Skocz do zawartości
cavarr

Diablo 3 / Reaper of Soul - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanie, a mianowicie, jak kupie sobie grę, wersję z półki sklepowej to ile  szacunkowo będzie ważył pierwszy update, przy pierwszym uruchomieniu?. Mam mobilnego neta z limitem 10gb transferu, więc dla mnie to dosyć istotna informacja. Pozdro ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1700 godzinach gry, prawie 3 milionach lifetime kills, 150k zabitych elitach, stało się, znalazłem item warty potencjalnie ponad milard złota! (czyli jakieś 90 pln przy dzisiejszej wartości) :D

Dołączona grafika

jeszcze 5-6 takich, i będzie można kupić mempo dla barba. Nic tylko grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przestałem grać w momencie w którym doczytałem jak kolesie robią 100PL na PVP

Oraz jak zbierają legendy na PVP

Przypominają mi się czasy open BN...kto chciał trainerów używał i grał z takimi samymi.

Edytowane przez HeatheN
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale cyrk na US... najwyrazniej najlepsze exploity Blizz zostawil na rocznice ;p

http://www.twitch.tv/goodideagaming/b/400543371

najlepsze od 2:26:00

"przepraszam , nie wiedziałem co robie dlatego zrobiłem to 3 razy " lol

Edytowane przez ZlyDzien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy moglibyście rozwinąć temat co i jak. niestety ale twich i battle.net nie dziala mi w robocie :/

swoja drogą po dłuższej przerwie powróciłem do diablo i jak na razie mam chcice na granie. zobaczymy na jak długo. 20 paragon wbity, idę jak przecinak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnie z tym (bluepost) http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/8770118014

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Trawienny
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 8.05.2013 o 08:23, bielski napisał(a):

czy moglibyście rozwinąć temat co i jak. niestety ale twich i battle.net nie dziala mi w robocie :/

swoja drogą po dłuższej przerwie powróciłem do diablo i jak na razie mam chcice na granie. zobaczymy na jak długo. 20 paragon wbity, idę jak przecinak Dołączona grafika

Ty na pewno nie idziesz jak przecinak:P w porównaniu z wbiciem 100PL w 4 dni przy 300 elitach zabitych to jest "wyczyn" 

Co do dupowania golda...ręce opadają 

Haha.

Edytowane przez HeatheN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę powodu, żeby wracać do gry po wprowadzeniu tego patcha. Kilka drobnych zmian, to wszystko. Największe problemy z grą jak były, tak są nadal. Może 1.09 coś w końcu dobrego nam da. No ale to za 2-3 miesiące.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybko wykryli bo duperzy nie uzyli mozgu. Dupowali w nieskonczonosc (w sieci kraza screeny ludzi ktorzy uzbierali biliony golda [1012, po angielsku trillion]) a nastepnie wykupowali itemy (glownie mempo i gemy) a nastepnie wywalali je na GAH/RMAH po horrendalnych cenach znaczaco zmieniajac gospodarke na AH. Ale chyba wiekszym bledem bylo chwalenie sie tym na lewo i prawo, Inigo wrzucil chyba nawet info o exploicie na Bnet!

Inigo:

Pierwszy lepszy:

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Trawienny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na US bany się posypały(większość i tak przesłała "itemy" na inne postacie), przypuszczam iż US robi jako "Beta Tester"... Dołączona grafika

Jeśli na EU coś takiego by się stało po praktycznie 80-90% graczy porzuciło by grę...

PS. Jak bym coś zrobił w pracy podobnego(błąd, lukę), to nie wiem jak bym się pozbierał...  Chyba jako ogrodnik Dołączona grafika

Edytowane przez xavier78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma ktoś może pożyczyć pierścień leoryka na czas levelowania paragonów? czy to raczej nie opłacalna strata dmg?

zaznaczam że jestem biedny jak mysz kościelna, 1.700.000 na koncie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo zobacz jeszcze czy bardziej nie oplaca ci sie zabijac elity na nizszym MP bo teraz wzor na exp wyglada tak:

Cytat
Also, just reiterating what others have said, Nephalem Valor stacks are now multiplicative, not additive. The simple calculation is:

[ 100%(base) + bonus from MP + helm ruby + ring] * [1 + Up to 0.75 from NV + Up to 0.30 for multiplayer]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No panowie. A ja na przekór wszystkim właśnie sporo wracam do gry :) po długiej przerwie będę bardziej cieszył się gra. Kompa poskladalem jakiegoś. Tylko na razie mam tylko integre z i5 650 Ale gra się odpala :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi