p!Ck3r Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 publiczny server testowy, ale nie taki dostępny bo mi error 33 wywala przy logowaniu :< ale launchera można ściągać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Fajnie to wymyślili swoją drogą, trzeba ściągać 8gb klienta żeby potestować patcha.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 No tak tu dywagujecie o teoriach. Dla mnie najważniejsze jak się będzie grać :) Mam nadzieje że nie będę musiał wrócić do builda z frenzy i revange. Dobrze że dobilem sporo hp a resy są na przyzwoitym poziomie. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Fajnie to wymyślili swoją drogą, trzeba ściągać 8gb klienta żeby potestować patcha.. ;/ Patrz, zupełnie jak w WoT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Key_Destruction - Can be combined with other keys to create a machine of infernal power. Key_Hate - Can be combined with other keys to create a machine of infernal power. Key_Terror - Can be combined with other keys to create a machine of infernal power. RedPortalDevice - Can be used inside a tainted abode to open portals to realms of pure evil. DemonOrgan_SpineCord - Can be combined with other demonic body parts to create a ring of incredible power. DemonOrgan_Tooth - Can be combined with other demonic body parts to create a ring of incredible power. DemonOrgan_Eye - Can be combined with other demonic body parts to create a ring of incredible power. CraftingPlan_Smith_Smith_RedPortalDevice - Teaches the blacksmith how to craft an Infernal Machine, an item that can open portals to realms of pure evil. CraftingPlan_Jeweler_ShardRing - Teaches the Jeweler how to combine three demonic body parts into a Hellfire Ring. Brzmi znajomo?; > na diablofans zaczynaja wyciagac ciekawostki z patcha, pewnie z tej instalki testowej. Uber Tristram 2.0. wyglada to na desperacko zerzniete z D2, ale co tam, zawsze jeden event wiecej xD Edytowane 21 Września 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 No tak tu dywagujecie o teoriach. Dla mnie najważniejsze jak się będzie grać Mam nadzieje że nie będę musiał wrócić do builda z frenzy i revange. Dobrze że dobilem sporo hp a resy są na przyzwoitym poziomie. Sent using Tapatalk Frenzy, revange + WW (tak, samo ww bez sprint tornado :P) tez idzie grac calkiem spoko. Moze nie tak szybko i latwo jak wszyscy by chcieli, ale ja jestem hipsterem D3... bo moge!:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Dać się da. Ale człowiek się przyzwyczaja. :) Nie ma co gdybać. Trzeba czekać. Jak trzeba będzie wszystkie te schematy do nowego eventu znaleźć z mobów tu będzie masakra. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) Przegięli trochę z tym hp.. na mp 10 elity mają po 70m hp, diablo 250m.. Postać które ma np 200k dps i gear warty miliardy, bije elitepacka z 5 minut. Za dodatkowe 250mf. PTR działał przez 1h, potem wyłączyli, na weekend ma być offline. Edytowane 22 Września 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Hehe. nie sądzę że 5 min będzie się bić elitę która ma 70kk. imho to tylko zachęta do gry wieloosobowej. Może naprawia grę tym sposobem. Barb będzie tankował a dh będzie bił itp. Takiego rodzaju POTRZEBY team-owania tej grze brakuje. jakiejś taktyki na walki itp. bo skoro sam bije szybciej i sprawniej niż w drużynie tu po co grać w 4? Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Jak się skaluje hp/dmg? Jakoś nigdzie nie mogę tego znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Jak się skaluje hp/dmg? Jakoś nigdzie nie mogę tego znaleźć. na filmie u krippa slugi 28-32 mln, boss dokladnie 55 826 240 Monster power 10 dla 1 gracza. Czy teraz tremor nie ma czasem ok 5 mln hp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Hehe. nie sądzę że 5 min będzie się bić elitę która ma 70kk. imho to tylko zachęta do gry wieloosobowej. Może naprawia grę tym sposobem. Barb będzie tankował a dh będzie bił itp. Takiego rodzaju POTRZEBY team-owania tej grze brakuje. jakiejś taktyki na walki itp. bo skoro sam bije szybciej i sprawniej niż w drużynie tu po co grać w 4? Sent using Tapatalk Nie chcesz wiedzieć ile HP by miały te elity w co op na 4 graczy :wink: (każdy gracz dodatkowo zwiększa o 70% całe hp). Ktoś testował btw, wychodzi że różnica w ilości HP, między monster power 0, a 10 to ~3000%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Przecież po 1.0.4 już wprowadzili że powyżej 2 graczy hp już nie rośnie. Więc czemu miało by być jeszcze więcej? Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 serio? pierwsze slysze... no ale ja nie gram za duzo w party ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Przecież po 1.0.4 już wprowadzili że powyżej 2 graczy hp już nie rośnie. Więc czemu miało by być jeszcze więcej? Sent using Tapatalk Rośnie, o 75% na każdego gracza, przed 1.0.4 rosło o więcej na poziomach wyższych niż normal. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Bonus health granted to monsters in co-op games has been reduced to 75% per additional player for all difficulties Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 w 1.05 redukują ten bonus z 75% do 70%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Za ile realnie można sprzedać ten kołczan? http://zapodaj.net/4e4b5b61212e9.jpg.html Bo patrzyłem na ah i takiego identycznego nie ma a ceny od 10 do 100 milionów, nie orientuję się z optami typowo dla dh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Za ile realnie można sprzedać ten kołczan? http://zapodaj.net/4...1212e9.jpg.html Bo patrzyłem na ah i takiego identycznego nie ma a ceny od 10 do 100 milionów, nie orientuję się z optami typowo dla dh lano .. mysle ze za euracze by ci poszlo kolo 200e p.s: widze moj sztylet uzywasz Edytowane 23 Września 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Mi w ciągu ostatnich 24h 5 legend wypadło, a raczej nie siedziałem więcej niż zwykle. 2x 63ilv (broń, rękawice), 2x 61ilvl (broń, rękawice) i 62ilvl pierścień. Majątku raczej się nie dorobię, jedynie pierścień coś warty. Z ciekawostek: 2 legendy przy biciu jednej elity, jedna w trakcie z czegoś co się przypałętało, druga po ubiciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Chaos pocieszyłeś mnie, może wreszcie barba ubiorę żeby spokojnie robić a3 tylko, bo teraz to masakra i jeszcze nerf się szykuje. Ile kołczan warty w przeliczeniu na golda? bo nie mam rah powiązanego z bankiem. Ten leg padl w a3 krater i 3 elity ubite dopiero. A sztylet dobry dzięki ! Muszę lepszego gema włożyć w drugą broń zresztą też, tylko nie znam nikogo kto może 80% gemy robić Edytowane 23 Września 2012 przez Lano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Jak coś, to ja mogę 80% i 90% szmaragdy robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 lano .. mysle ze za euracze by ci poszlo kolo 200e skad ty wziales ta sume? ^^ taki jak on ma jest za 60mln BO czy 50e. Dopiero co sam sprzedalem 20ias 10 crit socket za 70 po kilku dniach wiszenia na AH... tych kolczanow jest na peczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 60m też bym nie pogardził ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) moze fart.. ale znajomek puscil ostatnio podobny za tyle ;] fakt ze wiecej dexa mial edit: no i tamten dawal ilestam procent do hungering arrow .. takze mea culpa ... troche przesadzilem skad ty wziales ta sume? ^^ taki jak on ma jest za 60mln BO czy 50e. Dopiero co sam sprzedalem 20ias 10 crit socket za 70 po kilku dniach wiszenia na AH... tych kolczanow jest na peczki nie mam teraz dostepu do diablo.. takze tak z bani pisalem sorry jak wprowadzilem zamieszanie ;] Edytowane 23 Września 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Nie mowie ze Lano ma sprzedac za 60, ale na 200e to raczej bym sie nie nastawial ^^. Te kolczany sa wszystkie takie same a za glupi szczegol wolaja drugie tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Teraz dokładniej poszukałem i jest tego pełno (wcześniej zapomniałem, że staty w legach tez się zaznacza w wyszukiwarce ah)Jak myślicie realne jest wyciągnąć ze niego 40 milionów? Poszło w ciągu 20 minut za 55 baniek Edytowane 23 Września 2012 przez Lano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Tyko nie kupuj sprzętu do Ww. Bo pewnie niebawem będzie bezużyteczny. :) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Akurat WW dostaje duzego buffa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Ja jakiś czas temu znalazłem to Nie chwaliłem się bo to najmniej mi potrzebna cześć IK. Ale do builda z Rendem będzie znośna :) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...