ryba Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dobra, zapomnialem o pasku ;) Ale wcale nie tak trudno zastapic go, nawet z najlepszymi rollami. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 RLY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 A to nie jest tak że stare sety nie działają z nowymi? U mnie że tak powiem "nie widziały się". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 A to nie jest tak że stare sety nie działają z nowymi? U mnie że tak powiem "nie widziały się". Musisz miec albo stary albo nowy set, nie ma opcji mixu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ,,Nowe'' sety mają zupełnie inne bonusy, marzy mi się full iny (- 1 bo mam pierścionek z a1), brakuje mi klaty i coś czuje że sporo czasu minie nim mi wpadnie. Mam nowe spodnie i kask, wypadły mi zaraz po wprowadzeniu patcha (wiec są ilvl60), od premiery ros nie wypadło mi nic z tego setu :-\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam :) jak się zwie klan PPC ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zwie się PPC :D 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja teraz poszukuje andariel z fire dmg ;] No i może jeszcze jakies spodnie albo naramienniki marudera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jak ktoś szuka szybkiego sposobu na blood shardy, polecam community o nazwie "Rift it forward". Działa to tak, że ktoś kto robi rifta, gdy już ma bossa, albo zaraz będzie mieć bossa na mapie, wysyła na chacie tej społeczności informację, że ma bossa i żeby wysyłać mu zapytania o zaproszenie do gry. Na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Do tego jest zaznaczone, kto z dołączających będzie musiał otworzyć nowego rifta, po zabiciu bossa. Np. kto dołączy ostatni, albo kto ma najwyższy paragon, albo najniższy itd. Jest często niemożliwe do oszacowania, więc w praktyce jeżeli jesteśmy jednym z 3 dołączających mamy 2/3 szans że dostaniemy loot z rift bossa, ~50 shardów, gold i expa za ukończenie rifta, całkowicie za darmo. Do tego w kilkadziesiąt sekund. Ten kto oferuje "usługę" ma darmowe klucze do riftów, a ci którzy dołączają mają darmowe nagrody, i 66% szans że będzie to za darmo. Jak jest ruch, w np. 10min można spokojnie 500 shardów nazbierać tak, nie mówiąc o pozostałych rzeczach, dropach, czy forgotten soulach. Pewnie da się jeszcze szybciej. Jak ktoś chce coś trafić u kadali, dobra metoda. 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja tam szukam dalej oblicza Andariel z ogniem... Sa jakies miejsca gdzie jest wieksze prawdopodobienstwo na drop tego przedmiotu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) a u kadali nie da sie jej wylosowac? tej czesci ekwipunku u niej jeszcze nie bralem, wiec sam nie wiem. edit najwyrazniej leci u niej I've spent over 8k shards bying helms, trying to get a Mask of Jeram and all I get is Broken Crown, Leoric Crown and Andariel Visage... Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez yngwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tu jest lista rzeczy których kadala wam nie da: http://www.diablofans.com/news/48040-new-class-moderators-full-list-of-legendaries Coś czuję że znerfią pety u szamana bo fetysze walące >10kk czy garg >100kk jest trochę op.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja tam szukam dalej oblicza Andariel z ogniem... Sa jakies miejsca gdzie jest wieksze prawdopodobienstwo na drop tego przedmiotu? Mi właśnie Kadala dała taki, w ogóle dała mi 4 legendarne hełmy podczas jednej partii losowań. Nie chciałby ktoś pofarmić Ring of Royal Grandour, A1 bounty, normal, split farming? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mi właśnie Kadala dała taki, w ogóle dała mi 4 legendarne hełmy podczas jednej partii losowań. Jakieś +% Magic Find posiadasz czy na czysto rzuciła? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Czysto rzuca po 2 na losowanie... Ja mam tajka recepte... Jak nic nie poleci 2-3 rifty to ide Kadali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jakieś +% Magic Find posiadasz czy na czysto rzuciła? :> Chyba nie, w sumie to nie przygladam sie affixom magic find, moze na czyms jest, ale na pewno nie zbieram do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 +% MF jak gram nie widziałem. Dałem stare amu zaklinaczce i stąd mam 8%. Z innej beczki. Znalazłem poradnik dla szamanów: http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/10341604835 Jak dla mnie dobra robota. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja trafiłem w końcu tasker and theo wczoraj, ale z bólem, z 5000 kosztowało shardów. Bywało że 0 na 500 legendarnych, bywało że 6. W sumie miałem 14 magefistów, 4 frostburny, the gladiator z 10, wszystkich rodzajów rękawic po kilka, a tasker and theo - 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Mi one wypadły w rifcie, teraz poluje na hełm Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Wyobrażam sobie żmudność kupowania u Kadali w sytuacji, gdy maksymalnie można mieć 500 kamieni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wypełnialiście tą ankietę od Blizza? Było tam pytanie o kolejny dodatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ankiety nie widziałem, ale to że będzie kolejny dodatek jest raczej pewne. Wszak na końcu dowiaduje my się, że dusza Diablo jest ponownie wolna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A i W grze Tyrael pyta sie o horadrimow z wyspy kobo czy jakos tak. To poco teraz ta farma jak bedzie nowy dodatek i wszystko do kosza;) By Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zanim dodatek wyjdzie minie jeszcze dużo dużo czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na stronie jest nowe opowiadanie o 'The orphan and the jeweler', zazwyczaj opowiadania były związane z klasami postaci - może teraz pora na Assasina :p ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 A gdzie druid zamieniajacy sie w wilka/niedzwiedzia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Na stronie jest nowe opowiadanie o 'The orphan and the jeweler', zazwyczaj opowiadania były związane z klasami postaci - może teraz pora na Assasina :P ...Jest łowca demonów:wink2: A gdzie druid zamieniajacy sie w wilka/niedzwiedzia?Jak będzie kolejna postać to obstawiam właśnie albo druida albo nekrusia:ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi666 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Co prawda blizzard po tych wszystkich pustych obietnicach nie jest już wiarygodna firmą, ale już przy wypuszczeniu podstawki mówili, że planują 2 dodatki do diablo. Martwią mnie tylko liczby w tej grze. Skoro w tym dodatku ludzie biegają z 2mln dps, to w drugim będą mieć po 20mln :P Białe stwory będą mieć setki mln hp a bossy parę(naścię) miliardów. Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Normalna kolej rzeczy, tak samo jest w np. WoW - raidowych bossów z vanilla / TBC można po wyjściu dodatków ubić solo healerem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Za 80zł to mogą wydawać dodatki i co pół roku. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...