aerial Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Różnie, podstawa to alkaizer run, w stylu: Start od ostatniego checkpointa przy wejściu do azmodana, do wp. Wtedy jedno okrążenie tower level 1, następnie tower level 2 wp do arreat crater 2 (nie z wp w crater bo wtedy łatwiej się zgubić), potem rakkis crossing do fields of slaughter (nie do wp, tylko pełne okrążenie i tp), następnie keeps level 3->2 (wyczyścić cały level 2). Można jeszcze na koniec zrobić stonefort i skycrown, przy czym skycrown lepsze, i np. crater level 1 do momentu kiedy gdzieś utkniesz i trzeba się wracać przez obszar który już jest wyczyszczony. Mp niskie, między 0 a 2, zależnie od builda. Czas nie wiem, zależy ile etapów zawiera run, więc to jest dość zmienne. Edytowane 16 Listopada 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 I tylko 3 akt latasz? Fakt, że zagęszczenie tu największe, ale z czasem wymiotować się chce ;) Podziwiam samozaparcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Niestety, żaden inny akt nie ma racji bytu z racji właśnie na zagęszczenie. A miało być tak pięknie, monster power, wszystkie akty zrównane pod farmę.. niestety. A1 jest fatalny pod tym względem, a w a2 z 2-3 area, za mało, żeby się opłacało. Byłbym skłonny robić inny akt, nawet gdyby był mniej wydajny, wszystko byle zabić nudę, ale akty inne niż 3 są zdecydowanie gorsze, za duża różnica jest żeby to usprawiedliwić. Edytowane 16 Listopada 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 No niestety.. jak ktos chce zmierzyc dokladnie roznice to mam programik do "pomiaru" exp/h. Pamietam jeszcze jakis czas temu robiac luznego runa cieszylem sie jak dochodzilem do 20m/h, teraz przy dobrym runie ("klasyczny" Alkaizer) udaje sie zrobic troche ponad 50m/h (rekord ~55), ale widzialem typkow co daja rade i 80m/h. Gdybym tyle wyciagal to bym robil level w godzine, ale i tak nie jest zle, bo te 40-45m/h utrzymuje lekko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Niestety, żaden inny akt nie ma racji bytu z racji właśnie na zagęszczenie. A miało być tak pięknie, monster power, wszystkie akty zrównane pod farmę.. niestety. A1 jest fatalny pod tym względem, a w a2 z 2-3 area, za mało, żeby się opłacało. Byłbym skłonny robić inny akt, nawet gdyby był mniej wydajny, wszystko byle zabić nudę, ale akty inne niż 3 są zdecydowanie gorsze, za duża różnica jest żeby to usprawiedliwić. To jeszcze moje pytanko, biegasz sam (z przydupasem) czy w multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 To ja też się podczepię z pytaniem: jakim cudem masz 5k inteligencji? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 To ja też się podczepię z pytaniem: jakim cudem masz 5k inteligencji? ;) a grałeś kiedyś WD? Popatrz na jego skile Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 A czyli to po pasywach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Solo, multi, zależy kto jest, nie ma znaczenia. Inteligencja jest z gruesome feast, teraz będzie prawie 6k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Czy ktoś jest w stanie określić mniej więcej wartość? Na ah nie ma nic w deseń, a zwłaszcza pierścień. Edit. Nie pomyślałem. Sprawdziłem na Amerykańskim i Azjatyckim AH i cena noża oscyluje w okolicach 50kk a pierścienia jakieś 30kk. Taki sam był za 40kk ale to chyba nadmuchana cena? Edytowane 17 Listopada 2012 przez Pc juice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PdfKOcDJYRI wow, Det0x daje radę xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Czy ktoś jest w stanie określić mniej więcej wartość? Na ah nie ma nic w deseń, a zwłaszcza pierścień. Edit. Nie pomyślałem. Sprawdziłem na Amerykańskim i Azjatyckim AH i cena noża oscyluje w okolicach 50kk a pierścienia jakieś 30kk. Taki sam był za 40kk ale to chyba nadmuchana cena? Coś źle szukałeś, lepszy nóż kupiłem za 5kk. Coś mi się wydaje, że to raczej chcenie sprzedających. Inna sprawa, że mało osób gra WD, więc ciężko o kupca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 taki nóż z socketem za 5m? chyba coś ci się pomyliło, one chodzą za mniej więcej