zuy_zgred Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Biorę się teraz za IV akt i mam pytanie czy da się TAKĄ postacią ugrać coś jeszcze na Hell czy będzie potrzebna wymiana paru gratów ? Da się, ale ciężko Mogę dać broń całkiem fajną jak na ten level, BT w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Coś czuję że pety WD będą niedługo znerfione... Ghom przy takiej postaci (http://eu.battle.net/d3/en/profile/oliwer21-2589/hero/1383797) utłukł mi je tylko 2 razy podczas walki. Problem się zrobił z czasem bo DH i Wizz z którymi akurat grałem padli po pierwszej-drugiej serii gazów. Muszę popracować nad DPS i dołożyć więcej może cierni obecnie 4000(taki bonus tankujacych petów), po pathu przekonałem się do pająków jak skrócili czas ich animacji, dzbanki wali się przed mobki a pająki same się rozbiegają . Gra sprawia obecnie masę frajdy pomiomo że grając petami wolno się eksploruje i nic fajnego jeszcze nie wypadło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja też ostatnio zrobiłem WD, ale setup oparty na sacrifice, i redukcji cooldown na zombie dogs do 0. Ciekawie to działa, 4x 275% obrażeń na cast. Do tego zostawiają health globy, trochę pickup radius na sprzęcie i automatycznie się je zbiera. Można jeszcze iść w "for the master" runę na sacrifice, 6k życia za psa, ale ja wolę 20% więcej obrażeń. Żeby to poskładać, trzeba unikalny offhand, hełm może być rare, i jeden conajmniej ring/amulet, mara/soj/skull grasp, który ma dodatkowe -x sekund cooldown na zombie dogs. Polecam jak ktoś gra wd, myślę że to deklasuje wszelkie odmiany builda z zombie bears. No i nikt czymś takim nie gra, więc zyskujemy na oryginalności skille: http://eu.battle.net...2/hero/10536583 itemy są średnie w większości, nie inwestowałem za dużo w postać Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez aerial 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Czytalem o nim, na bn ktos proponowal jeszcze zeby skompletowac wiecej itemow z obnizeniem cd na psy i wtedy mozna zrezygnowac z pasywa tribal... ale build bardzo ciekawy ale nie na moja kieszen:rolleyes: Btw szkoda ze niema itemow z obnizaniem cd armii fetyszow bo spamowanie zasadzka moglo by byc ciekawe:p Wysłane z mojego XT910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Biorę się teraz za IV akt i mam pytanie czy da się TAKĄ postacią ugrać coś jeszcze na Hell czy będzie potrzebna wymiana paru gratów ?Poszukaj jakiejś dobrej broni z wysokim dpsem i obniżonymi wymaganiami na AH. Nie powinny być drogie, a hell przejdziesz jak gorący nóż przez masło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Panowie. Też po patchu nie dostajecie maili od blizza po udanej aukcji na RMAH? Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SGoyL_oi2q4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Da się, ale ciężko Mogę dać broń całkiem fajną jak na ten level, BT w podpisie Dzięki, skorzystam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Aerial postać wcale nie sprawia wrażenie niedoinwestowanej :) Fajnie to wygląda, jak się nasycę już Dh to chyba szamana zaserwuję. BTW paragon wskoczył i przebilem 100k dps bez SS, a tyle jeszcze można ulepszyc że szok oO http://eu.battle.net/d3/pl/profile/sledziq-2725/hero/7052838 Sky's the limit, tylko przydałyby się jakieś dobre dropy do AH ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ile taka kusza kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Coś takiego mi wyleciało 100 Strenght +72 Resistance to All Elements Attack Speed Increased by 8% +10% Life 804 Armor Socket Za ile warto to sprzedać? Jest szansa na 100kk? Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez nrl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ile taka kusza kosztuje? Dałem 36kk i troche dałem ciała ale nie było mnie przez weekend a nikt nie przebił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Nowy set Inny by sie przydal i Dead Man Legacy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Panowie. Też po patchu nie dostajecie maili od blizza po udanej aukcji na RMAH? Przychodzą maile normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dałem 36kk i troche dałem ciała ale nie było mnie przez weekend a nikt nie przebił dzis spróbujemy sie zgadać, przymierzyłbym ją na chwile:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) @nrl A czemu akurat 100kk? Zobacz na Ah po ile chodzą. Teraz można przecież szukać po parametrach nawet w legendarnych. Sent using Tapatalk Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Pomoże mi ktoś zepsuć Diablo na inferno ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ale miałem dziś farta, 2 legendarne itemy w ciągu 5min Szkoda że źródło z takimi słabymi obrażeniami, z tego co się orientuje to jest najlepsze w grze na chwilę obecną więc niefart... no ale to i tak dobrze bo przez 5dni nie leciało kompletnie nic Miałem największy zastój na moim ah od premiery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Gdzie wydropiłeś ? Jaki masz MF? Odkąd gram wypadł mi jeden legend, jakiś kaszaniarski pierścionek na ~40lvl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mf można o pupę rozbić. Ja barbem mialem 0 od zawsze a lecą itemy i tak. Farta trzeba. Teraz z 10 paragonem i NV mam normalnie całe 105 mf a legendarny ostatnio poleciał mi ze standa na broń :) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Oba wypadły z elit, robiłem serce grzechu jak zwykle :P Jakoś nie chce mi się nigdy robić całego aktu 3. MF mam chyba 308% z NV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 MI tez wczoraj wypadly 2 przedmioty legendarne andriel visage i jakis burning axe z lohem.Ma ktos ochote ubic Diabelka na inferno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 mi łącznie przez cała gre (110h) wypadły 3 legendarne i to jeszcze na początku gry na jakieś śmieszne lvle, chyba na siarkę to przerobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 @ Jaff - poki jest jakis tank do przyjmowania hitow od cieni w 2 fazie ja moge ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ja też mogę, ale późno w nocy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Nowy set Inny by sie przydal i Dead Man Legacy Zostało mi niewiele ponad 20 baniek moze byc ciężko @Heathen zazwyczaj jestem po 23 dziś też powinienem być Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez sledziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dobra panowie, co prawda jeszcze do 60 lev brakuje, ale chciałbym uzyskać opinie o moim czarowniku. Interesuje mnie opinia na temat sprzętu ponieważ ze skillami nadal eksperymentuje - no chyba ze ktoś ma jakiś sprawdzony build. http://eu.battle.net/d3/pl/profile/d3wastat0r-2749/hero/16882766 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 @nrl A czemu akurat 100kk? Zobacz na Ah po ile chodzą. Teraz można przecież szukać po parametrach nawet w legendarnych. Sent using Tapatalk Cena pomiędzy 50kk, a 400kk na ah. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Gdzie wydropiłeś ? Jaki masz MF? Odkąd gram wypadł mi jeden legend, jakiś kaszaniarski pierścionek na ~40lvl. Mam tak samo, tyle że dropnął mi miecz na 37lvl, poszedł tuż przed patchem za 60k (ok. 140h gry). Tak poza tym to bryndza, z całego plecaka żółtych itemów jest jeden, może dwa, które może uda się sprzedać za stówkę (w sensie 100k). Ręce opadają, szczególnie jak się czyta powyższe historie o sypiących się legendarnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Wyrwałem całkiem niezłą kuszę za 6k złota, chyba już dam radę na Hell ;) Może super affixów nie ma, ale za taką kasę nie ma co wybrzydzać Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...