kkNd! Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Przecie Ty nie masz na co narzekac w przeciwienstwie do mnie graj DH to ci bedzie dropic Nie mam co narzekać? W ciągu 2 tygodni zrobiłem chyba z 50 runów i nie znalazłem nic dobrego ^^ to jak granie w symulację zbierania złomu... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) Pomoże ktoś teraz z Belialem na inferno ? Bartosh#2662 Edit: Dzięki panowie :) Edytowane 16 Września 2012 przez BartosH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) dwukrotnie walczyłem z Siarą dziś btw - 3 legendy jednego dnia, jedna z legend tańsza niż ognista siarka, ale co tam [EDIT] Czy ktoś mi powie, gdzie można kupić hełmofon dla mnicha? Brakuje mi do achiva ;) Edytowane 16 Września 2012 przez c45per Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) http://eu.battle.net/d3/en/profile/GregoR-2582/hero/17711346 Czy ktoś ma pomysł jak w stosunkowo niedrogi sposób (budżet tak do 1kk) ulepszyć mojego DH ? Edytowane 16 Września 2012 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Wczoraj z Xavierem weszlismy na serwer z Lootem i od razu 3 legendy wypadly.Nie bede pokazywal bo na pewno pojda na Rmah. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 poka U mnie bida... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Widziales przeca, zajebista kusz 1h i naramienniki :D A trzeci to Cindercoat dla wiza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Nie wkręcajcie go, może już niepotrzebnie kombinuje jak się na ten serwer dostać ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Hura, wypadłą mi legenda warta 7k. Wiedziałem, aby na tym serwerze nie grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Takie legendy ze smiechu chloapki popadali.Szczescia wogole nie mam nawet 63 lvl bronie zbroje wypadaja mi z 100 dsp i 15 loh. Ale niektrorym sie powodzi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Nie narzekaj Jaff, ta ostatnia zbroja nawet nawet Ci wypadła ;) A i tak dobrze, że w ogóle coś leci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Pytanko - trafił ktoś schemat na legendę ? Jeśli tak - lepiej sprzedawać, czy craftować. Nie mówię od razu o hełmie dowodzenia, ale ogólnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Mówią, że nie ma głupich pytań... ale są :P zależy na co się trafi ten schemat ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 policz ile będzie cię kosztować wycraftowanie i po ile chodzi taki przedmiot ja w sumie dla jaj sobie craftuje klatke 6affix, koszta ok. 120k, a ten pajac wykuwa bez socketów, %gf i +50hp/s itp. że nawet za 5k to się nie sprzeda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Ja mam tak z bronią dla Monka, wychodzi jakiś crap... Z tymi "loot serwerami" to już nie wiem, czy jajca sobie robicie, czy faktycznie coś w tym jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Z moim DH doszedłem do momentu w którym nie wiem co dalej zmienić, która część mojego sprzętu jest najsłabszym ogniwem http://eu.battle.net/d3/en/profile/Alstadi-2181/hero/680885 Może ktoś poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) policz ile będzie cię kosztować wycraftowanie i po ile chodzi taki przedmiot ja w sumie dla jaj sobie craftuje klatke 6affix, koszta ok. 120k, a ten pajac wykuwa bez socketów, %gf i +50hp/s itp. że nawet za 5k to się nie sprzeda Właśnie o to chodzi. Czy warto. Bo patrząc na to, co vendor potrafi odpie...zrobić, to aż żal czasami. Wczoraj dropnął mi schemat na mace 1h z 6 affixami i oczywiście wszystkie atrybuty po 50, regen życia jakis i life on kill śmieszna wartość Wystawiłem nawet z ciekawości na AH, ktoś się skusił dać 3k golda jeszcze jakieś 60 i mi się zwróci. Edytowane 17 Września 2012 przez c45per Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) alstadi Kusza Rękawice Pas Spodnie Po co Ci tyle resów? Edytowane 17 Września 2012 przez nrl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Ja wczoraj chyba byłem na jakimś "wyjątkowym" loot-serverze, bo jak leciały mi topory 2h to wszystkie z int Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Z moim DH doszedłem do momentu w którym nie wiem co dalej zmienić, która część mojego sprzętu jest najsłabszym ogniwem http://eu.battle.net...181/hero/680885 Może ktoś poradzić? Ja bym podciągnął witalność i szybkość ataku. A jak się skończą pomysły zawsze można ulepszyć towarzysza. Mój dodaje mi 24% mf. Poluję teraz na Słonecznego Strażnika dzięki niemu mf wzrośnie do 28-29. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Zaladowalem ci profil http://www.bios-gaming.de/d3dps/? teraz tylko na ah i wybierac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Szukam jakiejś przyzwoitej broni dla Monka, tak do 1kk. Jakby ktoś coś miał na zbyciu, niech da znać. Moja postać: http://eu.battle.net/d3/pl/profile/costi-1100/hero/2256605 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 alstadi Po co Ci tyle resów? Wolę mieć trochę miejsca na błąd, chociaż pewnie z większym dps nie byłoby to potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Dh można śmiało olać resy i walić w samą witalność. Przy 40k możesz błądzić do woli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) nie zgodze sie. Wpierw armor resy vit Mam 20k zycia dobilem do 35k i [gluteus maximus]..nadal cienko zalozylem sprzet od mojego monka (25k zycia) i dobre resy W pierwszym przypadku zycie nic nie dalo. Oczywiscie mowie o sytuacji gołych hitów bez shadow powera^^ w przypadku jego spamowania, tylko vit^^ Edytowane 17 Września 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Ja mam 45khp@272all res@4299 armor. Jest bardzo dużo miejsca na błąd przy 100k dpsu z 3% life stealem. Do tego shadow power i preparation z focused mind. Dzięki temu grając solo mogę stać w miejscu i ubić prawie dowolną grupę championów stojąc w miejscu. Reflect damage nie robi wrażenia, bo więcej dostaję z life steala nawet bez shadow power. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) Ja nigdy nie miałem na swoim dh resów i przy ponad 40k hp zauważyłem wyraźną poprawę - nawet mocno bijące moby w kraterze nie są mnie w stanie zdjąć na raz, a po tych nerfach czasami uda się przyjąć nawet kilka hitów za długo jechałem z 10k hp, żeby taki margines błędu mi nie wystarczał Edytowane 17 Września 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Ja mam 45khp@272all res@4299 armor. Jest bardzo dużo miejsca na błąd przy 100k dpsu z 3% life stealem. Do tego shadow power i preparation z focused mind. Dzięki temu grając solo mogę stać w miejscu i ubić prawie dowolną grupę championów stojąc w miejscu. Reflect damage nie robi wrażenia, bo więcej dostaję z life steala nawet bez shadow power. Tylko nie każdy ma taki fajny łuk jak Ty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Tylko nie każdy ma taki fajny łuk jak Ty Dostal w spadku po wujku Azmodanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) Nieprawda. Do rodziny wybieram się wyłącznie z 5xNV. A łuk i buty wypadły odpowiednio przy 2 i 1. No ale byłem wtedy na dobrym serwerze, nie tak jak ostatnio. ---- 20120918, 9:20 Nie nabiłem jeszcze 5xNV a już wypadł schemat na Radiant Star Ruby i http://eu.battle.net/d3/pl/item/dawn (świt). Edytowane 18 Września 2012 przez tymej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...