kelcior Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Po otworzeniu g.rifta failujemy 1 fale czasowo i dostajemy klucz na 1 poziomie. Pozniej czyscimy do bossa, sprawdzamy jaki czas do konca mozna sie tp'nac do miasta i robic bounty, 2 minuty przed koncem zabijamy bossa, upgrejdujemy klucz i tak w kolko... W godzine - poltorej mozna zgarnac wszystkie gemy do tego kupe legend / setów z bossa. Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ta. Tez na to wpadlem ze nie ma co się spieszyć. Sent from my C5303 using Tapatalk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Wiadomo jak to jest dokładnie z tymi sezonami? O której jest oficjalny start? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Jesli mi sie nie pomieszaly strefy czasowe to ladder powinien wystartowac o 21:00 czasu polskiego. Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 nie pomieszały :) właśnie na FB opublikowali, że startują o 21 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 kongor wrócił do d3, wiedziałem, że tak to się skończy. Pewnie hajs się nie zgadzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Taka ciekawostka, xp jaki zdobedziemy po zakonczeniu sezonu nie przepada tylko zostaje dodany do naszych "normalnych" postaci, to samo jesli chodzi o gold, itemy itp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 No Jak dobrze potyrasz w sezonie to będziesz miał paragonów bez liku. Tylko na co Ci to jak zacznie się nowy sezon. Jestem ciekaw jakie będzie zainteresowanie sezonami Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 moje bylo spore przez dzisiejsze popoludnie ale juz mi sie odechciało bo kupilem postacie w Marvelu... zobaczymy. To wszystko wina Ojejku btw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jak dla mnie d.upy nie urywa po tym patchu. Nawet po miesięcznej przerwie od D3 jakoś mnie nie wciągło po tych zmianach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 U mnie to samo, pogram chwilke i pass. Najśmieszniejsze jest to, że wszyscy biegają z tymi samymi skilami i gearem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 A czego się spodziewaliscie. Cudu? To nadal ta sama gra. Ja chcę zobaczyć jeszcze tylko ten skarbiec z goblinami i sprawdzić dokąd dojdę w griftach (na razie 28) I olewam temat. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 A mnie wciągneło z powrotem, zobaczymy na jak długo, ale chęć do gry jest. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 #77 w wyścigu do 70 lvl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 A czego się spodziewaliscie. Cudu? ... Dobrych pomysłów od Blizzarda?.. W każdym razie pograłem wczoraj dwie godziny, przyjrzałem się dokładniej zmianom i do nich zaadoptowałem mojego mnicha. Musze przyznać że to uratowało trochę sytuację. Do tego zauważyłem dużo większą dynamikę walk, więcej nabiegających wrogów i cały czas coś sie dzieje. Teraz tylko pracować nad przeżywalnością bo ten aspekt wydaje się wbrew obietnicom nie do końca rozwiązany. Grało mi się lepiej niż za pierwszym razem i może to odrobinę przedłuży moje zainteresowanie. Też czekam na te krainy goblinów. No i miałem nadzieje na możliwość upgrade wszystkich klejnotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 panowie.. czy legendarne gemy dzialaja na followerach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Niestety nie :( http://www.diablowiki.net/Legendary_Gems The items add special bonuses when socketed in rings and amulets (only on Chars and not on Followers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ale dałem [gluteus maximus] w takim razie. Miałem wylosowane 6cc i socket w ringu który nosi mój templar i stwierdziłem ze dam mu gema to będzie zamiatal :-P Sent from my C5303 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Jak to w końcu jest z ARmią Fetyszy? W 2.1 miały zadawać DMG od zimna czy nadal fizyczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Zależy od wybranej runy. Te z pasyfki są fizyczne. Niestety kiepsko z wytrzymałością petów t5+ padają jak muchy Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Gram trochę ten sezon. DH super balans :D Stoimy za rogiem i spamujemy sentry. Można afk iść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Zależy od wybranej runy. Te z pasyfki są fizyczne. Niestety kiepsko z wytrzymałością petów t5+ padają jak muchy Dobra, wszystko jasne, dzięki. Jest fajny klejnocik który poodnosi DMG i obniża obrażenia dla petów, więc zamierzam go wypróbować po wymaksowaniu. Może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Aerial podeslij linka do profilu :P Ok juz chyba mam http://www.diabloprogress.com/hero/aerial-2212/aeseason/47342397 Ja gram DH ale u mnie glownym dropem sa tarcze, mojo, potezne bronie (z intem), no i oczywiscie czapy dla mnicha ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Oj juz nie narzekaj.. Tarczy możesz używać B-) Sent from my C5303 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Ale najlepsze dropia mi ringi :D 25 i 26 lvl... z legend... no i ostatnio jednosc ktora daje rade :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Buff dropów z bounty. Na t2 jest 50% szans na legendary, i rośnie wraz z poziomem, na t6 jest 100%. Każdy cache daje legendary na t6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Buff dropów z bounty. Na t2 jest 50% szans na legendary, i rośnie wraz z poziomem, na t6 jest 100%. Każdy cache daje legendary na t6. gdzie? w sezonach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 HAHA i wszystko jasne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 gdzie? w sezonach? W bounty, zapewne i w sezonach i nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Buff dropów z bounty. Na t2 jest 50% szans na legendary, i rośnie wraz z poziomem, na t6 jest 100%. Każdy cache daje legendary na t6. Znaczy co. Parę Bounty na t6 i jest rorg teraz? Sent from my C5303 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...