ZipQ Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Buuu, a chciałem ubić Diablo na piekle i sprawdzić inferno :( Btw, takie pytanko o laske do sekretnego poziomu. Czy ten przedmiot jest nałożony ograniczeniami poziomowymi (normal, koszmar, piekło, inferno) jak noga Wirta, kamień duszy Mefisto i innego tego typu rzeczy w d2? Pytam, ponieważ 100k na sam dzwonek to trochę jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Od ktorej serwer lezy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) To ty widac jakie masz pojecieNie przyznam się, że oglądałem ich stream, bo przyznałbym się w ten sposób że się w robocie (trochę) obijałem, ale barb dawał sobie nieźle radę... wot technika! Jak to było z Yogim? "Mathematically impossible"? Wiesz, znam sporo hardcore raiderów, wielu z top 100 gildii i NIGDY nie spotkałem się u nich z nastawieniem "nie da się", "ta gra jest głupia, bo jest za trudna", więc mój guru, mastahu którego nie godzien jestem, jesteś pierwszy... Edytowane 20 Maja 2012 przez KHOT 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zzizzy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) Kto pierwszy, ten lepszy. Żeby nie było łatwo, usuwam cyfrę z początku. (?)KG4Y2-METK-9NBCF9-X99Y-ZPPZJH Pierwszy minus? Daj ludziom palec, a wezmą całą rękę. Edytowane 20 Maja 2012 przez zzizzy 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Buuu, a chciałem ubić Diablo na piekle i sprawdzić inferno :( Btw, takie pytanko o laske do sekretnego poziomu. Czy ten przedmiot jest nałożony ograniczeniami poziomowymi (normal, koszmar, piekło, inferno) jak noga Wirta, kamień duszy Mefisto i innego tego typu rzeczy w d2? Pytam, ponieważ 100k na sam dzwonek to trochę jest. Dołączam się do pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) Nie przyznam się, że oglądałem ich stream, bo przyznałbym się w ten sposób że się w robocie (trochę) obijałem, ale barb dawał sobie nieźle radę... wot technika! Jak to było z Yogim? "Mathematically impossible"? Wiesz, znam sporo hardcore raiderów, wielu z top 100 gildii i NIGDY nie spotkałem się u nich z nastawieniem "nie da się", "ta gra jest głupia, bo jest za trudna", więc mój guru, mastahu którego nie godzien jestem, jesteś pierwszy... Jego barb to dawal sobie rade w supporcie i bieganiu w okolo. Zreszta owld sam przyznaje ze monka i barba dziela lata swietlne... Owld zreszta jest z PL. Streama kazdy moze obejrzec, na act1 jeszcze jest ok, na drugim akcie+ NORMALNE MOBY 2-3 hituja barba z 60k hp 80-95% dmg protection wiec o czy my mowimy. Roznica jest taka, ze monk bazuje na dodge czyli RNG, ale mimo wszystko unikaniu kompletnie damage'a, barb bazuje na HP regenie stad ta roznica, bo HP regen nic Ci nie pomoze jak jestes na 1-2 hity. Czekamy na patcha. PS. Nie ma to takze jak niesmiertelny wiz na inferno, z maksymalnie niskim HP, bez vitality, HP regen itemami i Energy Armor z Force Armor. Edytowane 20 Maja 2012 przez Aurora001 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 :lol: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Yeah, widać po zaludnieniu serwerów wowa w ostatnich godzinach, wszyscy wrócili... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 :lol2: Francis tez jest zly http://www.youtube.com/watch?v=GsqUZkmO-zk zaczalem grac na serwerach US ale wolalbym wrocic do mojego barba i dobic Azmodana 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Może ktoś objaśnić ten bug z nieśmiertelnym wizem, chest runem w a2 i coś, co mnie ominęło przez te kilka dni po premierze? Nie jestem za bardzo w temacie, ponieważ każdy wolny czas spędziłem w grze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Udało mi się wbić, toteż próbujcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 najnowsze info [20/05] - Battle.net Service - Forums - Diablo III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Dopiero teraz widać jak debilnym pomysłem było zrobienie gry multi only... