grzechuk Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 gdzie zdalnie mozna dostac dodatek za 8 dych? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 jebne zaraz... przeczytaj chociaz dwie ostatnie strony, pozniej jeszcze raz, dawa, trzy tyle ile bedzie potrzeba by zrozumiec przeczytany tekst. przeciez kilka razy pisali gdzie byl po 79 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 ale ja pisalem o zdalnym zakupie, do najblizszego empika mam z 70km... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Chyba wciąż musisz poczytać. W jednym sklepie sprzedawali w tej cenie. I to tylko ze względu na wielkie otwarcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Wczoraj ukończyłem akt V. W walce z Maltaelem musiałem dwa razy obniżyć poziom trudności, żeby mieć szansę. Mając 220k życia i resy ponad 600 tak się męczyć? Nie wyobrażam sobie jak to przejdę grając np. DH czy Wizzem. Zostawił mi jakiś legendarny schemat i Złotą Skórę z 70 poziomu którą od razu założyłem bo nosiłem tę zbroję z podstawki z fire res (nie pamietam nazwy). Dzisiaj obczaję tryb przygodowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Rozumiem jak sie gra sc to mozna sobie czasem zginac, ale jaki jest fun z gry jak ktos gine przy kazdej elicie? Wczoraj chcialem zrobic mataela na T1 i sobie zwyczajnie odpuszczalem bo moje teamy byly martwe po 30 sek. Szczytem byl team ktory padl od pierwszego ataku wszyscy 3:) gra sie fajnie pierwsze skojarzenie bylo takie jak wejscie na inferno 2 akt tuz po premierze z dps ok 30k;) By Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Gram WD na hardcorze, dopiero z 500k dps i 6kk toughtnessa da rade biegać po T1/2, choć przydało by mi się więcej self heala. Bossowie to nie problem, najgorsze są niektóre paczki elitek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Ja (Mnich) duo z kumplem (Łowca Demonów) daliśmy radę w Akt V Udręka I, cały akt oczywiście. Mam ~74 godzin gry, kumpel ~90 godzin. Podoba mi się poziom trudności, przynajmniej boss na końcu aktu (Maltael) to teraz wyzwanie ;)EDIT: Aha, bez zgonów się nie obyło (nie były na pewno na tyle irytujące, żeby obniżyć poziom gry), ale na Maltaelu ani razu nie padłem ;P Edytowane 27 Marca 2014 przez forthal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 No właśnie też mam takie skojarzenie z II aktem inferno po premierze D3 - nie dało się grać. Od tego czasu zaczęło się obniżanie poziomu trudności przez twórców i mogę się założyć, że teraz także to nastąpi. Jest za duży przeskok między tym co było a tym co jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Aż takiej tragedii jak na Inferno to nie ma, bez przesady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 No może aż takiej nie, ale to dzięki temu, że lecą itemy na poziomach 61-70 które można zakładać i się wzmacniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Teraz niezły power, z tego co widziałem, to party monk z wd, kilka monków, albo kilka wd, ten pasyw, dający 5% obrażeń, za każdego w promieniu działania aury, i to działa z summonami/fetyszami. Można kosmiczny dps mieć na monkach w takim party, jak jeden wd ma po 20 petów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Pozostaje tylko czekać na nerf ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Szkoda, że nikt ze znajomych nie gra WD, a na publiku jeszcze nie spotkałem żadnego ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Polecam szczeliny. Jest masa elit. Po zmianie geara i z dps 300k można "już" graćna udręce choć bez zgonu mi sie nie udało. Kilka przygód też zrobiłem i też jest nieźle. Tu i tu pkt doświadczenia lecą dość szybko. Mistyczka mnie wk... denerwuje. Chciałem zrobić gniazdo w sztylecie i niestety owszem moge ale jeśli pozbędę się inteligencji. Troche słaba wymiana jak sie ma 600 int. Dlatego poczekam na lepsz drop. Ogólnie zmieniłem już chyba wszystko i teraz mój szaman wygląda tak: http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Artuditu78-1988/hero/15751555 niestety na anioła duuużo za mało :( na udręce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) To czemu wybrałeś sobie akurat int na wymianę? Wybierasz przecież najmniej odpowiadający Ci stat i ten sobie podmieniasz. Albo ja czegoś nie zrozumiałem. Edytowane 27 Marca 2014 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Wydawało mi sie że nie z każdej właściwości da sie zrobić gniazdo. Znak zapytania obok pokazuje jakie opcje są dostępne. Czy coś mieszam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 na gniazdo mozesz wygrac dowolna z kategorii PRIMARY. Wez ias albo vit, int to najgorsze co mozna wybrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Troszkę dziwi mnie narzekanie że trudno na Turnamencie... Dodatek przyniósł kolejne 10leveli oraz piąty akt, ja wiem że każdy od razu chciałby grać na T6 ale na to należy popracować... Mój wizz ma tylko 90h gry, a solo biegam T1-3, dużym błędem graczy jest poszukiwanie "tylko i wyłącznie legend", przykładem tego jest iż ponad połowa mojego EQ to rare z droopu lub z "hazardu"(szczerze polecam). Co do craftu legend, to trochę lipa. Po pierwsze bieganie za składnikami, tragedia leci gorzej niż źle(rozpiska gdzie szukać składników), po drugie na razie u mnie sama lipa, średnio -18%all. Edytowane 27 Marca 2014 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Hey everyone, We’ve recently implemented a major hotfix for the Monk passive, Unity. With this hotfix, we’ve capped the number bonus damage stacks provided by the passive to 4. This means the maximum amount of bonus damage that can be achieved with Unity by the casting player is 20%, which is still fairly powerful compared to most class passive abilities. To by bylo tyle jesli chodzi o party z WD i mnichem ;p NAwet nie zdazylem sprobowac tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Policja blizzarda działa szybko. Szkoda że nie robią content patchy tak szybko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 A wszystko przez community ktore placze :P jakby siedzieli cicho to mozna by sie pobawic jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 W końcu wbiłem 70 krzyżowcem. Przyjemnie się gra choć CD faktycznie trochę długie. Renewal + Hold Your Ground + Punish = :grin: Swoją drogą szukam jakiegoś stałego party bo itemy sux więc jak coś HaNz#2424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 HaNz po południu dodaj Cie w BT. Na jakim poziomie grasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Padłem ;] 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 LOOOOOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 HaNz po południu dodaj Cie w BT. Na jakim poziomie grasz? Na razie biegam na normalu żeby szybko bounty robić w party. Już parę fajnych legend wypadło więc i DPS lepszy :) Na T1 chyba nie ma sensu teraz biegać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 A nie jest tak ze niektore itemy leca dopiero od t1? Chyba zestawy tak wypadaja... By Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Chyba tak jest. Jednak żeby efektywnie farmić T1 trzeba mieć odpowiednie itemy. Najlepszym wyjściem do tego czasu jest robienie bounty na normalu. Jestem zadowolony z dropu, wypadły m.in. http://us.battle.net/d3/en/item/gloves-of-worship-FA37P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 No właśnie ja jestem rozbity na czym biegać, na T1 daję radę, eltiy ubijam i raczej nie ginę (tylko ten pie*****y Belial), ale z drugiej strony na normalu szybciej by to szło, a z drugej strony trochę szkoda jakichś opcjonalnych dropów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...