tymej Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Czasami ma zwieszki. Ale po 30s wraca do normy. Jak coś to się przeloguj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 16h gry, 32lvl, normal zakończony. Ktoś chce ze mną zacząć Koszmar? MPJ#2113 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=F9WbqdYuba4&feature=sh_e_se&list=SL Jak zwykle bardzo trafne spostrzeżenia. Edytowane 16 Maja 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Pooglądałem dzisiaj sporo live streama z hella i inferno i powiem że gra na hell jest b. trudna a na inferno to masakra jakaś. Bez dobrego składu i TS to nic się nie da zdziałać. To że nie ma drzewka rozwoju to jednak super sprawa. Nie ma biegania na pałę z jednym bulidem przez całą grę jak miało to miejsce w d2. Cały czas trzeba kombinować. Ci co przeszli na normalu i mówią że gra jest prosta i krótka i ogólnie be to tak jakby polizali cukierka przez papierek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 No zrobiłem I akt, chyba troszkę za mało utłukłem potworków bo barb na 16 poziomie co jest troszkę za nisko jak na II akt, się mi tak wydaje przynajmniej :razz: chyba będę się musiał cofnąć do I aktu i poubijać jeszcze trochę tych potworków co by się do 18 poziomu doczołgać chociaż. BTW czy u kowala można jakoś ulepszać broń itd ? czy tylko wykuwać nową ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Pooglądałem dzisiaj sporo live streama z hella i inferno i powiem że gra na hell jest b. trudna a na inferno to masakra jakaś. Bez dobrego składu i TS to nic się nie da zdziałać. To że nie ma drzewka rozwoju to jednak super sprawa. Nie ma biegania na pałę z jednym bulidem przez całą grę jak miało to miejsce w d2. Cały czas trzeba kombinować. Ci co przeszli na normalu i mówią że gra jest prosta i krótka i ogólnie be to tak jakby polizali cukierka przez papierek. Czyli bedzie jak zwykle, ze kunszt blizzarda wyjdzie na jaw dopiero po jakims czasie od premiery (pomijajac graficzne mydlo oczywiscie) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 O ile mi wiadomo: - tworzysz broń z craft items - rozbijasz magiczne przedmioty na craft items nie ma ulepszania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 No zrobiłem I akt, chyba troszkę za mało utłukłem potworków bo barb na 16 poziomie co jest troszkę za nisko jak na II akt, się mi tak wydaje przynajmniej :razz: chyba będę się musiał cofnąć do I aktu i poubijać jeszcze trochę tych potworków co by się do 18 poziomu doczołgać chociaż. BTW czy u kowala można jakoś ulepszać broń itd ? czy tylko wykuwać nową ? Ja miałem chyba 17, a odkryłem 100% terenu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 No ja też się starałem nawalać wszystko po drodze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMagic Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 BTW czy u kowala można jakoś ulepszać broń itd ? czy tylko wykuwać nową ? Można tylko wykonywać nową, nie da się ulepszać. Jestem w II akcie. Możliwe, że dalej jest inaczej chociaż wątpię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Nowy cow level? :lol: http://www.youtube.com/watch?v=JeQzJC-vS40 Edytowane 16 Maja 2012 przez kelcior 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 panowie jesli dolacze do druzyny pietscienia i ktos bedzie miec w plecaku item dla mojej postaci to jesli wyrzuci go to bede go mogl podniesc i uzywac czy nie ma takiej mozliwosci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Właśnie poczytałem o czymś takim jak Guest Pass - To prawda że można pograć do pierwszego bossa i ma się mniej rzeczy na start? Jeżeli tak, to jak ktoś ma zbędny to chętnie przygarnę. Michal.Powierza@gmail.com Chciałbym tylko zobaczyć czy warto mi odbierać tą grę za 5 dych czy nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Właśnie poczytałem o czymś takim jak Guest Pass - To prawda że można pograć do pierwszego bossa i ma się mniej rzeczy na start? Jeżeli tak, to jak ktoś ma zbędny to chętnie przygarnę. Michal.Powierza@gmail.com Chciałbym tylko zobaczyć czy warto mi odbierać tą grę za 5 dych czy nie :D Nie warto. Ale za 5 dych ja chętnie od Ciebie wezmę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 panowie jesli dolacze do druzyny pietscienia i ktos bedzie miec w plecaku item dla mojej postaci to jesli wyrzuci go to bede go mogl podniesc i uzywac czy nie ma takiej mozliwosci ? Drop jak wiadomo jest indywidualny. Jeśli jednak ktoś wyrzuci jakiś item na ziemię to widzą go wszyscy i każdy może go podnieść. Dlatego jeśli zależy Ci bardzo na czymś, lepiej przerzucić go przez handel (można handlować między sobą w dowolnym miejscu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Drop jak wiadomo jest indywidualny. Jeśli jednak ktoś wyrzuci jakiś item na ziemię to widzą go wszyscy i każdy może go podnieść. Dlatego jeśli zależy Ci bardzo na czymś, lepiej przerzucić go przez handel (można handlować między sobą w dowolnym miejscu). Chcesz mi powiedziec ze teraz kazdy przedmiot ktory wypada podczas gry w grupie widze ja i tylko ja? To sie tyczy tylko bossow czy kazdego dropa? To ja od dwoch dni odrzucam wszystkie zaproszenia do party bo mam dojsc bicia sie o loot a tu taka niespodziewajka :) tak sie wlasnie konczy myslenie "a nie bede czytal o Diablo 3 bo nie chce spoilerow" 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) No to trochę pograłem;) Tak btw