zuy_zgred Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Z salda battle.net nie można wypłacać, ani kupować nic poza cyfrowymi wersjami gier blizza i itemami na RMAH, z tego co wiem to nawet abonamentu do WoW nie da się kupić. A wypłacić da się w pośredni sposób - kupić coś na RMAH i sprzedać z opcją wypłaty na paypal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 jak by nie było jest to maszynka do pędzenia kasy dla bliza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 To ja sobie do jutra robię wczasy od diabła... zostałem w gaciach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 tabelka Ehehehe rozwalił mnie ten punkt, że Diablo 2 jest actually difficult :) Nie wiem może jak ktoś ma jedną rękę bez połowy palców to w D2 było trudno, ale genralnie to tam się tylko przez akty leciało bez zatrzymywania. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 W 3 tez sie szybko leci,wystarczy miec zasobny portfel :P @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Same problemy, przy próbie przypisania paypal do konta bnet woła mi o kartę kredytową... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Required to LINK card to PayPal for RMAH? - Forums - Diablo III Na polskim BN wyczytałem że na PP musisz mieć z 26 euro :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Łatwo wypłacić kasę z balance, wystarczy dogadać się ze znajomym, wystawia jakiś losowy przedmiot za x €, kupujemy go, potem ta osoba wystawia losowy przedmiot za tyle samo i my go odkupujemy ale tym razem chcąc przelew na paypal. Cała operacja kosztuje 2 euro na każde 250€ transferowane w ten sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Faktycznie po wpłacie 120zł (27euro) konto przypisało się bez problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Required to LINK card to PayPal for RMAH? - Forums - Diablo III Na polskim BN wyczytałem że na PP musisz mieć z 26 euro :lol2: Ja mam 6zł i przypisało się bez żadnych problemów. Karta zlinkowana. BTW. Sprzedaliście już coś za €? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 przyjmują też wirtualne karty kredytowe? takie jakie sobie można w banku zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) wlaśnie też zlinkowałem paypala nie chciał bez karty przy saldzie 50zł ..... Średnio to wygląda: cena sprzedaży - 1E manipulacyjno-podatkowych i 15% (od ceny sprzedaży!!) za transfer. Sprzedajesz coś za 2E, na konto trafia 2 - 1 - 0,3 = 0,7 E Nie wiem jak PayPal potraktuje euro, rozliczeniowo mam złotówki i dolce. P.S. Spoko, dodałem ojro Edytowane 15 Czerwca 2012 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Najlepsi sa CI co wystawiaja za 1.25 euro :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 1,25 - 1 - 0,1875 = 0,0625 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Z battlenet balance mozna przelac na paypal czy kasa zamrozona? Bo paypal dodany do konta a wystawic nie moge na paypala... Edytowane 15 Czerwca 2012 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jak zarabiać na Diablo III? | Obywatel HD :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Z battlenet balance mozna przelac na paypal czy kasa zamrozona? Bo paypal dodany do konta a wystawic nie moge na paypala... Też mi nie chciał wystawić Wyszedłem z gry i wszedłem z powrotem i już nie było problemu - mogłem zmienić płatność docelową battle.net / paypal Przy pierwszym wystawieniu trzeba było wpisać kod sms-owy, potem już nie chciał. P.S. "wymagany token Battle.net Authenticator" ????????? nie mam i poszło ..... Edytowane 15 Czerwca 2012 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mnie caly czas wypie**** komunikat czy chce przejsc do strony i ustawic paypala... Nawet jak klikne ok to nic nie otwiera. Tak ustawilem wczesniej na bnet'ie PP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Ktoś już coś wystawił za kase? Akurat jestem w pracy i nie śledzę cen. Są jakieś w miarę dobre przedmioty za kilka euro? Rano widziałem różne pierścienie za 49 Euro. A mówicie o cenach 200 Euro? Kto to kupi? Rozumiem można dać 10-20 zł za przedmiot ele nie 200 czy wiecej złtych bo to całkowicie bez sensu. Edytowane 15 Czerwca 2012 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dla Ciebie bez sensu, dla takiego Niemca czy Anglika to drobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 mam wrazenie ze ten komiks jest tu wstawiany regularnie co kilka stron 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jak na razie udało się sprzedać na AH 1 rzecz, broń 1h 840 dps z ~150 LoH i 100 dex za 13,7 euro. Myślę że jak ktoś jest w 3/4 akcie inferno i ma trochę szczęścia to może sporo zarobić :) Przez pierwszych kilka dni wątpię żeby opłacało się coś kupować, ale ceny z czasem na pewno będą bardziej rozsądne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mnie caly czas wypie**** komunikat czy chce przejsc do strony i ustawic paypala... Nawet jak klikne ok to nic nie otwiera. Tak ustawilem wczesniej na bnet'ie PP. Czy na swoim koncie battle.net masz ustawioną płatność paypal oraz włączone powiadomienia sms-owe ?? U mnie to wystarczyło - podać nr telefonu do alertów sms-owych i powiązać z kontem paypal. Jak wystawia się aukcje za kasę to na dole, pod okienkami z kasą jest dodatkowe okienko wyboru płatności batle.net/paypal Za pierwszym razem nie poszło, wyszedlem z gry, chwilę poczekałem, wszedłem do gry i poszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jest trochę osób co sprzedali wiele przedmiotów za 250€. Jakiś streamer w usa, chyba nawet przekroczył tygodniowy limit 2000$ na tydzień.. Ludzie potrafią kupić nawet beznadziejny item za dużą kasę, wynika to z niewiedzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dla Ciebie bez sensu, dla takiego Niemca czy Anglika to drobne. Jezeli myslisz ze 200euro dla przecietnego Niemca czy Anglika to drobne to jestes w sporym błedzie. @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Drobne nie, ale na pewno nie jest to rownowartosc polowy pensji minimalnej jak u nas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jest trochę osób co sprzedali wiele przedmiotów za 250€. Jakiś streamer w usa, chyba nawet przekroczył tygodniowy limit 2000$ na tydzień.. Ludzie potrafią kupić nawet beznadziejny item za dużą kasę, wynika to z niewiedzy. No to gadaj ile już zarobiłeś na RMAH, bo twój sprzęt z tego co widziałem to jest wart całkiem sporo. Ciekawe ile jest warta teraz moja prawie perf zbroja Tal Rashy + 2 sockety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Nic nie zarobiłem, bo nie interesuje mnie zarabianie na grze. Gram dla przyjemności. Wystawiłem jakieś śmieszne ringi których nie mogłem sprzedać za 100k golda, i zalegały w stashu, i sprzedały się każdy za 5 euro.. (w sumie 7). Z grubszych rzeczy nic nie wystawiałem, bo nic nie mam, wszystko posprzedawane na bieżąco za game gold. A swoich itemów które używam nie mam zamiaru sprzedawać, nawet dla potencjalnych kilkuset euro. Ewentualnie opcja przejścia na rmah i sprzedawania/kupowania tam, z użyciem bn balance, ale musi się to trochę ustabilizować. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jak zarabiać na Diablo III? | Obywatel HD :lol2: wymaga darmowej usługi Alerty komórkowe Battle.net, wymagany token Battle.net Authenticator, Faktycznie trzeba mieć token jak i phona z androidem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...