radiergummi Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Mój progres: Diablo III - Minus Ten pierwszy to bo ukończeniu gry na Normal, a drugi po dzisiejszej walce na koszmarze (I akt w trakcie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) I akt na Piekle w czterech - porażka :D śmierć co 10 sekund. screenSHU - The fastest screen capture ever. no to dobrze, liczę że hell mnie zatrzyma na trochę dłużej a inferno to będzie hardcore achive :D Edytowane 18 Maja 2012 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Jest achievement za przejście normal/koszmar/hell BEZ pancerza - szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak można to osiągnąć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Jest achievement za przejście normal/koszmar/hell BEZ pancerza - szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak można to osiągnąć :D Grając bez pancerza właśnie :> A tak poważnie, to może wystarczy zdjąć go przed finalnym bossem czy gra to rejestruje w jakiś sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Czy ktoś może dziś polował na Boxa w Warszawie ? jeśli tak [i znalazł :P ] prosze o info na PM z lokalizacja i cena :P z góry dzięki :P Ja wczoraj na Starterze pograłem trochę Monkiem i całkiem fajnie się nim gra :D next będzie Wizard pewnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Diablo poległ - barb 31 lvl. Teraz dylemat - rozwijać barba do końca czy zacząć nową postać... ?( :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Czy ktoś może dziś polował na Boxa w Warszawie ? jeśli tak [i znalazł :P ] prosze o info na PM z lokalizacja i cena :P z góry dzięki :P Kumpel kupił wczoraj w Saturnie w Arkadii za 199 zł, ale chyba ostatnią sztukę, bo gość po nas pytał "czy jest" i usłyszał "będzie 15 czerwca". Sprzedawca wyjął pudełko spod lady, na półkach już dawno nic nie leżało... jakiś kosmos. Dziś miała być ponoć dostawa w Saturnie w Bluecity, tu z kolei po 189 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Błędy w tłumaczeniu skilli, gry językowe na poziomie jakiś demotywatorów....kogo to śmieszy? Jednak dobrze że wybrałem EN język Tez mnie takie "smaczki" denwrwują... kojarzy mi sie to z glupkowatymi gimbusami... @kałdroid 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 EEG to np miecz Frost Morn do zdobycia, mówiąca krowa z questem, zielony pancerz al'a Halo, a nie tłumaczenia z nawiązaniem do pop kultury czy polskich polityków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Zacząłem drugą postacią, wlazłem do Tristram, a tu w ruinach warsztatu Griswolda stoi Anvil Of Fury, a na nim leży magiczny miecz Griswold's Worn Edge :) Jeszcze w piwnicy jednego z domów był Treasure Goblin, więc po pierwszym queście mam 4k kasy i trzy magiczne itemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Czy mogłaby się wypowiedzieć osoba która doszła na poziom hell/inferno jak wygląda z poziomem trudności ? Tylko w dobrej ekipie czy jednak idzie bez problemu zrobić to w pojedynke ? 1 akt piekła - średnio przyjemnie się gra :D Wizz, 2000DPS, 12000HP. Gra idzie ok dopuki nie trafi się na unikalnego lub grupkę trzech niebieskich. Wtedy 10 minut z glowy bo ganiasz się z nimi próbując nie zginąć. Wracam na koszmar znaleść lepszy sprzęt bo inaczej nie ma sensu. Najlepiej grać wg mnie we 2 (jeden w pierwszej linii - barb, mnich, drugi w drugiej - wizz, DH). Ciężko to widzę jak na razie. Z ciekawości cofnąłem się do 3 aktu na koszmarze i potwory padają jak muchy, ale exp nie leci wcale (mam 51 lvl). Najlepsza chyba będzie końcówka 4 aktu do grania na razie. Jak będę miał 4000DPS to wrócę :D Edytowane 18 Maja 2012 przez crux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Trochę przesadzacie, bo o ile mięsny jeż to może faktycznie przesada(chociaż mnie rozśmieszyło) to pastorał Nathanka nie jest taki zły:) Co do samej gry to naprawdę wciąga, mam już DH, Barbarzyńcę i Wizarda na 11lvll, monka na 9 lvl, jeszcze mi szaman został do przegrania a miałem w sumie od niego zacząć, a gram na guestpass'ie, już się pełnej wersji nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że w okolicach 10 czerwca dam rady zakupić normalnie w sklepie. Edytowane 18 Maja 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kcfGPG3YUIU&;feature=g-u-u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Athene i ten jego world first... szkoda gadac Na piekle jest ciezko, tez mam 2.2k (6k @SSJ +buffs) dps ale jak to mowia w kupie sile i da sie grac, moze jeszcze dzis skonczymy 1 akt. Farmienie na koszmarze jest imo bez sensu bo latwiej jest zebrac zloto na poczatku piekla i kupic itemy na na AH. No i level tez leci w gore -> lepsze itemy do zalozenia. Wczoraj w warszawie widziałe sporo sztuk diablo w Saturnie w blue city , na oko 10. Zabawne bo w autobusach ludzie rozmawiaja o diablo i o tym co znalezli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) W