Michaelius Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ja na krowach doszedlem do 92 lvl amazonka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 a mi sie wydaje ze na 60lvl jes 2,25kk expa 2.2kk expa musiales wbic z 59 na 60lvl, mi chodzilo o calkowita ilosc exp od 1lvl do 60lvl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Widać, że nie grałeś w D2 po wejściu patcha 1.10. Tłuczenie 99 to była katorga. nom. poza tym malym epizodem z Uber Trist Exp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) http://diablo.incgamers.com/blog/comments/interview-diablo-creator-david-brevik-discusses-his-feelings-on-diablo-3#more-25262 twórca Diablo wypowiada się na temat D3, a Jay Wilson wraz z zespołem komentują to w ten sposób: http://i.imgur.com/mVhWE.png nieźle ... Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez zal0st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Pełna kultura, szczególnie Wilson... chociaż z pierwszym komentarzem się zasadniczo zgadzam, bo z wywiadu przebija ton "zrobili to inaczej, niż ja bym to zrobił, więc jest do d..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Jak myślicie ile za to zaśpiewać na AH/RMAH? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) to żart? ;) Jaka ch****** z capem 300% na MF. Qfa mac, zainwestowalem miesiac temu 30mln golda w 1 item z MF zeby odsprzedac pozniej i nie stracic przez inflacje. No ch****, za 2 lata może będziesz taki miał i itemik stanie się g*** warty Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Widać, że nie grałeś w D2 po wejściu patcha 1.10. Tłuczenie 99 to była katorga. prawda. grałem wcześniej, potem się nie logowałem przez jakiś czas i postacie znikły, między czasie patche itd. i po powrocie nie było już opcji taxi i mi się odechciało :P ale właśnie tak to zapamiętałem, wbijało się w parę osób na krowy, party, biegałeś za nimi a exp rósł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 to żart? Nie znam się dlatego pytam :P Wydawało mi się, że może być coś warte dzięki obniżonemu lvl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wystaw za 15k, może pójdzie ;) Hell nie jest aż taki trudny, żeby to było potrzebne. Co innego na HC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 AHAHAHA teraz sprzęt z MF będzie tracił na wartości Za to sprzęt z dodatkowym expem poszybuje:D hahah Najważniejsze pytanie, kogo lvlować monka czy dh...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nigdzie nie napisali ze będzie działał dodatkowy xp z itemow. Zobaczymy. Nie mniej 15% za NV i 20% 2 czapce i będzie szlo jeśli tu zadziała. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 kolejny dzien odwyku i dobrze mi z tym pozdrowienia ze slonecznej Grecji p.s. po powrocie pewnie zrobie sobie maratonik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 jakieś info kiedy patch (w tym, czy następnym tygodniu)? Oby w tym, bo mam wolny weekend ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 jakieś info kiedy patch (w tym, czy następnym tygodniu)? For reference, here are the scheduled maintenance times for each region: The Americas: 3:00 a.m. PDT to 1:00 p.m. PDT (8/21) Europe: 8:00 p.m. PDT (8/21) to 6:00 a.m. PDT (8/22) Asia: 11:00 a.m. PDT to 11:00 p.m. PDT (8/22) Zrodlo: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6368188147#1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Do [gluteus maximus]... mieli nie nerfic skilli, a zmieni sie jeden wazny dla mojego builda szczegol... Overpower z Crushing Advance nie bedzie juz "wywolywal" life on hita :( W dodatku WW dostaje buffa... i jak tutaj teraz uzywac czegos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 chyba najdłuższy changelog jaki w życiu czytałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nigdzie nie napisali ze będzie działał dodatkowy xp z itemow. Zobaczymy. Nie mniej 15% za NV i 20% 2 czapce i będzie szlo jeśli tu zadziała. Sent using Tapatalk Wg. pełnego changeloga NV daje nie 15%, tylko 15% na poziom: Nephalem Valor now grants +15% Bonus Experience per stack, as well as +15% to Magic Find and Gold Find Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 czyli 75% bona do expa, tak? Rubiny współpracują z tym? Wiadomo coś? Możnaby 100% expa wbijać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 chyba tak będzie, moc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Moze ja jestem 'inny', ale paragon level w rzeczywistosci to tylko place holder... Bo jak inaczej wyjasnic fakt iz zmieniajac gear przed killem na 260MF+ jestesmy w tym samym punkcie wyjscia co z 86+ paragon levelem... Masy kupia wszystko. LOL Ja mysle ze blog na inc gamers pieknie podsumowal Jay'a Wilson'a... Zreszta jakim trzeba byc kretynem zeby wmawiac mi czy nam graczon co jest "FUN", aka najnowszy wywiad z Wilson'em i Chambers'em http://www.diablofans.com/news/1322-patch-104-interview-with-jay-wilson-and-andrew-chambers/ Nie mowiac o tym iz nagle chyba dotarlo do nich ze ladder to jest klucz, jednakze oni lepiej wiedza lepiej o graczy dyktujac co jest, a co nie jest 'fun'. FAIL ze strony blizzard south. KOMPLETNY. Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Moze ja jestem 'inny', ale paragon level w rzeczywistosci to tylko place holder... Bo jak inaczej wyjasnic fakt iz zmieniajac gear przed killem na 260MF+ jestesmy w tym samym punkcie wyjscia co z 86+ paragon levelem... Masy kupia wszystko. LOL tylko taki drobny szczegol ze teraz nie trzeba sie wyglupiac przy kazdej elicie i zmieniac sprzet na mf. To bylo denerwujace i glupie a jednoczesnie duzo osob czulo ze musi tak robic bo inaczej duzo traci. Ja zupelnie olalem mf z tego powodu. Jak nie dostzregasz tak oczywistej roznicy to faktycznie jestes inny. Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ja tam się cieszę. Niektóre zmiany nie potrzebne. Ale ogólnie wyjdzie na dobre. Może ludzie zaczną znów grać. A i raźniej będzie grać w 3-4 osoby. No i nawet jak po skończonym runie nie będę miał całego stasha itemow do sprzedaży tu będę wiedział ze wbiłem paragon lvl :) Sent using Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zawsze lepiej jest króliczka gonić niż go złapać. Nowy cel w grze to się ludziom podoba. Tylko szkoda, że paragon level przypisany jest do postaci a nie do konta. Jeżeli wbijanie max lvl ma trwać tak długo to trzeba będzie skupić się na jednej postaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekin Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 tylko taki drobny szczegol ze teraz nie trzeba sie wyglupiac przy kazdej elicie i zmieniac sprzet na mf. To bylo denerwujace i glupie a jednoczesnie duzo osob czulo ze musi tak robic bo inaczej duzo traci. Ja zupelnie olalem mf z tego powodu. Jak nie dostzregasz tak oczywistej roznicy to faktycznie jestes inny. Tylko jest jeszcze jedna kwestia, niektórzy już twierdzą, że itemy z MF stracą na znaczeniu tak, jakby już mieli ten 100 poziom mistrzowski. Ja nie mam zamiaru sprzedawać swojego sprzętu z MF (łącznie 239%) tylko ciągle go używać, bo zanim bym wbił te 240 mf z paragonami, to patrząc na tabelkę expa - musiałoby minąć wiele tygodni. Blizz trochę poczarował, bo najważniejszy nie jest współczynnik mf ale to, jaki drop dzięki niemu będzie i dopóki będzie taki jak do tej pory, dopóty będzie się zbierało 99,9% szrotu. Drop legendarnych się nie zmienia, co z tego, że są bardziej potężne, jeśli będą wypadać raz na 100 godzin grania? W mojej opinii gracze przedwcześnie się cieszą z tych paragon levels, które na chwilę obecną nie dają zbyt wiele. Punkty statystyk? Heh, wystarczy zdjąć wszystkie itemy, by zobaczyć, jak niewiele warte są bazowe statystyki, bo absolutna większość inta, dexa, vita czy str idzie z przedmiotów. Więcej MF? Zanim uzbiera się ten 80 czy 100 level, minie sporo czasu, do tego momentu lepiej mieć przedmioty z MF, który i tak niewiele daje, bo drop jest strasznie nudny (cały czas lecą żółte i żółte, niebieskie i niebieski). Za mała jest różnorodność itemów. Ile razy podnosiliście z ziemi złotego ringa czy amu z dreszczykiem emocji, co to będzie? No właśnie. A żółte ringi czy amu to też w większości crap. Inna sprawa, że teraz żółte itemy z niższych leveli też będą mogły być lepsze, ale jak to wyjdzie w praktyce - się zobaczy. Reasumując - Blizz dobrze robi, że coś zmienia, ale mam wrażenie, że znów jak bumerang za kilka tygodni wrócą pytania z cyklu - "gdzie sa te legendy, bo mam przegrane 200 godzin i padł mi tylko jeden z poziomu 45, warty czapkę gruszek..." 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 O ile dobrze przeczytalem to teraz co 500 zabita elita ma wypasc gwarantowany legendarny. Ja poki co mam zabitych 2.5k a wypadly mi w sumie 3 lege, wiec troszke lepiej. Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A gdzie to wyczytałes ze co 500tna elita rzuci legendarny? Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 tylko taki drobny szczegol ze teraz nie trzeba sie wyglupiac przy kazdej elicie i zmieniac sprzet na mf. To bylo denerwujace i glupie a jednoczesnie duzo osob czulo ze musi tak robic bo inaczej duzo traci. Ja zupelnie olalem mf z tego powodu. Jak nie dostzregasz tak oczywistej roznicy to faktycznie jestes inny. I tak się będziesz wygłupiał, bo zanim wbijesz na wysoki level paragona to miną miesiące/lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 O ile dobrze przeczytalem to teraz co 500 zabita elita ma wypasc gwarantowany legendarny. Ja poki co mam zabitych 2.5k a wypadly mi w sumie 3 lege, wiec troszke lepiej. Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk Bzdura wierutna, nic takiego nie oglaszal blizzard, wymyslil to jakis dzieciak, proponuje przeczytac Patch notes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 http://www.diablofans.com/topic/65813-magic-find-104-news-insider-leak-or-hoax/ Falstart, jednak ploty nic oficjalnego Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...