ryba Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 moldran robi maragon 50h diablo.. http://pl.twitch.tv/moldran Jakbym widzial siebie przez ostatni miesiac maratonow po 24h albo i lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wypadło mi coś takiego http://i.imgur.com/XjU2F.jpg Ile mogę za to wołać - na ah ceny od 400kk do 1kkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 (edytowane) na moje jak dostaniesz 50 baniek to bedzie dobrze Edytowane 25 Grudnia 2012 przez p!Ck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 No właśnie tak z ciekawości, jak wam idą te drogie przedmioty wyceniane na ah właśnie za setki kk? Widzę całe listy takich samych przedmiotów, choćby wspomniane wyżej Godzina wiedźm. Sam bym chętnie ją kupił, ale w tych cenach to ręce opadają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ten amulet według mnie nie jest wart nawet 20kk. Za 30kk można kupić o niebo lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 @makak_ ile byś dał może się dogadamy samo to ze trade w grze to już 15% mniej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wasze 30 - 50 kk trochę odbiega od tego co mi wyszukiwarka pokazuje... 400 kk najmniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 To, że ktoś wystawia po danej cenie nie znaczy, że ktoś to kupuje. Na AH widzi pełno szmelcu po setki milionów, tylko co z tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Niedawno szukalem amu dla swojego Wd i za taki wg mnie nie jest wart 2-3kk, przynajmniej ja bym tyle nie dal. Albo inaczej za wg mnie duzo lepszy dalem 4,5kk. Wysłane z mojego XT910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wasze 30 - 50 kk trochę odbiega od tego co mi wyszukiwarka pokazuje... 400 kk najmniej 400kk? Czterech nie dostaniesz wpisz sobie najważniejsze statystyki, a zamiast gniazda dodaj 54 do inteligencji. Witalności i obrażeń bym nie liczył - zwiększenie maksymalnych to najgorsze co może Ci się trafić (obrażenia w widełkach i minimalne o wiele więcej dają), a witalności masz niewiele... Wpisz sobie 160 inteligencji, 6 szansy na kryta, 80 obrażeń od kryta i magic find. To będzie imho realniejsza cena. Do tego musisz wziać pod uwagę, że sprzedający na którego się powołujesz może być takim samym ekspertem jak Ty. Nie ma podobnych na ah, więc walimy cenę 500kk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Obecnie jest tragedia ze sprzedarz bo ostatnio sprzedalem glebinowce z 245 dexa i reszta statow srednia za 400k.... gdzie jak sie wpisze podobne staty to wypadaja aukcje za 20kk. Tego raczej nikt nie kupuje. Wysłane z mojego XT910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 (edytowane) Ale ludzie kupują ten szmelc czasem drogo. Kupiłem Axe 1100 dps z socketem i 108vit za 100k. A poszedł za 2kk :) Sent using Tapatalk Edytowane 25 Grudnia 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Kiedyś wstawiłem tarczę burzy na licytacji od bodajże 200k i nie było chętnych, wystawiłem jeszcze raz i poszła za coś ponad 800k, więc z tym też różnie bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Bo to raczej zalezy od tego kiedy (dzien/godzina) aukcja sie konczy. Duzo latwiej jest polowac w czwartek o 20:00 niz w poniedzialek o 3:00. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 W diablo jak w życiu. Dużo zależy od wiedzy (wartość przedmiotu), szczęścia i czasu poświęconego ma szukanie. