Chaos Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 Ja często trzymam. Czasem set dostanie buffa albo coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 To wtedy zazwyczaj musisz ten set wydropic na nowo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Niekoniecznie. Miałem full Reakor w skrzyni i wydropilem tylko Vile wards. A wcześniej reakor był bezużyteczny To samo było z firebirdem. Edytowane 5 Listopada 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 Mnie jakoś ciężko sie pozbywać i zwykle długo coś u mnie leży :) Czasem myśle że wykorzystam w nowej postaci a w końcu i tak większość idzie na przemiał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 takie pytanie jak zdobyc gemy co osobno expia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
livarion Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Musisz robić greater rift'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) takie pytanie jak zdobyc gemy co osobno expia? ? Ja takiego nie zauważyłem albo bardzo rzadko wypadają EDIT Chyba nie zrozumiałem pytania :D Edytowane 6 Listopada 2014 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 A jak je robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Robisz zwykly rift. Wypada ci klucz do triala (poziom trudności torment). Robisz triala i otrzymujesz klucz adekwatny do swoich umiejętności. Robisz grifta i dostajesz gem Po polsku masz eu.battle.net/d3/pl/blog/15317478/zapowiedź-aktualizacji-210-głębokie-szczeliny-22-08-2014 Poczytaj Edytowane 6 Listopada 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Też dostajecie zaproszenia do dodania jako znajomych - tzn taki spam od nie wiadomo kogo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 właśnie miałem pisać. jest tego masa. co chwile. próbowałem ich wygooglac ale Google ich nie widzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 Właśnie się miałem pytać o co chodzi, ale widzę, że nie jestem jedyny. Ale tak w ogóle to po co oni te zaproszenia wysyłają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 Może potem będą spamować reklamami itp viagrą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 Nie tylko my: http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/12618562815 http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/12618562288 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 Panel D3 live /text/ http://www.reddit.com/live/tv07fvo0drdb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 Jak to czytam to się wydaje że jednak cos się w tym d3 dzieje. Ciekawią mnie nowe sety. Gdzieś pokazali co to ma być? Swoją drogą to troszkę crusa podkrecilem i dziś gr 31 poszedł w 9:49 także już powoli ogarniam bombę Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Off-Stage info: New Armor Sets (from press kit) Barbarian:2P: Rend deals 300% more damage. 4P: Rend lasts 300% longer. 6P: Targets affected by Rend take +300% Whirlwind damage. Demon Hunter: 2P: Gain 2 Discipline every time you use a Hatred Generator. 4P: Take 20% less damage if there are enemies within 40 yards. 6P: Every point of Discipline you currently have increases the damage of your Hatred Generators and Multishot by 10%. Wizard: Fierce Set2P: Casting Arcane Orb, Energy Twister, Magic Missile, and Shock Pulse reduce the cooldown of Slow Time by 1 second. 4P: Enemies affected by your Slow Time take 1250% weapon damage every second. 6P: Enemies affected by your Slow Time take 500% more damage from your Arcane Orb, Energy Twister, Magic Missile and Shock Pulse. Na diablofans jest wszystko podsumowane z wczorajszego panelu. Jest dużo drobnych zmian tam gdzie powinny byc, na plus. Można obejrzeć na YT całość https://www.youtube.com/watch?v=KvNcdgijEEQ Edytowane 8 Listopada 2014 przez ZlyDzien 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 No i jak zwykle g.ówno dla mnicha. Po co, przecież ta postać to szczyt perfekcji i doskonałości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 No i jak zwykle g.