Chaos Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Za barbem Złego nikt się nie utrzyma - no może Chaos :) Ale serio sami widzicie co się dzieje inferno, muszę przyznać się bez bicia iż kkNd! ma rację co do Cinder'a... Jednak jakieś zmiany by się przydały i to bardzo...Utrzymać to się utrzymam bez problemu. Tylko cwaniak szybciej biega z tymi Lacuni :) Mierzyłem je i różnica jest naprawdę spora. A niby tylko 12% MS :) Jak się biega bez dh to nikt nie zabiera źródła furii :P więc można bez końca cisnąć na berserku. :) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Za barbem Złego nikt się nie utrzyma - no może Chaos Ale serio sami widzicie co się dzieje inferno, muszę przyznać się bez bicia iż kkNd! ma rację co do Cinder'a... Jednak jakieś zmiany by się przydały i to bardzo... Ale ze racje w czym ma?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Że Cinder'a zostawić a zmienić coś innego aby grało się atrakcyjniej, PARAGNY nie powodują iż gra jest atrakcyjniejsza, może jak ktoś wyżej zauważył podnieść poziom A3 i A4? Edytowane 11 Września 2012 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 No Cinder jest mega przydatny... Lecz powiem Wam ze gra naprawde mnie juz nudzi... robie jeden run a pozniej musze 2 dni zbierac sie by znowu odpalic gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 A jak wygląda sytuacja z drop'em na HC ? Bo jeśli jest taki sam to może Blizz by rzucił jakiś lepszy drop na HC i wtedy byłaby zabawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Dużo lepszy drop jest na A3 w porównaniu do A2? Gram od paru dni na A2 moim barbem i szczerze mówiąc większej różnicy w jakości dropu w porównaniu do A1 nie zauważyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) ... (coś się zduplikowalo) proszę o usunięcie Edytowane 11 Września 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Dużo lepszy drop jest na A3 w porównaniu do A2? Gram od paru dni na A2 moim barbem i szczerze mówiąc większej różnicy w jakości dropu w porównaniu do A1 nie zauważyłem... Na 100 żółtych przedmiotów ze 3 nadają się na licytację. Warto przejść na A3 jak bije się elity nie dłużej niż 30s i nie wraca się do nich pięć razy przez pół mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) A czego się spodziewasz? Masz tyko większa szanse na itemy ilvl 63. Nic więcej się nie zmienia :),.... No może poza krajobrazem Jeszcze ostatnio zły się śmiał że dostał ilvl 50 na a3. Ja zresztą też miałem kilkakrotnie Ps: apropo poziomu trudności i wyzwań. Ma ktoś laskę na kuce na inferno? Jestem ciekaw jak to tam wygląda ;) Sent using Tapatalk Edytowane 11 Września 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Gdzieś czytałem, że legendarne przedmioty z ilvl63 (możliwe również z ilvl62) wypadają tylko na akcie 3 i 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Ps: apropo poziomu trudności i wyzwań. Ma ktoś laskę na kuce na inferno? Jestem ciekaw jak to tam wygląda Sent using Tapatalk Laskę mam, 1.1mln koszt, ale ciekawie to tam nie ma 4 elity miałem tylko ostatnio.. Zdecydowanie krowi lvl miał lepszy klimat :P Edytowane 11 Września 2012 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 wczoraj gral z nami moj znajomy WD, patrzcie co mu wypadlo... http://www.dropmocks.com/iBkpWa klata z nami w sercu, mace pozniej, a nie gral pare dni skubany.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 A czego się spodziewasz? Masz tyko większa szanse na itemy ilvl 63. Nic więcej się nie zmienia ,.... No może poza krajobrazem Tylko ilvl 63? A 62, 61? Nie jest tak, że "środek" rozkładu ilvl się przesuwa wyżej? Do dropów chyba wybitnie nie mam szczęścia. Na liczniku ze 170h gry, a najdroższy zdobyty przedmiot sprzedałem za 1.5M... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Zauwazylem ze po 200h juz cos tam leci ;) Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Tylko ilvl 63? A 62, 61? Nie jest tak, że "środek" rozkładu ilvl się przesuwa wyżej? Do dropów chyba wybitnie nie mam szczęścia. Na liczniku ze 170h gry, a najdroższy zdobyty przedmiot sprzedałem za 1.5M... To i tak dużo, u mnie 250k... