Chaos Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja pewnie wpadnę zobaczyć co z tym dh teraz Sent from my A0001 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja już dość dawno nie grałem. Patch zbyt biedny, raczej nie zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Czy Blizzard wprowadził wreszcie obsluge padem i gre dla dwoch na jednym ekranie (kluczowe zalety edycji x360)? Nie śledzę tematu, a chcialbym kupic wersje PC dla lepszej grafiki (i sprzedac x360) - jednak brak możliwości gry z kumplem we dwoch na jednym ekranie mocno podokopuje sens takiego manewru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Czy Blizzard wprowadził wreszcie obsluge padem i gre dla dwoch na jednym ekranie (kluczowe zalety edycji x360)? Nie śledzę tematu, a chcialbym kupic wersje PC dla lepszej grafiki (i sprzedac x360) - jednak brak możliwości gry z kumplem we dwoch na jednym ekranie mocno podokopuje sens takiego manewru. Nie. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie. Bo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Bo to pc Sent from my A0001 using Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Bo to pc Sent from my A0001 using Tapatalk Wiec nie mozna dodac obslugi pada i zajbistej funkcji coopa na jednym kompie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 A po co? Tez nie gram od dluzszego juz czasu. Nowy patch, nowy sezon? Nie dzieki. Bez jakichs wiekszych zmian raczej nie mam zamiaru wracac do tej gry. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 ja tez olewam, mam co innego do roboty. Moze jak dadza set WW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja nie mówię że wracam łupać na całego. Zobaczyć co i jak. Na razie gram w inne gry Sent from my A0001 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
april*s Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Mam pytanie do was. Czy żeby grać w sieci, muszę posiadać dodatek do D3, czy wystarczy podstawka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Diablo 3 można grać tylko po sieci. Sent from my A0001 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wystarczy podstawka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 2.1.2 jest live.. DH jest OP jak pieron.. Gem hoarder fajny (choc tak naprawde useless) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 2.1.2 jest live.. DH jest OP jak pieron.. Gem hoarder fajny (choc tak naprawde useless) A miał dostać nerfa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Nie miał dostać nerfa tylko miał być bardziej aktywny Sent from my A0001 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 No to trzeba go dzisiaj przetestować. :3 może znowu będzie zapał na grę na kilka dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Na t6 ten spec z multishotem arsenal i jakaś kusza. Jak się ma dobry gear, to crity z multishota są po 200mil.. elitepacki na strzała praktycznie (wliczając rakiety które dobiją). Sam multishot, nic innego, najszybsze na t6. 5 sentry = 500% obrażeń, i każde strzela razem z nami, więc jest taka salwa że ekran ginie w sekunde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 To jaki jest teraz dobry build pod ten set? Nie mam zbytnio ochoty wertować znowu każdego skilla po dłuższej przerwie a ciekaw jestem czy uda mi się coś sensownego ukulać z itemów w skrzynce. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Biegałem wczoraj z dwoma dh, nastawiali wieżyczek, śmietnik na ekranie totalny ale mapa wyczyszczona błyskawicznie. W sumie współczuję, nie wiem jak taka gra może się nie znudzić... Fajne są gobliny z shardami, gold też zdecydowanie szybciej leci. Podłubali też chyba coś z grafiką, bo nie widziałem nigdy bąbli naokoło fetyszów (coś jak time warp u wizarda). Chyba najlepsza zmiana to zwiększenie ilości materiałów w jednym polu skrzynki (1000>5000). Ogólnie jakieś tam odświeżenie jest, ale bez szału, przynajmniej dla klas którymi gram. Aaa, zwiększenie HP z jednego punktu VIT zaowocowało wzrostem życia u mojego Tiki WD z 1,5M do 1,9M :lol: Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Ta.. i teraz każdy będzie latac z craftowana bronią ancient. Nie wiem czy takie było ich zamierzenie Sent from my A0001 using Tapatalk Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Odpaliłem, zrobiłem cały A1. Wrażenia: fajnie że w stosie może być więcej niż 1000... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Przyznam że spodziewałem się więcej po tym patchu choć sam nie wiem czego :) Pobiegałem chwile i wypadła mi broń 1h. bez dziury (nie mam kostki a zakładam że można w starożytnych robić dziury) Po małym rolu broń daje mi 23%!!! Problemem jest tylko to czy starczy mi sił na szukanie kostki :) Edytowane 15 Stycznia 2015 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie marnowalbym na to ramalandi sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Mi już 4 ramalandi poleciały od wczoraj. 2 oddałem bo można tradować w party tak jak legendarki http://i.gyazo.com/cbbb206d2a262931eb5f71277f37eace.png Edytowane 15 Stycznia 2015 przez kapi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pewnie zaraz będzie prawdziwy nerf DH. Elity na T6 żyją dłużej niż 5 sekund tylko dzięki murom i tarczy. Odbicie obrażeń powróciło na szczyt najgorszych affixów u elit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Na t6 ten spec z multishotem arsenal i jakaś kusza. Jak się ma dobry gear, to crity z multishota są po 200mil.. elitepacki na strzała praktycznie (wliczając rakiety które dobiją). Sam multishot, nic innego, najszybsze na t6. 5 sentry = 500% obrażeń, i każde strzela razem z nami, więc jest taka salwa że ekran ginie w sekunde. masz może pod ręką linka do filmiku z takimi akcjami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cepheus119 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Czy Leaderboard w solo grater riftach jest dobrym wyznacznikiem jaka klasa jes "najlepsza/najefektyczniejsza/najmocniejsza" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Od dziś do 23.01. buff w postaci goblinów pojawiających się parami: http://eu.battle.net/d3/en/blog/17541527/ Szczęśliwych łowów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Przecież gobliny na ps3 i xbox360 sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...