aerial Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 http://www.diablofans.com/topic/99370-loot-20-discovering-its-true-potential/ Oczywiście bez szans na implementację :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Plan fajny, mi osobiście najbardziej podoba się pomysł Crafting&Mystic, niestety tak jak wspomniałeś - praktycznie niemożliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja niedawno wróciłem do okazjonalnego pykania o dziwo przynosi to nawet fun:o pomysły bardzo mi się podobają szkoda tylko że ich realność na wprowadzenie jest taka jak napisaliście... Zauważyłem że gra sporo nowych osób bo po profilach mają po 100 godzin gry, natomiast zadko się zdarzają ludzie 500+ Wysłane z mojego XT910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirekk Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja natomiast kupiłem na Steam Summer Sale - Torchlight 2. W dwa dni 30h przegrane, jak ktoś chce gry z dużą ilością modów to warto. Bardziej D2 przypomina. Ja czekam aż w D3 będzie ladder i wprowadzą reset.. kiedyś musi to nastąpić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Grałem w tl2 trochę, na tym najtrudniejszym poziomie jest strasznie ciężko. Jest kilka ciekawych rozwiązań, ale jak kogoś drażni cukierkowa grafika w d3, to niech lepiej trzyma się z daleka od torchlight :D Za to w d3 nie da rady, po wejściu do menu, nieodparta potrzeba zamknięcia gry. Wypalenie do dużego patcha albo dodatku. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Mały "offtop" Żyjecie jeszcze(znaczy ktoś z forum) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 W jakim sensie żyjecie? Ja gry nie ruszyłem od mojego ostatniego posta w tym temacie. Czekam na dodatek albo jakiś porządny patch, który zachęci ponownie do gry. Niestety Blizzard skupiony jest tylko i wyłącznie na wersji konsolowej, a dopiero później (po Blizzconie) zaczną dłubać coś w wersji PC-towej. Tylko mam wrażenie, że Blizzard wyda patcha z lootem dopiero razem z dodatkiem. Może coś na gwiazdkę dostaniemy. W międyczasie są inne pozycje, w które warto zagrać. Ostatnio chociażby Shadowrun Returns. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Mały "offtop" Żyjecie jeszcze(znaczy ktoś z forum) ??? E, mnie się nie chce puki co. W Cities In Motion 2 trochę napieram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2013 Najwyrazniej wszyscy czekamy na listopad, a w miedzyczasie inne produkcje. W kazdym razie ja nie odinstalowuje;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Niektórzy dalej grają.. invis po farmie 13 tysięcy esencji, i nie trafieniu żadnego ciekawego (vs jego gear) crafta, wczoraj farmił dalej warrior's rest.. Edytowane 29 Lipca 2013 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Ma chlop zaciecie i cierpliwosc. Jak postawie sobie cel ze uzbieram np 300 esencji i kraft, to i tak zazwyczaj po uzbieraniu 50 nie wytrzymuje i crafce :p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 w sumie to szybko ta ekscytacja trójeczką się skończyła ... pamiętam że dwójka to ładnych kilka lat rządziła, do dzis pamiętam tę gitarkę w tle i pierwsze potwory wyłaniające sie z mroku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 I tak jak policzyć ile godzin grałem w d3, to było zdecydowanie warte swojej ceny. W porównaniu do innych gier które teraz wychodzą.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 I tak jak policzyć ile godzin grałem w d3, to było zdecydowanie warte swojej ceny. W porównaniu do innych gier które teraz wychodzą.. Tak, ale jak po roku D3 juz sie nie chce, a w D2 to i 10 lat sie lupalo ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Nie przesadzajmy z tym łupaniem non stop przez 10 lat. Nie siedziałeś i tłukłeś non stop d2, tam też były chwile znudzenia i chwile powrotu. Powodowały to zarówno tęsknota jak i nowe patche + dodatek. Nie inaczej będzie z d3. Edytowane 29 Lipca 2013 przez ojejku 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Z D2 to święta prawda, kilkrotnie kończyłem "definitywnie" z grą a i tak się nie udało, i to pomimo wyjścia trójki :D A co do d3 to bawię w robienie achiev-ów plus zabawa na hc, chociaż taką "unikalną kokekcję" to nie wiem, kiedy zdobędę... a zostało 14 mobów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Jakbyś tak 1500 godzin pofarmił mephisto i porobił baal runy w d2, to gwarantuje ci że NIGDY byś tej gry już w życiu nie uruchomił :) Ja wprawdzie grałem więcej w d2 niż w d3, ale to tylko dzięki modom. Lod to porażka. