c45per Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Ehhh, to uczucie, gdy tłuczesz dwie elity i wypada Ci mantykora i klęska. Myślałem, że się ustawiłem, a to takie dramatyczne rolle, że aż strach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Tak wiem. Masz racje. Dps w okienku nie ma dużo wspólnego z realnymi obrażeniami tornad. Ja mam offhand z 157dps co zaniża sporo ogólny dps ale 95% cd i socket dają dobrego boosta przy dmg tornad. Tylko ci drugie uderzenie podczas ww na tym cierpi. Tornada crituja nawet ponad 30k Sent using Tapatalk Tzn ja akurat mówiłem o "papierowym" dps. To że u sprint barba dps ma się nijak do realnego dps, to zupełnie inna przyczyna, taka że brany jest damage tylko z main handa, a prędkość z obu. Chodzi mi o to, że nawet gdyby się ścigać na dps w statystykach, na buildach gdzie ten dps jest realnym przelicznikiem dpsa (gdzie nie ma takiej ukrytej mechaniki jak dla tornad). Wszystkie te top dps wizardy, normalnie używaja jakiejś rare broni i source, a nie np. skorna, bo z tej kombinacji mają więcej dps w statystykach. A propos wizarda, zobaczcie co robi z mp10 archon wizard z kosmicznym gearem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 A co sprzedałes? Hełm, Mempo Zmierzchu z szybkością ataku i gniazdem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Ja kupiłem wczoraj skorna. Pomimo tego że jest wolny gra się lepiej niż moimi 2 x 1 h. http://eu.battle.net...166/hero/884192 Parametry nieżle mi wzrosły. Z bers mam hity po 850 tys. Edytowane 14 Listopada 2012 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 A ja trzy dni temu sprzedałem Fist of Legend, dzisiaj mi przyszła kasa 20,4E czyli wychodzi że wystawiona była za 25 ,niby wszystko ok tyle że tę cenę dałem ze dwa tygodnie temu na próbę (normalnie stała za 35-40E) nie zeszła w 2dni więc dalem cancel i wróciła na 35E. Już wczesniej przy jednej transakcji miałem wrażenie że jakis item sprzedał się za nie tą cenę co był wystawiony więc może RMAH ma jakiegoś glitcha i będą od teraz musiał chyba robiś skrinszoty z cenami czy coś lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Noobowate pytania: Co to jest EHP Co to jest dummy pvp Siedzę na BN a tam wszędzie się w tematach te staty z d3progress przewijają. Ok znalalzłem nie w FAQ (wrrr) na d3progress Edytowane 14 Listopada 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Ja kupiłem wczoraj skorna. Pomimo tego że jest wolny gra się lepiej niż moimi 2 x 1 h. http://eu.battle.net...166/hero/884192 Parametry nieżle mi wzrosły. Z bers mam hity po 850 tys. no ale wcześniej biłeś szybciej mimo mniejszych strzałów. A san berserker nie podnosi pojedynczych strzałów. Tyko cc i ias Sent using Tapatalk Edytowane 14 Listopada 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Dobry Skorn z wysokim Dexterity i Life Stealem byłby idealny dla mnicha zbudowanego pod Tempest Rush, do tego oczywiście 4 przedmioty z zestawu Inny i trochę spirit regeneration. Najlepiej jeszcze jakby gracz nie miał w ogóle attack speed, to wtedy w ogóle jest bajka. Z takim sprzętem można na luzie farmić niższe monster power poziomy, cały czas używając Tempest Rush i okazjonalnie zatrzymując się na elitach korzystając wtedy z normalnych ataków. Marzy mi się taki Skorn. ;) Legendy cały czas wypadają, większość to crapy, ale miałem wystarczająco dużo szczęścia, bo jednego dnia znalazłem zielony fist weapon z socketem, a następnego dnia drugi zielony fist weapon z life stealem. Do tego trafił się jeszcze pancerz Inny, co w połączeniu z zakupionym wcześniej hełmem i spodniami Inny dało dodatkowy boost dla mojej postaci (łącznie +260 dexterity). Najważniejsze, że te legendarne przedmioty wypadają, bo dzięki temu jest motywacja do gry. Śmieszna sytuacja była u mojego brata, bo przez długi czas nic nie chciało mu wypaść i był bliski zrezygnowaniu z gry. Dla jaj napisałem: "zdejmij gear i załóż go ponownie". Następnego dnia legendy zaczęły mu wypadać, Manticore z dwoma socketami, Skorn pod jego barba, dzisiaj jakiś fist weapon... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Szybciej biłem ale wolniej rozwalałem. np po włączeniu berserkera nie zawsze zabijałem elite na MP7 w czasie jego trwania. Teraz trwa to kilka sekund. A wiekszość mobów rozwalam na hita (nie wszystkie). Z 2 x 1h tak nie miałem. Edytowane 14 Listopada 2012 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Ta., dobra rzecz z tym ściągnięciem przedmiotów. :) byleby nie głosił tej teorii dalej Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja juz to dawno mowilem zeby sciagac bo sie nv blokuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Pytanie, jak się sprawdza LoH lub LS u WD? Pytam, bo gram np barbem lub mokiem, którzy mają np znacznie mniejszy dps niż mój WD a pomimo tego znacznie lepszą przeżywalność. Drugie pytanie, jeśli się sprawdza, to czego lepiej szukać LoH'a czy LS? Czy obojętne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 to wy gracie z gearem? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja biegam na golasa, a ręku tylko Rakanishu's Blade... białe moby uciekają na sam widok, a elity padają ze śmiechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 No na golasa, to jest prawdziwy hardcore a nie jakieś tam pancerze...cieniasy ;) Drugie pytanie, jeśli się sprawdza, to czego lepiej szukać LoH'a czy LS? Czy obojętne? Lifes Steal jest lepszy bo regeneruje życie za każde obrażenia zadane czymkolwiek, broń, czar itp Life on Hit jak nazwa wskazuje tylko od ataków głównych i tylko w określonej (np przez właściwość magiczną przedmiotu) ilości. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 O dzięki. Hmm to mam nadzieję, że ktoś mnie przelicytuje, bo rzuciłem się LoH'a :/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Co to jest za teoria, że zdejmowanie geara "naprawia" brak dropa? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Na amerykanskym forum pisali kiedys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Znowu się AH wywalił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Chyba nie. Przy okazji pochwalę się, co mi jakiś czas temu wypadło. Dziś przyjrzałem się na AH i znalazłem tylko 2 takie podobne, i każda w sporej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 jeszcze 5.. ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Jeszcze 5 i potem nowa postac tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Raczej nie, mam już dość tej gry, mówiąc delikatnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Będziesz rozdawał gear? Osobiście znudziło mnie stanie z tyłu i leveluje sobie monka. Z setem caina exp idzie bardzo sprawnie (nie mam hellfire). Jakieś porady? Ile loh, ls etc? Edytowane 16 Listopada 2012 przez c45per Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 aerial ile godzin played na ten 95 lvl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Na wd mam z 450, ale dużo z tego to nie był efektywny leveling. Na początku grałem powoli, zabawa buildami. Jakby cisnąć taki ostry exp farming od samego początku, można dużo szybciej wbić 100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Zacząłeś WD jak weszły paragony, czy przed 1.0.4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Po i to jakoś kilka tygodni po. Wcześniej grałem barbem, do dziś mam na nim więcej niż na wd. Jak patrzę na ilość godzin jaką niektórzy mają to i tak jestem casualem :D sporo osób na friend liście zbliża się do 2000 godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) VGA 2012 http://www.spike.com/events/video-game-awards-2012-nominees/voting/best-pc-game tylko nie glosowac na konkurencje;p Edytowane 16 Listopada 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 aerial przez jakie lokacje przelatujesz w a3 ile czasu to zajmuje jaki mp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...