Bartolomius Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Całkiem przyjemny patch. Potwierdzam, zabranie tej cholernej skrzynki od kowala znacznie ułatwia życie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 no to jak zwiększyli drop matsów to dziś będzie szpil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Widzę graficy od blizzarda wspięli się na wyżyny :) ostatni za paragon 800, czekamy aż pierwsza osoba zdobędzie przedostatni Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez aerial 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Potwierdzam, zabranie tej cholernej skrzynki od kowala znacznie ułatwia życie... A właściwie czemu ona służyła? Miała w ogóle jakąś funkcje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 w srodku byl list od jego zony chyba 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 A co wam skrzynka przeszkadzała Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zdarzało się na niej zablokować niechcący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Widzę graficy od blizzarda wspięli się na wyżyny :) ostatni za paragon 800, czekamy aż pierwsza osoba zdobędzie przedostatni Poważnie? To wygląda jak wieniec pośmiertny ze skrzydłami nietoperza :| A w skrzynce był list od żony kowala, można go przeczytać zaraz po tym jak ją uśmiercimy. W drodze do innych kupców w A1 zdarzało się na niej zaciąć, a moje zwierzaki notorycznie tam zostawały. Mój powyższy komentarz dotyczący skrzynki nie był do końca na serio, ale w sumie to jedyna zmiana która ma dla mnie znaczenie ;) a patch faktycznie na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Byl jakis nerf mobow? Ale jakos tak bez znacznych popraw gearu/skilli, wydaje sie, ze ich masakrowanie jest jakies szybsze niz zaraz po premierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Posiada ktoś może taką tarczę, szukam jej do craftu i nigdzie nie dropi. ;> http://eu.battle.net/d3/en/item/ascended-shield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja mam niestety inne wrażenie. Być może przez hotfixy dla czarodzieja, mocy trochę mi brakuje. Do tego legendy przestały wypadać. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Znerfili trochę te widma. Teraz tak szybko nie ssą życia i nie stanowią większego problemu w grupie, nawet czempiony. Poprawka w sumie niezła, choć są pewne zastrzeżenia. Nie chcę krakać, ale presja ze strony niedzielnych graczy jest i blizz może znów zaliczyć powtórkę z historii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Hotfixy (już działają): http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12427063132 GeneralKadala's Legendary drop rate has been increased.*Unique Monsters now use the same loot table as Champions.*The bonus Legendary drop rate for Nephalem Rifts has been increased from 25% to 100%*The number of chests that spawn across Sanctuary has been reduced.*The Unique Ebenezer Samuel no longer spawns 100% of the time on higher difficulties.*The following change from the Patch Notes has been reverted:In Campaign Mode, Manglemaw now only drops loot and gives XP before the player progresses to the Chancellor's Tomb quest*The profile menu now reports accurate play time for all classes, including the Crusader.Crafting plans purchased from a vendor can no longer be sold back.ItemsFollower relics should now roll the appropriate stats for that follower.*The following items had game-breaking bugs associated with them that are now resolved. They can once again drop in-game*:Moonlight WardHexing Pants of Mr. YanThe SlandererLittle RogueThe Set bonuses from The Shadow's Mantle Class Set should now properly proc for only Demon Hunters.CrusaderBlessed Shield - Shattering ThrowShould no longer cause players to deal Area Damage to themselves and allies.Iron MaidenThis skill no longer erroneously scales with monster difficulty and provides 6102 Thorns @ level 70.Please note the tooltip will not reflect this value. We plan to rework this skill in a future patch. Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Posiada ktoś może taką tarczę, szukam jej do craftu i nigdzie nie dropi. ;> http://eu.battle.net/d3/en/item/ascended-shield mam jedna, ale dla mojego mnicha - wypadla ze skrzyni. Podobno jest sprzedawana przez jednego vendora - Vendel the Armorsmith, ktory moze byc w Watch Tower Level 2 (losowa lokacja na Southern Highlands). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Posiada ktoś może taką tarczę, szukam jej do craftu i nigdzie nie dropi. ;> http://eu.battle.net/d3/en/item/ascended-shield Zagadaj do mnie na bnet :) energetyk#2562 Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Co to jest to coś różowego obok ikony tp zamiast mikstury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Panowie jest szansa, że Diablo stanieje do akceptowalnego poziomu np. 50-60 złotych?? Zastanawiam się nad kupnem ,ale 100 PLN chyba nie dam. Chyba, że mnie przekonacie. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Toś pan się spóźnił :P było za 20 $ nie tak dawno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Panowie jest szansa, że Diablo stanieje do akceptowalnego poziomu np. 50-60 złotych?? Zastanawiam się nad kupnem ,ale 100 PLN chyba nie dam. Chyba, że mnie przekonacie. Nikt Cię nie będzie przekonywał, odpal sobie triala i zdecyduj czy warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 @ath właśnie myk polega na tym, że trial niespecjalnie mnie przekonał. Siła tej gry musi tkwić w czymś innym niż przyciśnięcie tysiąc razy lewego przycisku myszy w jednej minucie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ale o to tylko chodzi. End game polega na łażeniu ciągle w te same miejsca z nadzieją, że może wypadnie jakaś legenda albo setowiec, ciułanie setek milionów złota na gemy, enchant itp. Trzeba lubić taką rozrywkę, tutaj w sumie niewiele się zmienia od początku gry, cały czas jest pogoń za lepszym przedmiotem. ;> Promo raczej prędko nie będzie, możesz szukać po allegro jakiegoś zafoliowanego boxa, ja ostatnio trafiłem nówkę sc2 za 50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Co to jest to coś różowego obok ikony tp zamiast mikstury? To jest legendarna mikstura leczenia. Co do cen, na alledrogo można trafić klucz za ~80-85zł ale to są sporadyczne przypadki i trzeba być szybki. Raczej okolice stówy, czy odpowiednio więcej jak ktoś chce mieć przysłane pudełko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 A ja dzis niezle przyfarcilem. http://i.imgur.com/L0m5iI1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Skąd się bierze takie uber potki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Co z tego że Diablo stanieje jak już trzeba wydać forsę na dodatek który świetnie poprawia rozgrywkę Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Skąd się bierze takie uber potki? Random drop :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Random drop :P dodajmy ze Torment only Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Dla osób którym pojawiają się kilkusekundowe przycięcia podczas gry (w szczególności będąc w Szczelinie Nefalemów) - Blizz zbiera dane dotyczące pojawiających się błędów. Warto zapoznać się z tym tematem: http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/10367836788 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...