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 jeszcze trochę :) Ciekawa sprawa, różne runy sprintu się dodają w teamie. Barb w mass sprint, i barb z zwykłe tornada = 2 sprinty aktywne jednocześnie - turbo mode. Taki mocny team z różnych postaci, z barbem w mass sprint, niezłą miazgę robi na niskim mp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 Taki świąteczny dropik chyba sprzedam bo mam podobny bez cd ale troche int i min damage, a za to sobie kupię lepsiejszy amu i trochę innych gratów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://eu.battle.net/d3/en/blog/6816948/Diablo_III_PvP_Update_-27_12_2012 żart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ktoś wie ile to może być warte? W sumie bardzo ciekawy zestaw statów - wszystko co potrzebne pod DPS i jako miły dodatek mf i gf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 http://eu.battle.net...ate_-27_12_2012 żart "gdzies" po nowym roku beda duele, rownie dobrze z grudniu.. Team Deathmatch zapowiada sie interesujaco mimo ze nie podali zadnych szczegolow, chociaz co to bedzie za TD 2 vs 2. Na to jeszcze dluzej poczekamy. Do tego czasu pewnie beda "balansowac rozgrywke" milion razy. Ja D3 odstawilem z 2 miesiace temu. Mam 4 postacie na 60lv, paragonow mi sie nie chce wbijac bo nic ciekawego nie leci.. Nie ma laddera to czekam na lepsze czasy jak juz wszystko bedzie tanie, jeden sluszny build dla kazdej postaci Dla mnie najlepsza zmiana byloby wiecej postaci w party bo 4 to jednak malo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wreszcie będzie sens wrócić do d3. ;-) Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 hhehe .. chyba przestaje zalowac ze nie mam dostepu do gry teraz ;].. bicie uberow juz nudne.. xpienie nudne ... najciekawsze w sumie pozostalo tylko ...... GRANIE NA AH ... ;] serio .. ta nutka ryzyka jak w pokerze ... i zarabianie wiekszego szmalu na flipowaniu itemow .. chyba najwiecej frajdy mi to dalo.. no i potem kasa za golda do spozytkowania w realu .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Jak się dalej tak będą grzebać z update'ami to nie będzie dla kogo ich robić. No, może dla garstki pozostałych fanów. Jay Wilson po raz kolejny pokazuje, że nie ma bladego pojęcia co było fajne w Diablo 2: "Simply fighting each other with no other objectives or choices to make gets old relatively quickly" Gość działa mi na nerwy... Generalnie wywalili do kosza to nad czym pracowali przez ostatnie miesiące bo nie spełniało standardów Blizza. Te dawne standardy i "release when ready" po premierze D III to śmiech na sali... Edytowane 27 Grudnia 2012 przez Night_Bird Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Przeciez to jest gadka PR-owa, niepowiedza ze sa w czarnej [gluteus maximus], albo ze zesrali sie w ataku Powody sa byc moze zupelnie inne, inne projekty, deadline-y, brak resource-ow, fundamentalnie gra zaproejktowana pod PvE, wszystko trzeba by przeprojektowac, aby mialo rece i nogi etc. Juz mowilem ze przy obecnym stanie nie widze PvP i ladderow, trzeba by miec zupelnie inne postacie, dostepne skille, gear etc. Skonczymy z duelami a TDM pojawi sie moze z dodatkiem.... Edytowane 28 Grudnia 2012 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Pobawiłem się dalej wd, uciąłem czas o połowę vs azmo mp10. To chyba już niezły wynik dla klasy, może WR dla wd? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Według mnie mogli by przedłużyć żywotność diablo czymś tak prostym jak to co właśnie pokazał Aerial. Czyli taki ranking dps na Bossach. Mierza czas w jakim zabijesz bossa i jest z tego oficjalny ranking. Banalne a zdało by egzamin. Sent using Tapatalk Edytowane 29 Grudnia 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) jeszcze ciekawostka, buff na wd (906k dps), z sojem wiec grubo ponad 1m vs elite/boss oczywiście to nie ten build co vs azmodan, bo mana skończyłaby się w 1/3 walki Edytowane 29 Grudnia 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 aerial Że ile ty masz tej kasy? Jakieś przkłamanie się chyba wkradło przy robieniu ps ;) Jest w ogóle sens uzbrajać się w storma na 1v1? Postać -barb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 Hehe. Niektórzy mają po 2-3 miliardy a ty się jarasz że on ma 500kk? Gralbys tyle co on to też byś nazbieral tyle kasy i taki PL. Ja miałem najwięcej coś ponad 100kk ale większość wartościowych przedmiotów sprzedałem za prawdziwą kasę. Stąd mój barb nie ma 200k dps. Ludzie wydają po 2kkk za jeden item także to nic cudnego. :) Sent using Tapatalk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...