Skocz do zawartości
cavarr

Diablo 3 / Reaper of Soul - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Czy Blizzard wprowadził wreszcie obsluge padem i gre dla dwoch na jednym ekranie (kluczowe zalety edycji x360)? Nie śledzę tematu, a chcialbym kupic wersje PC dla lepszej grafiki (i sprzedac x360) - jednak brak możliwości gry z kumplem we dwoch na jednym ekranie mocno podokopuje sens takiego manewru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Blizzard wprowadził wreszcie obsluge padem i gre dla dwoch na jednym ekranie (kluczowe zalety edycji x360)? Nie śledzę tematu, a chcialbym kupic wersje PC dla lepszej grafiki (i sprzedac x360) - jednak brak możliwości gry z kumplem we dwoch na jednym ekranie mocno podokopuje sens takiego manewru.

Nie.

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na t6 ten spec z multishotem arsenal i jakaś kusza. Jak się ma dobry gear, to crity z multishota są po 200mil.. elitepacki na strzała praktycznie (wliczając rakiety które dobiją).

Sam multishot, nic innego, najszybsze na t6. 5 sentry = 500% obrażeń, i każde strzela razem z nami, więc jest taka salwa że ekran ginie w sekunde.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biegałem wczoraj z dwoma dh, nastawiali wieżyczek, śmietnik na ekranie totalny ale mapa wyczyszczona błyskawicznie. W sumie współczuję, nie wiem jak taka gra może się nie znudzić...

Fajne są gobliny z shardami, gold też zdecydowanie szybciej leci. Podłubali też chyba coś z grafiką, bo nie widziałem nigdy bąbli naokoło fetyszów (coś jak time warp u wizarda). Chyba najlepsza zmiana to zwiększenie ilości materiałów w jednym polu skrzynki (1000>5000). Ogólnie jakieś tam odświeżenie jest, ale bez szału, przynajmniej dla klas którymi gram.

Aaa, zwiększenie HP z jednego punktu VIT zaowocowało wzrostem życia u mojego Tiki WD z 1,5M do 1,9M :lol:

Edytowane przez Bartolomius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam że spodziewałem się więcej po tym patchu choć sam nie wiem czego :)

Pobiegałem chwile i wypadła mi broń 1h. bez dziury (nie mam kostki a zakładam że można w starożytnych robić dziury)

Po małym rolu broń daje mi 23%!!!

Problemem jest tylko to czy starczy mi sił na szukanie kostki :)

post-119646-0-33349600-1421323983_thumb.jpg

Edytowane przez artuditu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na t6 ten spec z multishotem arsenal i jakaś kusza. Jak się ma dobry gear, to crity z multishota są po 200mil.. elitepacki na strzała praktycznie (wliczając rakiety które dobiją).

Sam multishot, nic innego, najszybsze na t6. 5 sentry = 500% obrażeń, i każde strzela razem z nami, więc jest taka salwa że ekran ginie w sekunde.

masz może pod ręką linka do filmiku z takimi akcjami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi