BLANTMEN Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Zdarzyło mi się jak na razie tylko raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 z tego co zauwazylem to resetuje jak ktos, kto ma to odznaczone dolaczy sie do gry moze tylko przypadek ale jak dolaczaly sie osoby z wlaczona opcja to nie mialo to miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 U mnie się to zdarzyło po tym, jak dołączyłem do kolegi, który grał bez MP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Z ciekawości, bo tak przeglądam aukcje w poszukiwaniu gratów i zastanawiam się czy ktoś kupuje rzeczy w cenach 20-40mln sztuk złota? Czy to tylko pokazówki. Niektóre części zestawu mają te chore ceny i się zastanawiam czy to w ogóle jest osiągalne. Np zestaw Wielkość INY, napierśnik od 11mln do nawet 100mln :D Ile można uzbierać kasy albo inaczej, jaki mieliście największy stan konta? Chodzi mi o to czy się skupić na zbieraniu grubej kasy bez wydawania po drodze na drobiazgi czy ta kasa z czasem jest dużo większa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Jak Ci nie wypadnie jakiś dobry item ,który dobrze sprzedaż to nie ma szans na uzbieranie takiej kasy normalna gra (no chyba że farmisz całymi dniami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Ja mam aktualnie 14mln i jest to moj maks. Niestety dluuugo nie mialem szczescia do dropow wiec za pierwsza kase (1-2mln) zaczalem wymieniac gear dla MF. Dobilem do ~300% i jako ze tyle wynosi cap nabiajac kolejne paragony moge wymieniac gear celujac w DPS/CC/CD. Po ostatnim patchu teoretycznie moge na A1 MP1 wydropic taki sam item jak na A4 MP1. I tak biegam i leca te rary, legendarne i setowe i.. ciagle pazdierz ;P ale nie podupadam w wierze i cisne dalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 40? 100? Ostatnio widziałem itemy za setki milionów, a nawet miliard z ogonkiem(!). To są realne ceny, czy ktoś liczy na bogatych idiotów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 @rafa Dopiero jak wydropiłem Dziedzictwo zmarłego (kołczan) i sprzedałem za 50kk to ubrałem jakoś postać a po drodze były jakieś 4 itemy po max 9kk, buty i gacie sam znalazłem za bron dałem 20kk i 9 za sztylet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 40? 100? Ostatnio widziałem itemy za setki milionów, a nawet miliard z ogonkiem(!). To są realne ceny, czy ktoś liczy na bogatych idiotów? To są realne ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Kolejny Hellfire Ring i wreszcie wyszło coś dobrego Edytowane 21 Października 2012 przez rezo_ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 @rezo no to game over, bo ciężko będzie o lepszy Co do cen to oczywiście realne, wiele osób z forum kupuje rzeczy za dziesiątki baniek :) dobry drop i może wpaść kilkaset mln. Na coś trzeba je wydać i tak to się kręci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) No 40mln to nie tak znowu wygórowana cena. Przedmiotów po kilkaset mln jest też sporo i się sprzedają. Mi max co się udało sprzedać, jeszcze tóż przed patchem to były buty IK za 26mln. I to była cena minimalna na AH więc poszly w ciągu kilku minut. Tak btw. nie wiem czy to jakiś bug czy co, ale wystawiałem ostatnio na rmah trash, który mi zalegał w skrzynce za cene min 1.25 bid i 1.5 buyout. Teraz widzę, że coś się sprzedało za 1EUR Jako że za transakcje potrącają1EUR wyszedłem na zero Jak to możliwe, jeśli nie można wystawić aukcji poniżej 1.25? Item name Runner's Killer Sale price €1.00 Transaction fee €1.00 Applicable taxes €0.00 Your proceeds €0.00 Edytowane 22 Października 2012 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 co oni z tą grą zrobili... Kiedyś wchodziło się na forum i ludzie chwalili się pierwszym legendarnym czy setowym a dziś widzę że legendy i sety zastąpiły niebieskie ścierwo. W diablo nie gram od dobrych kilku miesięcy i widzę że nie ma sensu wracać. