Michaelius Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Wczoraj wrocilem do D3 na dluzsza chwile i na dzien dobry wypadly mi dwa klucze w 1 i 2 akcie :) Ale kurcze jaka masakra - miesiac czowiek nie pogral i caly skill poszedl w cholera. Pytanie czy teraz podstawowym skillem dla DH jest Bola shot ? Bo dmg+aoe bezkonkurencyjny jak patrze, a opoznienie nie przeszkadza tak bardzo jak wszystko ma kilkaset k zycia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrr Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Snake ja pogrywam wieczorami, zazwyczaj późnymi. Mój battletag to Vient0#2167 Gram monkiem to nawet calkiem ladnie powinno to działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Pytanie czy teraz podstawowym skillem dla DH jest Bola shot ? Bo dmg+aoe bezkonkurencyjny jak patrze, a opoznienie nie przeszkadza tak bardzo jak wszystko ma kilkaset k zycia. Do opóźnienia da się przyzwyczaić, ale ja np. nie mogę grać z tym skillem. Zdrowo mnie wk******a nawet jak ktoś z teamu go używa ;) imho przegieli z efektem wybuchu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Panie w takim party z wizem CM to tego bolasa nawet nie widać^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja sobie np nie wyobrazam gry barbem albo mnichem gdy w party jest wlasnie wizz na wspolke z wd wtedy na ekranie zupelnie nic nie widac... btw przez ostatni tydzien podnioslem swoj dps z 40k do 80k nie wydajac nawet 3 baniek. Wypadly mi min godzina czarownic i trakt zunnimasy. Wczoraj mi dropnelo amu dla dh ktory poszedl za 34kk moj najwiekszy zarobek to kupilem mojemu wd z okazji 200h gry szpik zuni:wub: Wysłane z mojego XT910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja sobie np nie wyobrazam gry barbem albo mnichem gdy w party jest wlasnie wizz na wspolke z wd wtedy na ekranie zupelnie nic nie widac... Wysłane z mojego XT910 To nic, sam gram WD i raz zdarzyło mi się grać w 3 x WD ;-) Traciłem momentami wątek, czy to ja rzuciłem spella czy może ktoś inny. Snake 73 & Hrr - mogę się podczepić? Zwykle gram 22/23-0.000. Gram WD(16) - mój nick: everyEnd#2589. Próbowałem już grać z Hanz'em z forum (pozdrawiam) - ale tłuczenie zwykłego mobka było dla mnie wyzwaniem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 To nic, sam gram WD i raz zdarzyło mi się grać w 3 x WD Traciłem momentami wątek, czy to ja rzuciłem spella czy może ktoś inny. Snake 73 & Hrr - mogę się podczepić? Zwykle gram 22/23-0.000. Gram WD(16) - mój nick: everyEnd#2589. Próbowałem już grać z Hanz'em z forum (pozdrawiam) - ale tłuczenie zwykłego mobka było dla mnie wyzwaniem Również chętnie się przyłączę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Panowie - warte to cosik: Szukałem na AH, ale znajduje same bardzo drogie rzeczy i ciężko stwierdzić cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Jak ktoś narzeka na przesadzone efekty wizualne skilli w party, nie ma nic gorszego niż wizard w meteor z tą runą gdzie spada pełno małych meteorów i trzęsie się ekran.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Wczoraj zacząłem expić moja Rabarbarę, która chyba od 3 miesięcy siedziała na 8 lvl'u i muszę powiedzieć, że jest coś satysfakcjonującego w tym siekaniu mobów :D Gram sobie na sile potworów 3 i kurcze znowu mam frajdę z gry, jak bym ją dopiero co kupił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Jeśli rozmawiamy o efektach to powinien być sposób na ich zmniejszenie. Bo czasem naprawdę jest masakra. I pod względem widoczności i fpsu. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Gdyby ktoś chciał jakieś szybkie taxi - energetyk#2562 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 To ja poproszę na setny paragon, bo teraz coś wolniej idzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Zamiast robic screenshota wciskałbym jak najszybciej buyout, żeby mnie nikt nie ubiegł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Kupiłeś? Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie - warte to cosik: Szukałem na AH, ale znajduje same bardzo drogie rzeczy i ciężko stwierdzić cenę. Chyba za nisko ten kołczan wystawiłem, bo poszedł w ciągu 10 minut za 2,5 mln. Uzbierałem komplet kluczy i schemat, jeszcze nigdy nie biłem uberów, stąd pytanie - samemu WD pewnie nie ma sensu się wybierać? A na jakim mp radzicie wchodzić jak gram na mp3? Chyba że bym wlazł monkiem, ale on gazu od ... yyy - no tego grubasa ze spiżarni - też nie przetrzyma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Samemu nie ma sensu... Sam obskoczysz dwoch bossow? Watpie ;] MP5 i gora... nizej nie ma co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 @KKnd Bolaski zajebiste sa, jeszcze jak grasz ze sluchawkami.W nocy potem mam migawki i przed oczami i slysze tylko wybuchy. Ale na wiza sie teraz przezucilem z zamrazarka wiec tezj jest ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ten armor to nie mój ofc, tylko screenshot z amerykańskiego ah. Widać ktoś pomylił rmah z ah. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Aerial grasz moze CM wizem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Pytanko do WW barbow - zmieniam ~1700 loh na 8-9% LS, przy dps 75k z shoutem ( ~100k z berserkiem ), czy to wystarczy? Czy lepiej miec 6%LS i 600-800 loh? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Samemu nie ma sensu... Sam obskoczysz dwoch bossow? Watpie ;] MP5 i gora... nizej nie ma co Ale też nie ma sensu jeżeli team miałby mnie ciągle wskrzeszać;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 dajesz 3 machiny.... jestem pewien że znajdzie się 3 koksów którzy przelecą ci ubery na mp7;) nawet jak miałbyś stać w rogu i nic nie robić.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Aerial grasz moze CM wizem? WD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja sobie zrobiłem wizza zamrażarkę. Powiem wam ze tak mnie palce nie bolały od grania odkąd gram w gry. Masakra. Nie wiem czemu ale chyba zrobili coś żeby nie można było trzymać wszystkich potrzebnych skilli wcisnietych. Nawet jak klawiatura się nie blokuje. Szkoda. Muszę spamować nove trzymając resztę. Ale i tak się mecze ;) na początku dusilem wszystko ;) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja robie patataj na klawiaturze, z lokciem prawie przy uchu pod katem 45stopni.Od piatku gram wizem imnie reca w pracy napiernicza.Musze chyba jakis kontroler kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ludzie używają prostych makr do tego, można ustawić na niektórych klawiaturach nawet bez oprogramowania. Wciskasz 1 klawisz i spamuje 3 inne, przestaje po ponownym wciśnięciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Skoro blizz zapowiadał bany za graphic fixa do d3...to miałbym spore obawy przed takim makrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 To moze pobanujmy ludzi z myszami razera bo maja makra lub uzytkownikow klaw z macrami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...