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) @aerial "I tak jak policzyć ile godzin grałem w d3, to było zdecydowanie warte swojej ceny. W porównaniu do innych gier które teraz wychodzą.." Jeśli mam coś do powiedzenia to zgadzam się w 1...00% Druga taka gra to seria "Civilization", a najnowsza(znaczy ostatni dodatek) przypomina mi moje najlepsze, beztroskie lata... Pomimo wszystko zostanę wierny Diablo + Civiliztion (Civ. poznałem na mojej Amidze), już nie wydają takich innowacyjnych gier.... SZKODA. Edytowane 29 Lipca 2013 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Tak, ale jak po roku D3 juz sie nie chce, a w D2 to i 10 lat sie lupalo kazdy co chwile wyciaga taki argument, ale pamietajmy ze kazdy z nas byl 13 lat mlodszy a D2 dlugo nie mialo konkurencji, jeslli w ogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Co nie zmienia faktu że d3 stosunkowo tanim kosztem mogło być duużo lepsze. Sama baza, gameplay, engine, są świetne. Kontrola postaci, fizyka, to bije wszystkie gry hack and shash o lata świetlne. Natomiast brak endgame, czyli coś w stylu "endless dungeon", tryb survival, prawdziwie losowe mapy (których obecnie nie ma), większy balans skilli (proste % zmiany obrażeń i kosztu), ladder, wyścigi w stylu poe, i wreszcie ciekawsza, bardziej złożona itemizacja, oraz porządny system do eliminowania botów. Gdyby gra miała te rzeczy, to by była zabawa na długie lata. Może będzie po dodatku.. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 "Death, at last, shall spread its wings over all." - Book of Tyrael No to będziemy mieli dodatek o nazwie Reaper of Souls. Więcej informacji na Gamescomie, a jeszcze więcej na Blizzconie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Po "Hellfire" i "Lord of Destruction" dość słaba nazwa jak na dodatek ;) na forum bnet fajny theorycrafting ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 http://us.battle.net/d3/en/blog/10569963/what-creature-of-sanctuary-would-you-want-as-a-pet-8-7-2013#best W razie gdyby Blizz usunął post: na pytanie "What Creature of Sanctuary Would You Want As a Pet?" padła odpowiedź: The pet I would want most would be a Competent Blizzard Employee. Although they're extremely rare, and seldom heard of, I still hold the belief they may actually exist.That would be an amazing pet to have in game. You would have to make him more interactive than the other followers though.Here are some suggestions for interactions with the pet:Anytime your character rubberbands the pet will say. "That can't be our fault, we've already fixed that three times, It MUST be your connection."When you begin to identify a Legendary drop he could say,"Save yourself 3 seconds and just make it a brimstone."When you go to the AH he could have a voice over that says, "If you can't afford what you need, just buy gold from the bots."You could have other interactions as well:While running around the map he could spout stupid sayings over and over like the other followers, such as:"Our creativity ended after we put in unicorns and teddybears.""We know the game is messed up, would you like to hear more about the console release while you wait for a fix?""Real updates are covered on twitter, don't bother looking in the forums.""If you paid a monthly fee we might actually do an update or two.""Look, a scooter"After each random interaction, I'd then be given the option to either spit in his face and/or kick him in the balls for up to 3 minutes while he cried and said,"I'm sorry." and "we don't know what we're doing." for the duration of the punishment.I'd buy that pet 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) http://www.diablofans.com/news/1975-d3s-expansion-reaper-of-souls-was-just-confirmed/ ale zmiany, moze jednak marzenia sie spelniaja;] Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) @ZlyDzien był szybszy, ale mnie to zaciekawiło: Wymagany level 70? To na co paragony były? A tu więcej: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9678948971 Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Typowy blizzard, bronie 2x więcej obrażeń, jak w warcrafcie w dodatkach. Ogólnie motyw paladyna słabo mi pasuje, monk dużo ma takich cech, spodziewałem się czegoś innego. Filmik dość słaby, widać tam praktycznie większość potworów ze zwykłego d3, mapy też. Muszą być jeszcze na dość wczesnym etapie robienia tego dodatku. Cinematic niezły, szczególnie część która jest pełnym renderem 3d, to z czego blizzard słynie. Powinni odpuścić sobie całkiem te wstawki ala "kreskówka". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A Paragon 2.0 Znaczy iż jeszcze raz będę go nabijał na 70lev. :) ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Ma być bez limitu i dzielony na całe konto. Ale jak oni zrobią to z tym paragonem który wbiłeś bez dodatku - nie mam pojęcia. Już raz ludzi oszukali, jak ktoś bił paragony na początku, to teraz te same 10x szybciej z bonusami do expa i mp10 można A w profilu różnicy nie widać. Btw. historia zatacza koło http://www.youtube.com/watch?v=pX3xu37dU1w Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja to najbardziej sie boje ze z tak powaznymi zmianami w itemach wszystko pojdzie do kosza, te bronie maja 3x dps praktycznie tego co dzis. Jesli nie ma limitu paragonow to musza byc ciezsze do zdobycia niz dzis, inaczej to bedzie bez sensu. Noa ten Crusader to faktycznie zadnego zaskoczenia, ale rpzynajmniej sprzet z barba bedzie pasowal;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Żeby nie zapomnieli dodać przecinków przy liczbie DPS :D Bo może być ciężko z czytaniem, jak będą ludzie latać ze setkami milionów obrażeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...