Orgiusz Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Bawił się ktoś w udział w PST? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Zagrałem chwile i jeśli to miał być nerf to nie wyszło :zonk: Jedyne co to regeneracja nienawiści kuluje mocno w moim dh teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 taa, M6 RIP xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Tia. Ja na razie nie gram na ptr bo to i tak nie ma sensu Poczekam co z tym zrobią Edytowane 20 Listopada 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) taa, M6 RIP xD [...] Nie no, wiadomo że na PTR wszystko jest mocno przegięte, ale z tym "nerfem" to lekka przesada. Czekam na upgrate fetyszy dla WD, żeby robiły za mnie rifty i żebym nie musiał się fatygować z miasta... Edytowane 20 Listopada 2014 przez Bartolomius 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Bomba, same DH będą latać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie no, wiadomo że na PTR wszystko jest mocno przegięte, ale z tym "nerfem" to lekka przesada. Czekam na upgrate fetyszy dla WD, żeby robiły za mnie rifty i żebym nie musiał się fatygować z miasta...A tam. Będziesz stawiał Voodoo i cała mapa kładzie się na glebę. One shot AOE :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 A tam. Będziesz stawiał Voodoo i cała mapa kładzie się na glebę. One shot AOE :-) Ale będę musiał klikać to voodoo? Bo jak tak to trochę lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 A sentry się nie klika ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Racja, i to co najmniej trzy razy ;D Śmiech śmiechem, ale trochę szkoda że tak popłynęli z tym M6, kiedyś DH był moją ulubioną postacią i chętnie bym sobie jeszcze pobiegał na wstecznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Dużo vault się klika i na chesty i inne żeby Harrington na sentry sial zagładę a ja mógł zbierać ten epic loot i kasę. :-) Jak to zbalansuja może być ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 To na bank tak nie zostanie. Chyba że tak samo znerfią inne klasy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 @up Tak, najlepiej niech znerfia Monka bo jest op... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Chyba się nie zrozumieliśmy... Jeśli by tak "znerfili" monka to tylko się cieszyć. Grał ktoś innymi klasami? Są jakieś znaczące zmiany? EDIT ZMiany na PST: http://eu.battle.net/d3/pl/blog/16802653/informacje-o-aktualizacji-212-dla-pst-20-11-2014 Edytowane 20 Listopada 2014 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Ja poczekam az udostepnia nowe sety, jestem zainteresowany powaznie barbem i wizzem;] No new skullgrasp / barb set on ptr notes? –JonnzzThe new set items are not included in Patch 2.1.2. Not all the previews at BlizzCon were for this patch, but future ones. –Nevalistis Jesli to znaczy 3 sezon, to w 2 jedyna opcja to grac DH. Edytowane 20 Listopada 2014 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) przed chwila skonczylem ;] zrobilem 4 runy po t6 chcialem wydropic kolczan pod chakram i wypadl ;] ale rng dzis laskawe bylo ;] fire soj jak znalazl ;] int sie przeroluje na cc albo cd Edytowane 20 Listopada 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 O skubany, ale masz kostek. Mnie tylko jedna do tej pory wyleciała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Tia. Miałem wcześniej parę. W pewnym momencie jak potrzebowałem bo wypadła mi ta kusza która mam to nie miałem żadnej. Kolega mi odstapil (dzięki ryba). A potem się trochę nazbierało parę. Wczoraj jedna między innymi padła. Taki los rng. To mój drugi tak dobry Soj. Mój crus ma 20%physical i 30 Elite tyle że socket nie pyknal. A tu proszę. Drop oczywiście był na dh z tym intem :-) Edit: Kolejne zmiany 2 Piece Bonus Companion calls all companions to your side. 4 Piece Bonus Sentries cast your Hatred spender when you do. 6 Piece Bonus Your generators, Elemental Arrow, Chakram, Impale, Multishot, and Cluster Arrow deal 100% increased damage for every active Sentry. Edytowane 21 Listopada 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cepheus119 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Cześć, mam na imię Michał i chętnie bym z wami pograł bo widzę, że społeczność aktywna :) Pozdrawiam LinKuei#2527 PS orientujecie sie jak sie maja patche do sezonow ? Czy jest synchronizacja czy po wyjsciu np sezonu 2 moze wyjsc patch dodajacy Ruiny Sescheronu itp ? Czy nastepny patch dopiero z nowym sezonem ? Edytowane 23 Listopada 2014 przez Cepheus119 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 Cześć, mam na imię Michał i chętnie bym z wami pograł bo widzę, że społeczność aktywna :) Pozdrawiam LinKuei#2527 PS orientujecie sie jak sie maja patche do sezonow ? Czy jest synchronizacja czy po wyjsciu np sezonu 2 moze wyjsc patch dodajacy Ruiny Sescheronu itp ? Czy nastepny patch dopiero z nowym sezonem ? Cześć, patche wychodzą niezależnie od sezonów, nie ma też póki co informacji kiedy pojawi się następny patch (i sezon). Zakładaj postać HC w sezonie, podciągniemy do 70 i będzie z kim biegać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cepheus119 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Właśnie próbuje wyczaić tendencje w klanie jaki tryb króluje, żeby było z kim grać. Najwyżej się jedną postać sezonowa soft i jedną hard zrobi i będzie consensus ;) .. ale to od nowego sezonu na pewno ... może jakoś na święta dadzą ... Edytowane 24 Listopada 2014 przez Cepheus119 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belfegore964 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 Siema jestem nowy w gildii. Najlepiej mi sie gra Witch doctorem. Paragon norm 305 a sezon 107 Mam 2 pytania: Czy ktoś zna date wprowadzenia 2.1.2? Czy ktoś ma sprawdzone buildy nietypowe typu nietoperze, ściana zombie, Klątwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 2.1.2 jest już na serwerze testowym więc pewnie kwestia kilku najbliższych tygodni. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 nie wczesniej niz w styczniu patch - maja dac 30 dni uprzedzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Może być wcześniej. Sami powiedzieli ze sezon 2 nie rozpocznie się odrazu z 2.1.2 panowie.. Powiedzcie mi. Tez macie takie straszne lagi ostatnio? Skacze mi ping koszmarnie. Nie wiem czy to mój internet czy to diablo.P.s: dzis zuzylem 48 siary żeby na kolczanie wreszcie trafić 15% sentry. Lol Edytowane 30 Listopada 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) walczylem dzis z gr... 36 zaliczony w niecale 11min 37 ciagle jakies pechowe uklady najlepszy konczylem tak niestety RG sie trafil niezbyt fajny Edytowane 30 Listopada 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dwa lata po premierze i nie można się zalogować do gry... no tak, jak rozumiem dwa serwery logowania do D3 przenieśli z okazji premiery na potrzeby WoW: WoD, w pozostałych dwóch postanowili w końcu wymienić durony na athlony xp, a ostatni nie radzi sobie z przyjęciem logowań :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Hehe. A temat taki martwy ze zdawałoby się ze ludzie nie grają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Bo wiele osób dała sobie spokój. Mi po prostu znudziło się bieganie w kółko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Hehe. A temat taki martwy ze zdawałoby się ze ludzie nie grają Odpowiedź prosta Lord of the Fallen Far cry 4 A już niebawen nowy Dragon Age.. Naprawde musiałbym na głowę upaść by ciupać w D3, gdy na tapecie takie dobre tytuły:) Do D3 znowu ludzie powrócą. Jednak jest to okresowe. Patch+ hype+ nowy sezon+hype i gitara...ale starczy to na ile? miesiąc? Dwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...