ówno dla mnicha. Po co, przecież ta postać to szczyt perfekcji i doskonałości... Coś tam dostał i patrząc na opinie jest ok, nadaje się na nowy build. To nie tak znaczące jak nowy set, ale jest ;p Ci co grali w demie monkiem mówią, że robi sie z tego reakcję łańcuchową która może sięgać na dużą cześć mapy. Sety i buildy mają być tematem następnego panelu, zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Słabe dość te newsy, nic ciekawego. Liczyłem na jakiś konkretny rebalans greater riftów, wywalenie triali. Dalej będzie 1 najlepszy build na klasę (jakiś set), i będzie robić to samo, aż trafisz łatwą mapę w rifcie. Nawet condiut pylonów nie chcą usunąć z GR.. :) Do tego team ma przewagę w robieniu masowych ilości kluczy. Także bez mocnego klanu, który jest w stanie produkować mnóstwo kluczy z triali, żebyś mógł próbować bez końca aż trafisz łatwy rift, jesteś bez szans. Nie wiem czy dam radę grać następny sezon, i robić to samo znowu. Musieliby zmienić dużo więcej niż w tych zapowiedziach. Co ciekawe większość tych zmian ma dopiero wejść w trzecim sezonie :D. Itemy ancient: Super kreatywna rzecz, legendarna właściwość w ogóle nie zwiększona przez typ przedmiotu, nawet 20% fire damage ciągle cap na 20 :) Jedynie co to daje trochę więcej statsów i armora. Nic tylko farmić. Edytowane 8 Listopada 2014 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Pytanie czy to mają być osobne itemy czy jakiś sposób na upgrade obecnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Osobne itemy, które mają mniejszą szansę na dropa. Chodzi żebyś miał co farmić jak już uzbierasz sety i legendary pod dany build. Pomysł ogólnie ok, zawsze dobrze mieć coś ekstra do znalezienia, ale mogliby dodać coś ciekawszego niż 50 więcej statsów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Zmęczył mnie już trochę monk, i wracam do barba (w sumie nie gralem nim od premiery RoS). Po rankingach szczelin widzę, że barb (i dh ale nie trawię tej klasy) to jedyna opcja na zaliczenie wysokich lvli szczelin. Monkiem będę zbierał odłamki a barbem robil zakupy u kadali. Opcja docelowa: Reakor + piec (kostke pod socketa już mam wydropioną) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Po rankingach szczelin widzę, że barb (i dh ale nie trawię tej klasy) to jedyna opcja na zaliczenie wysokich lvli szczelin. wyniki barbow sa TROCHE naciagane. Może być fajnie w nastepnym sezonie z nowym setem i gemami defensywnymi bo na razie brab dostaje po [gluteus maximus] jako melee strasznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Ale częściej ludzie nimi grają ostatnio. A Krzyżowcem na wysokie GRifty nie da rady? Co do zmian, to ja nie rozumiem ich toku myślenia. Przecierz to powinno być tak że jest kilka opcji i możliwości zrobienia bardzo dobrej postaci. "Jedyna słuszna opcja" kompletnie zabija dla mnie fun z gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Czekaj, przecież zmiany jakie pokazali mają zwiększyć różnorodność buildow. Nowe sety = nowe buildy? To chyba dobry tok myślenia. Wyglądają na przynajmniej konkurencyjne do obecnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Ostatnio każda gra w diablo podnosi moją frustracje, kiedy co chwila ktoś musi mnie wskrzeszać ma grifcie. To jest dołujące... Zacytuje z forum blizzarda: "Monk ma dynamikę konającej kozy" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Na HC nie mamy takich problemow;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Ostatnio każda gra w diablo podnosi moją frustracje, kiedy co chwila ktoś musi mnie wskrzeszać ma grifcie. To jest dołujące... Zacytuje z forum blizzarda: "Monk ma dynamikę konającej kozy" ;) Dlatego przesiadam się (a raczej wracam) na barba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 monk niestety lezy i kwiczy. mam tanka swojej produkcji. 50kk wytrzymałość. grift 37 juz jest problemem. zrobilem monka na setach 15 kk wytrzymałość i pierwsza elita na t6 i koniec. nowe sety i gemy sa oki. niestety potrzeba jeszcze nowych zadań w bounty bo juz mam maxa w a1. jest masa legend bez afixow. pole do popisu jest. no i najważniejsze: gdzie jest moje kukri?! ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...