teamie gra się sporo łatwiej. Mój barb środek a3 hell solo, level 58. Z buffami wszystkimi vs bosspacki crity mają po 30k dmg :), a i tak ciężko. Edytowane 18 Maja 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Na hellu faktycznie niewesoło. Imho premiuje postacie walczące na dystans. Z bliska jest biednie, przy kilku potworkach można paść w ułamku sekundy ^^ @ZłyDzień coś nas chyba poblokowało, pokazywało mi, że wysłałeś zaproszenie będąc niedostępnym =] btw może byśmy zebrali jakąś ogarniętą ekipę na hell, bo z przypadkowymi ludźmi to ciężko idzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 a mi pokazalo ze odrzuciles ;p zjem cos wracam do gry na ze 2h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Panowie ,a ja miałem taki przypadek w D3 - śmigałem po Polach Niedoli i znalazłem gdzieś wejście do Zapomnianej Kopalni wbiłem tam zrobiłem jakiegoś Questa i w nagrode od NPC z tej kopalni mogłem kupić broń dla siebie. Pózniej chciałem jeszcze troche pozwiedzać tą kopalnie była taka możliwość i nagle wywaliło mi gre. Po ponownym wbiciu do gry oczywiście cofnęło mnie do ostatniego Chackpointu na tych Polach i przeleciałem całe pole i już nie ma nigdzie tego wejścia do tej kopalni. Czy to jest jakiś bug czy to było tylko ukryte zadanie i jednorazowe ? PS. To było podczas Questu - Zepsuty Miecz Edytowane 18 Maja 2012 przez Kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 tereny są generowane losowo przy każdym wejściu do gry, także raz jakieś jaskinie są raz i nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Panowie ,a ja miałem taki przypadek w D3 - śmigałem po Polach Niedoli i znalazłem gdzieś wejście do Zapomnianej Kopalni wbiłem tam zrobiłem jakiegoś Questa i w nagrode od NPC z tej kopalni mogłem kupić broń dla siebie. Pózniej chciałem jeszcze troche pozwiedzać tą kopalnie była taka możliwość i nagle wywaliło mi gre. Po ponownym wbiciu do gry oczywiście cofnęło mnie do ostatniego Chackpointu na tych Polach i przeleciałem całe pole i już nie ma nigdzie tego wejścia do tej kopalni. Czy to jest jakiś bug czy to było tylko ukryte zadanie i jednorazowe ? PS. To było podczas Questu - Zepsuty Miecz Tak, to było losowe zadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Uff to dobrze ,że zdążyłem kupić tam Rzadki Nóż dla szamana :) zanim mi wywaliło gre Edytowane 18 Maja 2012 przez Kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek88 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Mógłbys ktoś guest passa użyczyć? Będę dozgonnie wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Wczoraj w warszawie widziałe sporo sztuk diablo w Saturnie w blue city , na oko 10. Zabawne bo w autobusach ludzie rozmawiaja o diablo i o tym co znalezli :D Dziś już tylko kurz na półkach. W epiku też pusto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Teraz to pewnie handlarze wykupuja co zostalo i wrzucaja na allegro. A na keyach cena juz 250 za gre i 15 za guest passa (wtf? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Ci co powystawiali EK za 999zł chyba się z ciach!ami na łby powymieniali... Diablo 3 III ed kolekcjonerska OD RĘKI Wwa wys 0zł (2357074473) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :blink: ale się uśmieje jak blizz za kilka tyg rzuci kolejną pule EK na półki :lol: Edytowane 18 Maja 2012 przez slavOK 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Teraz to pewnie handlarze wykupuja co zostalo i wrzucaja na allegro. A na keyach cena juz 250 za gre i 15 za guest passa (wtf? ) Jeszcze w południe było za 229zł i 8,99zł za starter. Mam nadzieje, że CDP zamówi tyle sztuk by już nie zabrakło, bo jak słyszę głosy ze sklepów o zapisywaniu się na drugą dostawę to aż się pocę myśląc jakich czasów dożyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Niestety marketingowe posunięcie z wypuszczeniem o wiele za małej ilości okazało się być mistrzostwem... Sent from my MB525 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Ci z keye.pl to CHU** jakich mało, ja sam mam grę ale i tak już od nich nic nigdy nie kupię za takie akcje z cenami i nie piszcie mi, że to zwykłe prawa rynku bo dla mnie to zwykłe skur******** śmiech na sali 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Hmm wyglada na to, ze cena dobila do oficjalnej Blizza (60eu), wiec wiecej juz nie bedzie (chociaz kto ich tam wie ;) ). 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Jeszcze w południe było za 229zł i 8,99zł za starter. Mam nadzieje, że CDP zamówi tyle sztuk by już nie zabrakło, bo jak słyszę głosy ze sklepów o zapisywaniu się na drugą dostawę to aż się pocę myśląc jakich czasów dożyłem. W przypadku keyów to średnio jest się na co zapisywać, wygenerować można dowolną ilość. No chyba, że Blizzard z niezrozumiałych dla mnie przyczyn leci w pręta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...