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Gracze chcieli więcej legend to mają ;) Teraz tylko szczęście trzeba mieć co do losowań, tak jak przy zoltkach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Jak widać wszystkich nie da się zadowolić ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Gdyby jeszcze wczesniej te legendy byly zawsze kozackie to nie mialbym nic do ich dropu... niestety zdarzaly sie padla straszne, ktore nawet na AH nie chcialy chodzic, wiec jak masz 2 takie dropy w miesiacu i zaden nic nie warty to troche slabo... teraz przynajmniej jest latwiej trafic na cos co bedzie mozna zalozyc albo dobrze sprzedac. Przy okazji moze to spowoduje spadek cen z racji wiekszej podazy, bo jak bym chcial teraz ubrac barba w IK to bym potrzebowal chyba z 200m albo i wiecej... dla odmiany WD ubralem w 3 elemetny seta za ok 30-35m, zostala tylko zbroja za 25m+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 każdy myśli na że na słowo "legenda" wyrwał Excalibur i to jedyny przedmiot w grze, a tymczasem główna różnica to kolor przedmiotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Legendy to już i przed patchem wypadały dość często trzeba tylko mieć dostatecznie wysokie MF (300 i w górę) ale ogromna różnica jest w dropach setów, od dnia patcha mam 3-2-1-1 i dzisiaj już wypadły portki Inny. Edytowane 25 Października 2012 przez Turrican Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Ile masz lacznie MF (swoje + follower + paragony + MP) bez NV ze tak wypadaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Też jestem ciekaw, bo mimo 196% MF bez NV setowego czy legendy po patchu jeszcze nie widziałem... chyba zmienię ksywkę na "ten, któremu nie lecą legendy" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Witam Mam garść pytań dla niektórych pewnie banalnych ale nie bardzo wiem. Czytałem że zaznaczacie opcje: pozwól na zmianę siły potworów. Co to daje? I drugie pytanie co to jest MP? Bez linczu proszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) 192MF z plvl + 43 Sun Keeper + 37 z amuletu + 14 z Czarodziejki, nie lubię się przemęczać więc latam sobie na MP2 co razem z NV5 daje 411MF i mi styka . Edytowane 22 Października 2012 przez Turrican Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Czytałem że zaznaczacie opcje: pozwól na zmianę siły potworów. Co to daje? I drugie pytanie co to jest MP? Bez linczu proszę http://eu.battle.net/d3/pl/blog/6187857/Si%C5%82a_potwor%C3%B3w_wi%C4%99ksza_rze%C5%BA_wi%C4%99ksza_chwa%C5%82a_-11_10_2012 MP (Monster Power) to jest wlasnie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Pytanko - jak przeliczać obrażenia w mojo/źródle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Pytanko - jak przeliczać obrażenia w mojo/źródle? Chodzi Ci o ten bonus 70-300 dmg? Najlatwiej d3up.com ew. do tego d3bit.com i w kilka sekund masz np. porownanie swojego itemu z jakims z AH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Czy po patchu 1.0.5 nie miało być tak że po zerwaniu połączenia i ponownym połączeniu miały pozostawać NV ? W party to działa ale przy solo już nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Najwyraźniej przy solo gubi całą sesję (tzn. likwiduje grę jak ostatni gracz ją opuści). Z innej beczki: marudził, marudził i wymarudził - efektem dzisiejszego runa były dwie legendy, broń dla monka warta jakieś 50k i Maximus z 1170 dps, który może uda się sprzedać za parę stówek, a jak nie, to pójdzie do zaklinaczki albo czarodziejce przymierzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Monster z Maximusa podobno nieźle tankuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) I tak wlasnie mialo byc z NV. Edytowane 22 Października 2012 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) To ja moze wkleje swojego brutala w wersji TANK-WW-REND build takim oto zestawieniem pomagam dpsowym DH i Wizzom (Pozdro KKND, Xeen i Rezo) ubijac ubery Edytowane 22 Października 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...