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 tak blizzard naprawia serwery i sprawdza czy działają ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Dopiero teraz widać jak debilnym pomysłem było zrobienie gry multi only... Pomyślmy co by się działo gdyby premiera odbyła się w okresie świątecznym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Wiecie czego mi brakuje - oficjalnej informacji od Blizza co się dzieje i dla czego. W Azji, gdzie populacja jest o wiele większa, takie problemy nie występują. Serwery US również nie zauważyłem żeby tak się sypały jak Europejski ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 EU już powoli wstaje, zalogowałem się przed chwilą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Zyje to juz jakos, czy teraz jest powtorka z open bety i inwazja lemingow? ;) Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Żyje. Momentami ping rośnie, ale wraca do zielonego i można grać. Azmodan na Hellu ubity :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) Czekam na drugą dostawę i czekam a tu takiego kwiatka na allegro znalazłem. Diablo 3 III Najtaniej !!! PL [PC] (2361831735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. "Cena dotyczy zdjęcia przedstawionego w linku pod tekstem." :mur: Dwie osoby już się nabrały. Edytowane 20 Maja 2012 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Trzeba zgłaszać takich dwocipnisiów do Allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 mam pytanie skąd brać te instrukcje dla jubilera i kowala potrzebne do levelowania, z dropu, czy trzeba je gdzieś zakupić, ewentualnie otrzymać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Ktos mowil ze barb nie daje rady na wyzszych poziomach trudnosci? Wlasnie dotarlem do Hella, zabilem po drodze wszystkie rare/elity (wliczajac w to shielded/arcane enchanted itd..) i skonczylem zabijajac SK, przypominam sobie 1 zgona. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 (edytowane) Wlasnie dotarlem do Hella, skonczylem zabijajac SK Do jutra :lol: Edytowane 21 Maja 2012 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 mam pytanie skąd brać te instrukcje dla jubilera i kowala potrzebne do levelowania, z dropu, czy trzeba je gdzieś zakupić, ewentualnie otrzymać? Idź do kowala i przeczytaj wszystkie możliwe zakładki które widzisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 mam pytanie skąd brać te instrukcje dla jubilera i kowala potrzebne do levelowania, z dropu, czy trzeba je gdzieś zakupić, ewentualnie otrzymać? Karty kowala/złotnika wypadają na koszmarze. Księgi kowala/złotnika wypadają na piekle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Karty można również kupić na AH. Chodzą za grosze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Co do barba. Wczoraj widziałem streama gościa który przeszedł solo act 2 barbem na inferno. Nie omijał prawie niczego, czasem trash, ale 90% boss i champion packów zabijał. Sekret jest w itemach oczywiście, stack około 700 resów, do tego legendary z affixami w stylu 20% damage reduction from melee. Czysty tank, bardzo mało dps (z 7k). Ogólnie szło to wolno, ale mógł tankować większość champion packów (stun, revenge, charge z leczeniem), niektóre packi schodziły z 5-10 minut żeby je zabić, ale gość praktycznie nie ginął. Brak balansu polega tutaj na tym, że inne klasy do tego samego potrzebują dużo słabszy gear, szczególnie ranged jak demon hunter, który przez 90% jest nieśmiertelny ze smoke screen. http://www.youtube.com/watch?v=sedx6PmmLS8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 (edytowane) Niestety tak jest, że melee klasy muszą przyjąć na klatę dużo więcej - szczególnie zabawne jest spotkanie unikatowego typa z "invulnerable minions" + "arcane enchanted" + "molten" - przebić się do jednego podatnego na ciosy i nie zginąć w takim gąszczu obrażeń to istna gimnastyka. Najbardziej zabawne oczywiście takie combo jest w wąskiej jaskinii, albo korytarzu. Spodziewam się też nerfa do runy Quickening dla monka w najbliższym paczu - damage ma raczej czerstwy, ale ze sweeping wind generuje takie ilości spirytu, że ciężko je wydać. Edytowane 21 Maja 2012 przez Pan_Borowik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Szybkie pytanko: Gram sobie na GP Szamanem a.k.a. Witch Doctor i generalnie bardzo mi pasuje ta postać, jednakże mam pytanie - jak się sprawdza w dalszej grze? :) Ciapie nim ktoś ? Tak obserwując do nim ugrałem do 13 lvl wydaje mi się całkiem mocną postką, która ma chyba najbardziej pokręcone skille ze wszystkich. Jednakże solo to chyba niebardzo, co? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...