jakby coś to mój BT Qazellot#2274 <- to sem ja HeatheN:P slavOK#2941 tymmej#2290 Do zobaczenia w piekle ]:> #down ok ok poprawiłem;P Edytowane 17 Maja 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Weźcie battletagi dopisujecie do listy i wrzucajcie w spoiler. Chyba, ze lubicie szukać po całym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Chcesz mi powiedziec ze teraz kazdy przedmiot ktory wypada podczas gry w grupie widze ja i tylko ja? To sie tyczy tylko bossow czy kazdego dropa? To ja od dwoch dni odrzucam wszystkie zaproszenia do party bo mam dojsc bicia sie o loot a tu taka niespodziewajka :) tak sie wlasnie konczy myslenie "a nie bede czytal o Diablo 3 bo nie chce spoilerow" /facepalm Tak, wszystko co możesz kliknąć na ziemi - kasa, gemy, itemy - jest indywidualne dla każdego gracza. Item dla innych członków drużyny pojawi się dopiero jak wyrzucisz go z plecaka. W tym właśnie jest cały sens grania w drużynie - dużo więcej dropów, którymi można się wymieniać. Inna sprawa, że wczoraj skończyłem akt II nightmare i do tej pory żadnego lepszego niż żółty item nie uświadczyłem :/ ale 1k damage pękło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Panowie męczą Inferno (ale to bardziej na bieg wygląda, są na jednego hita). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Jak obecnie z dostępnością/cenami w większych marketach (real, auchan, tesco itp.)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 W Realu w Poznaniu pojawiło się Diablo 3 - cena 160 zł ale tylko 6 szt na sklep na ul. Szwajcarskiej (można tylko kupić jedną kopie na osobe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) No właśnie odnośnie tego dropu to świetne rozwiązanie blizzarda, nie będzie walki o itemy. Chociaż mi akurat w graniu zespołowym przeszkadza ten owczy pęd większości graczy - zap... do przodu byle szybciej. Ja wolę bardziej się podelektować grą, zwiedzić każdy zakamarek itp. Na marginesie - nie przypominam sobie aby wcześniej w przypadku jakiejś gry był tak duży problem z dostępnoscią - zainteresowanie olbrzymie którego wydawca się nie spodziewał chyba. A z ciekawości wie ktoś z Was jak z grą w Łodzi? Edytowane 17 Maja 2012 przez cezar1125 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAVAon Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Witam,przypominam ,że podczas grania spotykamy sie na własnym ts3 ,tak więc zapraszam i was do wspólnej zabawy z nami-jest nas juz koło 20 ludzi ,niektórzy początkujący a, niektórzy kolo levelu 30 ,więc i ty znajdziesz kogoś do wspólnego grania :) adres ts to 188.165.201.64 bez hasła i całkowicie darmowo dla graczy purePC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Dodaję swój BT. Póki co gram na normalu magiem. Jak przejdę to z chęcią zagram na wyższych poziomach trudności z wami. Nie preferuję biegania na łeb i na szyję jak kogoś to interesuje. MelampusT3#2777 <- To ja :wink: Qazellot#2274 slavOK#2941 tymmej#2290 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Cisnę równocześnie WD i barbem. Z przykrością stwierdzam, że barbem gra się DUŻO łatwiej, a raczej wd jest niedopakowany, przynajmniej na normalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 To teraz kilka słów ode mnie. Normal skończony na 31 lvl, gram barbarzyńcą i przyznam, że solo pod koniec 4 aktu (dwóch ostatnich bossów) miałem mały problem. Troche krwi ubyło z mego barbarzyńcy i teraz taki blady chodzi... problemy moje wynikały ze słabego sprzętu, który nie ukrywam że nie był najwyższych lotów. Szczęścia do dropu nie mam, większość itemów co wypada to dla DH, a z craftu to mi itemy z int i dex wychodzą kiedy ja chce strenght i vitality !! ehh :D Koszmaru jeszcze nie ruszałem także jeżeli jest ktoś po skończeniu gry na poziomie normal to zapraszam do gry [battletag w spoilerze]. Podsumowując, gra jest epicka i warta każdej złotówki! Jakby kosztowała 300zł z normalną wersje, i tak bym kupił. Bielski#1276 MelampusT3#2777 Qazellot#2274 slavOK#2941 tymmej#2290 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VOSTOK Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Też gram barbarzyńcą (najprzyjemniej mi się nim grało podczas bety) i dobiłem do 30 lvlu będąc chyba w okolicach końca aktu 3. Zwiedzam wszystko jak leci, dropy są bardzo przyzwoite, po ukończeniu Nightmare z kumplami w teamie. Generalnie jestem zadowolony, chociaż Barbarian nudny jak diabli, powoli zaczynam levelowanie Czarodziejki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 dzień dobry, poranna wycieczka po realach udała się w 100%. ile chciałem, tyle zakupiłem.. i tylko tyle było :) także zniszczyłem marzenia conajmniej sporej grupie ludzi. dziś rozpoczynam rozgrywke ;) w końcu.. troche nerwów się dziś najadłem, bo w pierwszym realu w którym byłem, to gościu uskutecznił kolesiostwo - z zaplecza dał swojemu znajomemu 5 sztuk z karteczką rezerwacja - WTF ?! na regale była tylko jedna sztuka więc zanim tam dotarłem, straciłem nadzieję ;) no ale pojechałem do drugiego reala gdzie było 9 kopii na kartonowym małym stoisku z czego trzy już znikły. Zgarnąłem całą resztę :) jakby co mam 2 dostępne sztuki, bo kilka juz poszłoooo. więcej info PW. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Ludzie na allegro na aukcjach nawet do 280(!) złotych płacą. To już taniej od Blizza za 60 euro wziąć... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...