makak_ Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 A to ok i tak bym musiał go ściągać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Ja mam normalnie ros Sent using Tapatalk Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 dostales zaproszenie, to masz;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Na mail nic nie przyszło. Ktoś tu dal link wcześniej. Sprawdziłem i mamMam się czuć wybrany? Sent using Tapatalk Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 raczej tak, ja nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Gratulacje Na mail nic nie przyszło. Ktoś tu dal link wcześniej. Sprawdziłem i mam Mam się czuć wybrany? Sent using Tapatalk Gratulacje; Jesteś jednym z 8000 farciarzy, którzy dostali dostęp do bety RoS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ten PTR to jest taki mega żal, że nie chce mi się potwarzać tego co już pisałem. Z nudów możecie fame poczytać na forach, nawet na pl, http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/8965436526?page=1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 W becie ros sporo zmian, duży nerf geara, już nie lecą bronie po 3-4k dps. Tak wygląda mój gear po 1 dniu grania: http://abload.de/img/gear116s5m.jpg O upgrade już ciężko, przez ostatnie np. 3h farmy na torment 1 w teamie = 0 ulepszeń :D Loot 2.0.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) nie wiem jak wygląda ptr dla zwyklego diablo ale ten dla RoS daje rade. Mistyczka odblokowuje się szybko i zaczyna się zabawa. Zbierac trzeba wszystko bo potrzebne do craftowania potem składniki. Grałem wczoraj może godzinkę i było miło. Elity sporo trudniejsze. Grafika lepsza I mroczniejsza. Sent using Tapatalk Edytowane 14 Grudnia 2013 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pograj kilka godzinek i zweryfikuj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ten PTR to jest taki mega żal, że nie chce mi się potwarzać tego co już pisałem. Z nudów możecie fame poczytać na forach, nawet na pl, http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/8965436526?page=1 Thanks for the heads-up. Zastanawiałem się czy nie ściągać PTR żeby znowu sobie pograć ale to skutecznie mnie powstrzymało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 nerfy w ros, spróbowałem łuk craftnąć, taka różnica vs stara wersja: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 tak obecnie wyglada radosc z grania w ROS a tak w ogole to widze ze dostep do zwyklego PTR tez mam. czy to akurat kazdy ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Beta: Reapers of Souls mają tylko farciarze PTR: Diablo III mają wszyscy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Na mail nic nie przyszło. Ktoś tu dal link wcześniej. Sprawdziłem i mam Mam się czuć wybrany? Jaki link? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Link do tego ze rozpoczęły się testy Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 3006 Jak ktoś kiedyś powiedział, historia lubi się powtarzać. I nie chodzi mi tu bynajmniej o PTR czy RoS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ma ktoś, kto ma klienta PTR, w podstawce manticore: jak nabliżej 50% enhanced damage, 100% crita, 2 sockety, dex, poison damage roll bez znaczenia. Chcę sprawdzić co wyjdzie w ros jak się rerollnie damage. Można przekazywać itemy z ptr zwykłego d3, do ros, więc bym przygarnął taki item do testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Dziś znów udalo mi się trochę pograc. Powiem szczerze że nie wszystko jasne jest w tym RoS. LS nie działa chyba wcale a te rerolle u mistyczki nie podają zawsze prawidłowych podpowiedzi bo czasem się robi coś innego niż było w możliwościach pokazane. Ale ogólnie klimat dla mnie nadal na plus.Dla tych co twierdzili ze mob density jest mniejsze to nie wiem czy teraz coś zmienili czy jak ale gdzieniegdzie to było naprawdę sporo mobów Sent using Tapatalk Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 ---> Chaos Grasz na najwyższym poziomie trudności? Na oficjalnym blogu D3 ktoś pisał, że na Torment LS nie działa, i trzeba sobie radzić w inny sposób z odzyskiwaniem HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 To wiele tłumaczy :-) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Chyba tylko na PTRce jest tragedia z mobami. Patrząc po streamerach RoS (zarówno przed, jak i po patchu) - wszystko w porządku, mobów nie brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 3006 Jak ktoś kiedyś powiedział, historia lubi się powtarzać. I nie chodzi mi tu bynajmniej o PTR czy RoS. Drugi dzień bez zmian, zero odzewu ze strony supportu, blizzard ma ludzi głęboko w poważaniu... http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8966176950 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Drugi dzień bez zmian, zero odzewu ze strony supportu, blizzard ma ludzi głęboko w poważaniu... http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8966176950 co chcialbys wiecej uslyszec niz to ze pracuja nad tym? Na pewno nie jedza pizzy z nogami na klawiaturze smiejac sie czytajac forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ja bym tak robil Zly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Mnie tam to pasuje. W RoS się da pograć chociaż :-) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Podrzuci ktoś dobrą manticorę na PTR? Bo przez ten downtime nie mogę nic przekazać z podstawki do ros. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) a przekazywanie itemow dziala w druga strone? mozna dac item z RoS z -10lvl req osobie na PTR? czuje dobry interes;] Edytowane 16 Grudnia 2013 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 Pewnie i mozna.Wiecie moze czy jak mam bana na forum to mam tez bana w grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jakiś niebieski na oficjalnym pisał ostatnio, że nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...