właśnie 50 powyżej 900 dps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Fakt, zapomniałem o sockecie. Faktycznie to duża zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Patrząc na nie setowe bronie o zbliżonych affixach, ceny są niekiedy wyższe. Jeśli ktoś jest zainteresowany nabyciem w dobrej cenie lub zamianą - zapraszam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Trochę OT, ale ten engine robi wrażenie. Ciekawe które diablo będzie tak wyglądać :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 kiedy inne gry beda uzywaly Holodekow to blizzard MOZE wypusci cos z taka grafika i ogolnym realizmem. Ten Kickstarter to jedyne zrodlo pomyslow i innowacji dzisiaj, mam nadzieje ze zbiora kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) Przecież gry Blizzarda, nigdy nie były szczytem rozwiązań technicznych. Patrząc się BO2 (nie grałem, nie zamierzam grać) nie ma sensu się starać. A silnik bardzo przyjemny, ale walka ze szkieletem maksymalnie nudna. Edytowane 19 Listopada 2012 przez makak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animaes Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Nie ma ochoty ktoś kupić konta z Diablo III i StarCraftem II? Kupiłem trzy tygodnie temu, bo polecaliście. Ale mnie nie urzekł niestety nowy diabełek. Pewnie wystawię na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 PC Juice ile chcesz za ta bron? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Broń już wymieniłem na furie... Pierścień jedynie się ostał i jeszcze przyzwoite buty zuni mam ;) Ogólnie to ciężko znaleźć kupca z większą ilością złota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Mi sie poszczescilo i pasek puscilem za 80 baniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja tam jestem zadowolony, bo furia na którą się wymieniłem najbidniej 52kk z licytacja stoi a i tak miałem furię kupować. I nie ogarniam tego mf. Kupiłem amulet dający +40% i farmiłem dzisiaj parę ładnych godzin i wypadła mi 1 legenda. Zdenerwowałem się i założyłem stary. 3 runy i 3 legendy przez ~1h, wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2012 MF podbija jakość a nie ilość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Jak nie ilość? :wink: Więcej mf = więcej legend. Więcej mf = lepszej jakości legendy? mało prawdopodobne. Jedyny wpływ mf na "jakość" to w przypadku rare itemów, większa szansa na więcej affixów. Ale legendary mają stałą ilość losowych affixów. Przyczyna jest prosta - 40 mf robi na tyle małą różnicę, że ciężko obiektywnie zauważyć różnicę. To co widzisz w grze to efekt szczęścia a nie mf. Musiałbyś zrobić setki runów, notować wyniki, i wtedy powinna być widoczna tendencja lepszych dropów w setupie +40mf. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Wkleilem juz dwa razy, wkleje i trzeci: http://us.battle.net/d3/en/game/guide/items/equipment#magic-find :) jak widac aerial ma racje - MF wplywa tylko na ilosc affixow a rolle sa w pelni losowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Na którejś stronie przewijał się wykres zależności dropu żółtych od mf, był jednoznaczny :) Biorę jeszcze 2 rzeczy pod uwagę - z nowym medalionem mam mniej dpsu o 8,5k, więc długość runa nieznacznie się wydłuża. A drugie, gram barbem ww i zauważyłem, że rzadko pojawiają się okręgi sygnalizujące drop legendy :( Dobrze, że jest dźwięk upadku ale słuchając muzyki nie zawsze się go wyhaczy i mogłem coś pominąć ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 A ja w diablo zwykle gram bez głosu :) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Jak to jest z dps? Śmieszna sprawa. Biłem Ghoma na inferno, mp1 ofc. Mój monk ma 37k dps, ghom 6kk life i ubiłem go w 32 sekundy. Wychodzi ponad 115k dps. O co kaman ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 No jak, bijac go uzywales 2 skilli, zakladajac ze na ciagle bily go 2 tornada ze sprintu + whirlwind to razem 3 'ataki' na raz. Wychodzi 115/3 = ~37 A tak na serio to nie mozna tego tak liniowo liczyc, ten dps podliczany jest mocno teoretycznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...