aerial Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jeżeli nie miałeś autentykatora, możliwe że ktoś się włamał na konto, i używał na nim botów. Były już takie przypadki, ludzie dostają bany, mimo że nie uruchamiali gry od miesięcy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Pisali o tym, ze ten mod traktuja jak hacka i poleca za nie bany.. gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Pisali o tym, ze ten mod traktuja jak hacka i poleca za nie bany.. Gdzie? Ostatnie co widziałem to nieoficjalna wypowiedź kogoś z Blizza, że dopóki ten mod nie jest cheatem to nie będzie banowania za niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 jay wilson pisal na twitterze: https://twitter.com/Angryrobotics/statuses/201726183740686336 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Czy podczas licytacji można wycofać swoją ofertę? Już drugi raz mam sytuację ze mając wystawiony przedmiot oferta mi znika :D Tzn. wczoraj ktoś zalicytował za minimalną, dziś rano nie było żadnej oferty a teraz znów jest :D Zazwyczaj korzystam z kup teraz ale jak ostatnio licytowałem to nie widziałem nigdzie opcji żeby anulować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 nie mozna anulowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Hmm napisałem do Suportu i odp. ,że prawdopodobne iż włamano mi się na konto. Przywrócili mi konto. Wbiłem i widzę ,że mam kasy i wszystko tak jak miałem więc nie wiem o co kaman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 A historia na AH? Doszły jakieś nowe transakcje w okresie w którym nie grałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mojemu kumplowi zakosili konto i uzywali do spamu. A tak to nic nie naruszone Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 No ja sobie czasem przegladam konta spamujacych linki do sklepow z goldem i o ile zazwyczaj sa to goscie z 1 postacia lvl 1 to czasem trafi sie taki z na powazniejszym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) A ja załozyłem authenticator na androidzie i mam nadzieje ze sie nikt nie włamie. Ale identyfikacja nie działa za kazdym razem. Nie wiem czy na tokenie tez tak jest? Czy za kazdym razem trzeba wpisac kod? Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mi dziala normalnie na komie... Wpisuje kod i pyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) A ja załozyłem authenticator na androidzie i mam nadzieje ze sie nikt nie włamie. Ale identyfikacja nie działa za kazdym razem. Nie wiem czy na tokenie tez tak jest? Czy za kazdym razem trzeba wpisac kod? bo logujesz się z tego samego ip w tym samym dniu, jak zmienia się ip to trzeba wpisywać kod raz jeszcze. co do samej gry, to nie odpalałem z miesiąc, znudziła mnie farma :) Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 A ja załozyłem authenticator na androidzie i mam nadzieje ze sie nikt nie włamie. Ale identyfikacja nie działa za kazdym razem. Nie wiem czy na tokenie tez tak jest? Czy za kazdym razem trzeba wpisac kod? W ustawieniach konta masz 2 opcje podawania AC: -przy każdym logowaniu -raz na tydzien /przy zmianie IP jak pisał slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Hmm napisałem do Suportu i odp. ,że prawdopodobne iż włamano mi się na konto. Przywrócili mi konto. Wbiłem i widzę ,że mam kasy i wszystko tak jak miałem więc nie wiem o co kaman Nie dostales przypadkiem maila z trescia cytowana http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/31/dostales-mail-od-blizzarda-z-informacja-o-zablokowaniu-twojego-konta-nie-daj-sie-nabrac]tu[/url]? Podobno kraza i byc moze zamiast faktycznego bana zostales podpuszczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Winauth dobry, ctrl+c działa, nie trzeba wklepywać tego numeru. Najszybsze i za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Tak dostawałem takie maile ale zazwyczaj były one w spamie więc je od razu usuwałem ,ale dzisiaj dostałem info ,że mnie zbanowali wbiłem na konto i rzeczywiście Error 52 ,że mam BANA. A co do AH historia jest taka jak była czyli wszystko jest OK , więc dalej nie wiem za co był BAn ale kij im w Oko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam. Poniżej link do forum poświęconemu D3. Oferuję na sprzedaż źródło 108-401 +int +wit. http://forum.battlenet.pl/viewtopic.php?what=findpost&post=988644 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Zwiększyłem szybkość ataku i DPS wzrósł mi o 3 tys. kosztem zycia. Rozwalam pratycznie wszystko. http://zapodaj.net/20192fe9c2cb7.jpg.html Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ladnie, ale miales pokazac cale eq pare dni temu :P Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dzisiaj wystawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Również nowy zakup, za 4,5kk udało się kupić kuszę 2H 1250DPS + 54% crit :) Tak to teraz wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Rozumiem, że szanse na crita cały czas masz 100%? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 TA :) chciałbym(SS), crita na poziomie 28% , bez SS mam coś około 70-75k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Moje przedmioty i statystyki: http://zapodaj.net/7acf54e715f22.jpg.html http://zapodaj.net/f0bb619ba0f52.jpg.html http://zapodaj.net/6ccbee67e2586.jpg.html Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Również nowy zakup, za 4,5kk udało się kupić kuszę 2H 1250DPS + 54% crit Tak to teraz wygląda Z takimi resami to i tak zbyt długo nie żyjesz jak wyjdzie szybsza elita :) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Resy wystarczajace jak dla mnie, problemem sa jedynie moby z odbiciem cala reszta pikus do polowy 3 aktu. Wysyłane z mojego Transformer TF101 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Tak na przyszłość dla tych co chcą zrobić screena swojego stuffu: http://www.ownedcore.com/forums/diablo-3/diablo-3-bots-programs/365115-autoit-all-gear-screenshot.html Jednym przyciskiem robimy cały gear :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 3. Open Diablo in FULLSCREEN WINDOWED 1920x1080, 1920x1200. to porobione :D bana za to się nie wyłapie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Co prosze? Bana za otwarcie gry w FS windowed? :) Czy moze za symulowanie najechania myszką na itemy i porobienie screenshotow? Nie popadajmy w paranoję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...