Michaelius Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Zreszta przejsc A3 w party, przejsc solo, a farmic nie mowiac juz o farmieniu efektywnym czasowo pod wzgledem expa to zupelnie inne poziomy gearu ;) PS. 18 lvl wpadl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Niech mi ktoś to wytłumaczy: Pas : 190siła 80vit resist all >50 ceny<100k Ten sam pas z dexem 190dex 80vit resist all >50 Ceny >10kk WTF Edytowane 7 Września 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Max roll dla str to 300, dla dex 200. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 a jak jest z pozostałymi elementami, też taki rozrzut? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Poza tym combo dex+vit pasuje do dwóch klas (monk i DH). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 takie cosik wczoraj znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 ładny pas, ile taki wart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Ciekawe, jeszcze nie widziałem critt dmg i ias na pasie ^^ edit: już się przymierzyłem do paska ;D +12k dps względem mojego ze 175 dex'a ^^ Edytowane 7 Września 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 ładny pas, ile taki wart? 100kk juz na moim koncie ;] teraz pytanie czy kupic upragniona zbroje IK czy zainwestwoac w porzadne pierscienie z CC i CD ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 może wreszcie przestaniesz biegać z goła klatą ;) proponuje sprawdzić najpierw kalkulatorem dps, co więcej da: http://www.bios-gaming.de/d3dps/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) No ja wczoraj sam się zdziwiłem. Zamieniłem kołczan z 50 dex 8,5 crit chance na taki 250 dex 5,5 crit chance i dps mi skoczył o 7k:D Kosztowało mnie to 1mln golda Teraz poluje na tanie karwasze lacuni z IAS:D Ogónie 103k wyciągnałem boostując dps o 16k A wydałem 2mln (na oblicze andariel tanie, i kołczan) Edytowane 7 Września 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) imho dh nie ma co zbytnio dps'ować względem critt chance powyżej 55% wyraźnie częściej wpadają, a dps powyżej 100k pozwala nawet w 3 osobowym party one-shootować moby. Kiedyś Ty HeatheN mnie nawróciłeś z walenia w ias i cholernie spodobały mi się te power shooty teraz przy krycie wchodzi do 250k dla każdego z 3 celów z ognia zaporowego i do 420k na każdą z 3 bombek ^^ Edytowane 7 Września 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Apropo ringow/amu jak ktos zmienia to trzeba szukac z min/max dmg KONIECZNIE np. 25-60dmg Czesto gesto ten parametr sam daje wiecej DPS niz crit/main stat/dmg razem wziety. Edytowane 7 Września 2012 przez Aurora001 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 imho dh nie ma co zbytnio dps'ować względem critt chance powyżej 55% wyraźnie częściej wpadają, a dps powyżej 100k pozwala nawet w 3 osobowym party one-shootować moby. Kiedyś Ty HeatheN mnie nawróciłeś z walenia w ias i cholernie spodobały mi się te power shooty teraz przy krycie wchodzi do 250k dla każdego z 3 celów z ognia zaporowego i do 420k na każdą z 3 bombek ^^ Mi chodziło raczej o kwestie dps.. jako wskaźnika, który jest naprawdę spartaczony;) Miałem 1390dex (auć) 54,5% CC 426% CD Planuję zejść z CC do 48-50% ale zboostować dex do ~1900 i IAS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Jakby ktos mial na sprzedaz macke/axe 1h z dps 800+ i loh +500 vit/str to chetnie kupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 ja cos mam na AH 850 dps 220 str 250 vit 650 LOH Jak wrócę sprawdzę jaki status, ale wrzuciłem na bida.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Jakby nie przekroczyl 2kk to bym lyknal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 chętny? #waldi2814 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Jakby nie przekroczyl 2kk to bym lyknal Za 2kk to mozna taki kupic ale z dps'em, w okolicach 600. Swoja droga co to za typ broni? macka, miecz czy co? Edytowane 7 Września 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Za 2kk to mozna taki kupic ale z dps'em, w okolicach 600. Swoja droga co to za typ broni? macka, miecz czy co? Zeby miec crit bonus to musze macke/axe zalozyc, a to wyzej to macka jest. No ponad 200str/vit to pewnei tak, ale tak 100+ to mozna wybidowac ponizej 2kk przy odrobinie szczescia. Picker bede w domu pooozno, odezwe sie jak nic z obecnych aukcji nie wygram. Edytowane 7 Września 2012 przez Pwael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) spoko, jak coś to bede wieczorem. a to oddam za friko bo i tak mi wadzi btw dziś mi wypadły "super" rękawiczki Edytowane 7 Września 2012 przez p!Ck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Jak to właściwie jest z dpsem broni w offhandzie? Ma on znaczenie czy nie? i czy jest różnica która broń jest w prawym, a która w lewym ręku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Nie jest czasem tak, że ataki są wykonywane na zmianę raz prawą raz lewą bronią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 pewne skille jak WW/ tornado bierze pod uwage tylko main hand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Czyli przy 2 broniach, jedna 900 dps, 2ga 250 pokazuje jakiś śmiesznie niski dps, ale tornado liczy jakby miał tylko prawą +15% ias? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Co do cen, sprzęt z dexem jest taki drogi, bo wszystkie nooby grają DH (no offence :wink:). Nie wiem skąd to się bierze, ale nawet w pubach, wszyscy dh. Chyba jak ktoś widział screeny z sharpshooterem to się automatycznie napala na granie tą klasą. Generalnie jest duży popyt na taki gear. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Czyli przy 2 broniach, jedna 900 dps, 2ga 250 pokazuje jakiś śmiesznie niski dps, ale tornado liczy jakby miał tylko prawą +15% ias? Tak, ale nie samym sprintem człowiek żyje. Wcześniej czy później dobrze jest zainwestować w offhanda żeby jego DPS aż tak bardzo nie odstawał. Tornado dostało bufa i też potrafi znacznie przyśpieszyć eksterminację przeciwników + większy DPS przydaje się przy ubijaniu goblinów, tych sprintem raczej nie da rady a bijąc na przemian grzmotnięciem można nie wyrobić mając offhanda który ma np 200-300 DPS Wiem bo sam swego czasu biegałem z sztyletem który miał jakoś 250 DPS i potrafiło to nieźle zdenerwować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Jakby ktos mial na sprzedaz macke/axe 1h z dps 800+ i loh +500 vit/str to chetnie kupie ja mam jakas 850 660loh bez dodatkow oddam za jakies 300k jak chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Pytanko, czy broń jednoręczna z niskim DPS (ok 200) z wysokim LOH (ok 970) i STR jest dla barba przydatna (w sensie off-handu ofc)? Nie ma mnie w tej chwili w domu, ale mam coś takiego właśnie i nie wiem czy to coś warte. Edytowane 7 Września 2012 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...