Sidi666 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jeszcze po drugim dodatku wrócą na 2-3 miesiące :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Marudy :)Ja tam gram cały czas, jak dla mnie brak alternatywy. No może Dragon Age, zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ja mam last of us do przejścia na ps3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 A ja mam częściową abstynencję od gier z przerwami na StarCraft2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Patch wygląda słabo, to co jest na ptr. Dla mnie obecnie "za nudne". A nie gram w nic innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Czas wyprzedaży, ja ciągle gram w D3, ale na tapecie mam obecnie Tomb Raidera. A tu jeszcze steamowa wyprzedarz się szykuje pewnie na święta. W styczniu w końcu (oby) GTA V, więc też pewnie odciągnie od D3. Ale i tak pewnie regularnie będę wpadał jakieś rifty/GR robić. Na takie połgodziny/godzina przed snem Diablo jest idealne. Na 30 min TR nie chce mi się odpalać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Heh, tyle gier ostatnio kupionych w promocjach... a i tak pomykam prawie cały czas w D3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Jak wyżej wspomniałem, D3 górą, niestety kupiłem Dragon Age. Teraz proporcje się lekko zmieniły(D3 65% DA 35%)... Zmieniają się dalej... Edytowane 13 Grudnia 2014 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) A mi się oficjalnie juz wczoraj przejadlo. Robiłem full clear na t6 w party. I nie ma to sensu. Żadnego upgrade od dawna 120 szt siary. Zarówno wizz jak i dh zatrzymali się na gr36. Rękawic dla wizza z CD nie mogę trafić witching hour widziałem do tej pory 1szt :-( Poczekam na patch chyba. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 U mnie diablo przeżywa 2ga mlodosc, tym razem na ps4, ciupiemy ze znajomym przez siec, zabawa przednia. Ta gra na konsole daje taki fun jakiego na pc nie doświadczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) U mnie diablo przeżywa 2ga mlodosc, tym razem na ps4, ciupiemy ze znajomym przez siec, zabawa przednia. Ta gra na konsole daje taki fun jakiego na pc nie doświadczyłem.Te patenty z konsoli niektóre są zbędne na PC (burst prędkości przy rozwalaniu stuff itp) . Ale ten cały system z nemesis ze jak Cię coś zabije to możesz go wysłać znajomym jest fajny. Nie wiem czemu tego nie ma na PC. Ogólnie grze brakuje smaczków trochę. Przejada się zawsze prędzej lub później. Wypalilem się już chyba całkiem. Na barbie, na dh, na crusie i na wizie chyba też. WD mnie nie ciągnie a Monk tylko jako zdps u mnie. Także trzeba poczekać na zmiany. A co do posta wyżej to chyba prowokacja. Bo większość kobiet trzepie jak widzą ze ich facet spędza tyle czasu w diablo (szczególnie jak się ma rodzinę) :-) Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Nie ma smaczków a i gra nie nagradza za poświęcony czas. Też nie gram. Czekam na patch i nowe chęci. Czasem rift i mam dosyć. Po patchu zacznie sie bieganie za starożytnymi legendami, sprawdze dh i dalej wd będę kukri szukał :( Star Craft mnie ciągnie ale też bez szału, mam do skończenia Far Cry 3, Deus Ex, i wieeeeeele innych więc może czas na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cepheus119 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Będzie miał ochotę ktoś pograć od nowego sezonu w trybie hardcore seasonal ? :) Chętnie pogram od zera bez ścigania się i z nutką adrenalinki ... chyba tylko taka gra ma teraz sens w D3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Najpewniej ja, obecnie też gram w sezonie HC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja tez pewnie wpadne na sezon 2;) by Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Miałem dziś ciekawego buga: ubiłem dwie paczki eliciarzy i z każdej został jeden. Niby czasami zostaje taki nieruchomy "duch", tylko że te biegały za mną po mapie, zadawały normalnie obrażenia, nie miały pasków życia i nie dało się ich zabić. Widzę, że faktycznie D3 się ludziom przejadło, ja chyba nie grałem tak dużo żeby już mieć dosyć, ale pewnie bez pojawienia się większych zmian też niedługo odpuszczę - ile można biegać rifty w tym samym sprzęcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Wiesz co to już nawet czasem nie o to chodzi. Skończą Ci się kamienie do riftow i musisz biegać Bounty. Itp itd. Ja mam już tyle kluczy do triali ze masakra. A wole biegać zwykle t6. Sent from my A0001 using Tapatalk Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ja bym moze i pogral ale właśnie ta konieczność robienia bounty mnie dobija mimo, ze na dobrze wyposażonym crusie idzie to ekspresowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Panowie, dobrych dropów, zero zgonów, niskich pingów i udanego 2015 życzę. Najlepszego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 A ja wczoraj wreszcie zamiast diablo włączyłem The Last of us. I nie żałuję. Może tam wydropie Furnace Sent from my A0001 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Oj pograł bym w The Last of Us. Ostatnio skusiłem się na TR w jakiejś promocji i strasznie spodobał mi się ten typ gier. Lipa, bo na PC za dużo tego typu tytułów nie ma. Teraz to chyba tylko na nową część TR można czekać (o ile M$ nie wykręci numeru i gry tylko na Xboxa nie zrobi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Chłopaki, od kilku dni pojawia mi się coś takiego gdy odpalam bnet. U Was jest tak samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Takiego problemu nie mialem nigdy ale kiedys wywalil mi sie klient i nie dalo sie go wcale uruchomic. Zrobilem to i pomoglo: https://eu.battle.net/support/en/article/delete-the-battlenet-cache-folder 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dzięki, pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Piszą na stronie battle.net ze są problemy z logowaniem i pracują nad tym Sent from my A0001 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 U mnie też sa problemy z logowaniem ale nie z powodu usterki BN ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Cenna wiadomość bracie :-P Sent from my A0001 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 13-tego patch(niebiescy na US potwierdzili), wracacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2015 Na pewno się przetestuje zmiany. A czy będą na plus i wciągną do gry ponownie to się okaże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 13-tego patch(niebiescy na US potwierdzili), wracacie? Gram cały czas, starmetal kukri odświeżył mi diablo lepiej niż jakikolwiek patch :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...