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Gdzieś czytałem, że legendarne przedmioty z ilvl63 (możliwe również z ilvl62) wypadają tylko na akcie 3 i 4. Źle czytałeś, wypadają w każdym. Ja ostatecznie pajęczycę zabiłem z kumplem, później dopakowałem nieco postać (za jakieś 200 000 ;]) i obecnie akt 4. Ale trzeba by się wrócić do 3 i pofarmić. Co do dropu - u mnie jeszcze gorzej niż u costiego. Wydaje mi się, że po prostu nie wiem co się dobrze sprzedaje i sporo dobrych itemów poszło do vendora. Edytowane 11 Września 2012 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Wiecie panowie. Równowaga musi być. Jak mi leci to komuś musi nie lecieć żeby było "uczciwie" Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 No, dzisiaj w końcu poszły shouldery 160 str 190 vit 59 all res za 4kk, najlepszy drop jaki póki co mi wypadł, wcześniej tylko broń 2h 1410 dps za 500k a tak to same śmieci po 100k max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Dzisiaj godzina na A3: 315h na liczniku(DH), trzeci przedmiot setowy w karierze. Poleciał z elity przy ~200mf. Legendarny wypadł z beczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Nadejszła wiekopomna chwila, wypadł mi w końcu przyzwoity item. Pytanie brzmi - ile to warte? W sumie, połasiłbym się na Ojro, bo widziałem najtańsze za 50 z podobnymi statami. Wiem, że gdy się na RMAH zdecyduję, to dostanę odpowiednio mniej, 15% dla Blizza i PP. Pytanie brzmi - jeśli chciałbym wystawić na RMAH to - paypal i konto na bnet jest na tym samym mailu, natomiast nie mam tokena, nie mam androida, ale moja dziewczyna ma - czy to jest jakiś problem, jeśli adres e-mail androidowy się nie będzie zgadzał z paypal i bnet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Token jest potrzebny tylko jakbyś chciał dostać kasę na battle.net balance, jak na paypal to musisz mieć alerty komórkowe. A e-mail androidowy z tego co wiem nie ma znaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) @c45per - Ja za swój w profilu dałem na AH 12kk ale z chęcią wymienię na Euro(skoro taka kasa to może sprzedam wszystko?) bo gra mnie zaczyna denerwować Edytowane 11 Września 2012 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Z nudów wróciłem do gry po 2 miesiącach przerwy. Dobiłem do inferno, pierwszy akt bez zająknięcia. W drugim zabiłem Maghdę i już dalej z moim gearem skompletowanym za 200k jest trochę za trudno. Gdzie polecacie farmić w pierwszym akcie ? Aktualnie latam Fields of Misery + Cmentarz. Edytowane 11 Września 2012 przez BartosH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 W 1 akcie robiłem tak: quest 9 - cursed hold 1. Festering Woods - zwykle 2-3 elity na zewnątrz + 2 w "podziemiach" 2. Cmentarz 3. Leoric's manor - wyjść na zewnątrz, najczęściej 1 elita, czasami 2 4. Teleport do miasta i znowu Leoric's manor, wyczyścić wszystko do rzeźnika 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Ja jeszcze zahaczałem o wieże strażniczą. 1 elita po drodzie i 0-6 wewnątrz (w 99% 1-2). O ile się ta wieża zespawnuje. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) heja, http://eu.battle.net...3/hero/19089332 ktoś coś doradzi ze zmianą builda? gra mi się dosyć średnio, jak na razie słaby dps ale zbieram mamone, gramy w 4, 2x monk, ja + DH, myślałem o voodo na zwiększenie szybkości ataku, ale co dalej? :> Edytowane 11 Września 2012 przez Zeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Witam i ja się pochwalę moim szamanem http://eu.battle.net/d3/pl/profile/ManiekB74-2193/hero/14282875 Właśnie dopiero zaczynam inferno. Większość sprzętu wyfarmiona inna postacią http://eu.battle.net/d3/pl/profile/ManiekB74-2193/hero/9695767. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 ja dokupiłem barbowi sprzętu za niecałe 2 bańki i dosyć sprawnie się kręci po a3 ^^ póki działa berserker i loh nawet żadne lasery czy płomienie mu nie straszne :) w sumie miła odmiana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 W 1 akcie robiłem tak: quest 9 - cursed hold 1. Festering Woods - zwykle 2-3 elity na zewnątrz + 2 w "podziemiach" 2. Cmentarz 3. Leoric's manor - wyjść na zewnątrz, najczęściej 1 elita, czasami 2 4. Teleport do miasta i znowu Leoric's manor, wyczyścić wszystko do rzeźnika Dzięki. Spróbuję tak pobiegać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 W 1 akcie robiłem tak: quest 9 - cursed hold 1. Festering Woods - zwykle 2-3 elity na zewnątrz + 2 w "podziemiach" 2. Cmentarz 3. Leoric's manor - wyjść na zewnątrz, najczęściej 1 elita, czasami 2 4. Teleport do miasta i znowu Leoric's manor, wyczyścić wszystko do rzeźnika Potwierdzam, bardzo dobry zestaw. Samo mięsko bez zbędnego latania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...