HaNz Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Polecam sprawdzić mój build: http://eu.battle.net/d3/en/profile/HaNz-2424/hero/47369892 Spamujesz cały czas mantrę na shielda a zarazem zadajesz dmg z sunwuko :D bez problemu biegam po t6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Mi w pierwszym dniu po wyjściu pacza wypadły 2 brakujące elementy i rękawice tasker i theo ^^ anyway pograłem kilka dni i mi się znudziło... w końcu ile można farmić bez celu ;p Same here. Wczoraj po prostu już rzygałem tą grą ;) Olałem rifta i poszedłem spać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 ubery buffneli, 100% dropa organów na t6 Klucze dalej różnie wypadają (np. 10x z rzędu bez dropa na t6 :)). Taki wyszedł po 8 próbach: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Cudny! Tez chce taki, tylko pod crusadera. Zwiekszony drop to swietna informacja. Nadal duzo zalezy od szczescia, ale juz nie bedzie takich jaj, ze na t6 organy nie leca. Ubery alternatywa dla riftow/griftow, super. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonzio666 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Chyba fajny build dla crusadera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Aż się wkurzyłem i też chce takie zabawki. :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Build jest niezły ale w grupie czasem sprawia problemy. Odrzuca mobków i jeśli ktoś gra odwrotnie np szaman z piranido to jest problem, nie da sie do siebie przyciągnąć zbyt wielu wrogów. Ale i tak robi wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Z braku lepsiejszych itemów też się bawię falangą ale z łucznikami, z taskerami nawet daje radę, tylko przydałby mi się ring 'wieczna unia', naramy akhana i flail co przywołuje falangę (złowróżbny ostaniec chyba). Kolejny char pokazujący siłę petów... E: potestowałem chwilę powyższy build i nastąpiła zmiana planów:D o ile łucznicy sprawdzają się na niższych tormentach, tak na t4+ są zbyt chaotyczni, teraz to najbardziej brakuje redukcji cooldownu (mam coś koło 35%) Edytowane 11 Września 2014 przez Ademu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Problem z łucznikami jest taki, ze sprawdzają się oni tylko przeciw single target. W grupie to takie pojedyncze strzały dużego efektu nie dają. Ja sam używam łuczników bo nie wymaga punktów gniewu, których często brakuje. Poluje na tarczę, która daje 2x falangę. Znalazłem za to ten korbacz o którym mówisz ale chwilowo używam tego od bombardowania. Edytowane 11 Września 2014 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Sam swego czasu korzystalem z luczniku w buildzie opartym na blessed shield, bo i ile latajaca tarcza dawala rade przy duzej liczbie mobow, tak przy jednym mobie to byla udreka. Co innego holy shotgun. W koncu po 2.1 wypadly mi dobre, zielone shouldersy, jedna zmiana cechy, wycraftowanie dwoch przedmiotow z setu crimsona i kilka innych drobnych zmian, dzieki czemu cdr wychodzi jakies 53-54%. Brakuje tych kilku procent, przez co na sekunde czy dwie trace championa, ale pomimo tego gra sie o wiele sprawniej. T6 nie stanowi wiekszego wyzwania, a przeciez i tak jest jeszcze pole manewru, gdy chodzi o upgrade'y przedmiotow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Ja teraz muszę upolować ten pierścień od redukcji częsci setów o 1 i jakoś za cholerę nie mogę go trafić. :C Cóż, idę dalej riftować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Ja teraz muszę upolować ten pierścień od redukcji częsci setów o 1 i jakoś za cholerę nie mogę go trafić. :C Cóż, idę dalej riftować. Szukanie go na riftach to slaby pomysl ;) Przemysl skrzynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Masz na myśli skrzynki z bounty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Tak, na T6 masz 100% szans na unikat ze skrzynki. Wystarczy do znudzenia robić A1 i w końcu wypadnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Żebym to ja jeszcze dał radę robić T6... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Dodaj mnie do znajomych energetyk#2562 i się zrobi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Żebym to ja jeszcze dał radę robić T6...A tak powaznie to on ze skrzynek na bounty w a1 tylko leci wiec jak go chcesz to musisz to robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Żebym to ja jeszcze dał radę robić T6... Ja tam jeszcze niedawno robiłem T5, bo tam jest jakies 88% szansy na trafienie legendy (tylko pamiętaj, bounty act 1, nigdzie indziej nie leci). No i RROG mam już chyba sześć, ale trafić na dobry roll to jeszcze inna kwestia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Ja ostatnio na U4 robilem 4 skrzynki 4 ringi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Żebym to ja jeszcze dał radę robić T6... Nikt nie kaze Tobie robic na T6 ;) Normal w party na 4 osoby na publiku i w godzine masz ~15-20 skrzynek. Ring wypada na kazdym lvl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Ja właśnie robiłem sobie na t4 bo tam bez większej zadyszki daje sam rade ale wczoraj mialem czas tylko dwa razy pyknąć. Moze dzisiaj uda sie z kims porobić wieczorem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 dlatego jak chcesz farmic pierscien, to lecisz na normal w party i kazdy bieze jedno zadanie, 2-5 minut i skrzyneczka. Jak chcesz farmic solo na T4, to na 1h, masz mniej szans lootu, a co za tym idzie i rollu ringu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Na normalu nie warto. Ja na 30 skrzynek nie miałem ani 1 legendy. Przeskoczyłem sobie na U2 w party (ok 10min) i chyba po 3-4 runach był już pierścień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 lolowo im to diablo wyszło, wszyscy biegają z tymi samymi skilami, a dzięki bufniętemu dropowi niedługo będą biegali też z tym samym gearem :D coś mi się wydaje, że już długo to nie pociągnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Udało się pierścien znaleźć z pomocą. Niestety natrafiłem na dość irytujący aspekt - teraz musze farmić niebieskie itemy na śmiesznie niskich poziomach bo brak towaru do zmieniania opcji przedmiotów. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 To zostaw lepiej te gre w spokoju.... bo cokolwiek w niej trzeba robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Zly dzień w pracy czy sąsiad zaczął rano remont i zerwał z lóżka? Po prostu dla mnie troche zle to jest zrobione, ze majac juz rozwinięta postać trzeba się cofać na normal żeby zbierać podle przedmioty. Wystarczyło by w recepturach dać np same materiały ze złotych. Trzeba z tym jakos żyć. Edytowane 13 Września 2014 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 gdzie się musisz cofać? żółte i niebieskie lecą wszędzie. graj a przy okazji uzbierasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Zly dzień w pracy czy sąsiad zaczął rano remont i zerwał z lóżka? Po prostu dla mnie troche zle to jest zrobione, ze majac juz rozwinięta postać trzeba się cofać na normal żeby zbierać podle przedmioty. Wystarczyło by w recepturach dać np same materiały ze złotych. Trzeba z tym jakos żyć. Wszystkie materiały są nawet na T6 także nie wiem o czym piszesz.... A tak BTW też mam już pierścień i częściowo przebudowałem mnicha. A jako że nie lubię naśladować innych mam własną koncepcje na gear i biegam wreszcie w miare komfortowo na T5 ;p Set Asheary + Set Aughilda + ponad 13tyś życia po trafieniu i na prawdę jest fajnie. Teraz tylko dopracować w detalach i na T6 będe gotowy EDIT2 Ktoś może wie gdzie leci więcej Szmaragdów bo mam ich straszny deficyt a całej reszty w nadmiarze... Edytowane 13 Września 2014 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...