kapi89 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 ps3, x360 mają 100% zwiększony drop legendarek. Pc, ps4, xone mają podwójne gobliny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ja trochę spróbowałem.. można grać przyciskając klawisze czołem :) Te wszystkie buffy, power creep. T6 jest jak normal, z dobrym buildem. W sumie poprzednio już tak było, ale teraz jest to jeszcze wyraźniejsze. Bardzo szybko się nudzi taka farma, nie trzeba specjalnie nic robić, wszystko ginie na strzał, team dokańcza. Grać w grę w której wystarczy wodzić kursorem po mapie, i zbierać loot. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 No lekko przesadzili z poziomem trudności łatwości... jutro zobaczę jak to wygląda w griftach powyżej 26, ponoć jest sporo łatwiej niż poprzednio. Dla mnie D3 jest idealne na szybką partyjkę, bo nie mam czasu siedzieć długo przy grze, ale nawet tak robi się monotonne dosyć prędko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jeżeli pogram, to czekam na sezon, przynajmniej jest jakiś progres. Mam w sezonie 250h także gear bardzo mocny na dh i wizarda, ulepszać to do ancient, żeby zyskać 20% dps, nie widzę sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Doszedlem do podobnych wnioskow sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Wczoraj w trakcie jednego rifta trafiłem na 3 grupy goblinów. Efect na screenie. Legendy na przemiał ale i tak lekka przesada. Tym bardziej ze nie zbieram żółtych i niebieski a materiałów sporo. A w następnym poleciało mi kukri wreszcie! Tyle że głowy nie urywa. Bez Daru lipa choć i tak gra sie świetnie :) Może w końcu tanka zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 A w następnym poleciało mi kukri wreszcie! Tyle że głowy nie urywa. Bez Daru lipa choć i tak gra sie świetnie :) Może w końcu tanka zrobie Rób rób: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Busso-2223/hero/51535252 Gra się fajnie, tylko po zmianach jest tak łatwo, że na T6 tank jest niepotrzebny, a do wyższych griftów ciężko znaleźć stałą ekipę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 No to może zacznijcie grać Monkiem to poziom trudności wzrośnie ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nie no na t6 nie potrzeba tanka. Mam już większość potrzebnych ubrań a ekipe może znajde choć stara się troche wykruszyła. A tak wogóle to szacunek za HC :zonk: Zauważyłem że jest też sporo łatwiej na griftach. Grift w bólach robiony przed patchem teraz przechodzę na luzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja wizzem zrobilem 3 gr wyzej nie zmieniajac sprzetu. Ale czy latwiej to lepiej to niesadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Koniec sezonu zapowiedziany na 3 lutego, więcej szczegółów: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Jakby ktos (tak jak ja) nie pamietal to koniec sezonu 1 jutro o 16:00 naszego czasu. Start sezonu 2 za 9 dni w piatek o 18:00 naszego czasu: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/13604740438 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Do kogoś kto jest na czasie: Czy w obecnej wersji da się solo w trialach uzyskiwać równie wysokie klucze do GR co w teamie? Bo do tej pory było tak, że jak ktoś chciał popróbować bić jakiś rekord solo, nawet jeżeli miał gear, to do zdobycia potrzebnych kluczy potrzebny był specjalny team, z bardzo wyspecjalizowanym gearem pod triale. I z czasem jak ludzie wyśrubowali wyniki, te najwyższe klucze było wstanie uzyskać tylko wąskie grono graczy, i to tylko kiedy byli razem w teamie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Na mnie ciąży ostatnio jakaś klątwa i w ogóle nie dropią legendary itemy - łażenie w grupie na T6 nic nie daje, dropy jak z normala. Pomocy :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Rób greater rifty, tam prawie zawsze z rift guardiana leci legendarka. Edytowane 3 Lutego 2015 przez kapi89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Trzech ostatnich guardianów (24,27,28) nie popiera tej wersji. Raczyli nawet zostawiać normalne przedmioty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 To mogę jeszcze polecić robienie normalnych riftów na wysokich tormentach i bieganie ich do końca, tzn. po zabiciu guardiana czyść wszystko aż mapa się skończy. Czasami się sporo goblinów trafia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Do kogoś kto jest na czasie: Czy w obecnej wersji da się solo w trialach uzyskiwać równie wysokie klucze do GR co w teamie? Bo do tej pory było tak, że jak ktoś chciał popróbować bić jakiś rekord solo, nawet jeżeli miał gear, to do zdobycia potrzebnych kluczy potrzebny był specjalny team, z bardzo wyspecjalizowanym gearem pod triale. I z czasem jak ludzie wyśrubowali wyniki, te najwyższe klucze było wstanie uzyskać tylko wąskie grono graczy, i to tylko kiedy byli razem w teamie ;/ Sam sobie odpowiem jakby ktoś był ciekawy, bo sprawdziłem jak to działa. Jest to samo, bez "koks-teamu" nie poszalejecie w rankach solo, bo kluczy nie da się zdobyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Hej, klucze do 45 sam zrobisz. Na wyższe bierze się Krzyżaka, jeśli we czterech to 2x DH + WD + Krzyżak(przepraszam ale nie mogę się przekonać do tej klasy). 13 startuje 2 sezon, tym razem sporo osób od nas(TNW) postanowiło brać w nim udział na HC, jeśli ktoś chętny to pisać. PS. Forum mi popsuli :) Edytowane 4 Lutego 2015 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 No ale mi chodzi jak chcę startować o najwyższe lokaty :P wtedy musisz mieć cały team i to nie byle jaki, ludzi z najlepszym gearem na serwerze praktycznie. Żeby te kilka oczek wyżej klucze farmić niż inni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 13 startuje 2 sezon, tym razem sporo osób od nas(TNW) postanowiło brać w nim udział na HC, jeśli ktoś chętny to pisać. Ja jestem chętny, gram tylko HC i ostatnio praktycznie wyłącznie w sezonie. Może tym razem uda się zrobić Tiki tanka, z którego będzie jakiś pożytek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja też będę chyba reflektował na herbatę z rumian... znaczy sezon 2 HC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Najwyższe triale w 4 robi się w 2xDH + 2xCRUS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Widzę crus coraz bardziej popularny. A jakim buildem gra taki crus? Dps czy support sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Kto będzie grał sezon hc od piątku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 Widzę crus coraz bardziej popularny. A jakim buildem gra taki crus? Dps czy support sent using Tapatalk Oba supporty, z ciutke innymi ustawieniami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) W ramach ciekawostki, jak to kiedyś miało wyglądać: maj 2011 Edytowane 10 Lutego 2015 przez Bartolomius 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Perfekt! Wlasnie rozwalaja mnie te "odkrywcze" buildy wyswietlajace sie przy starcie launchera, kto to tam wrzuca / zatwierdza? Bo ze nikt nie testuje powyzej T1 to sie domyslam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Hehe. Niektóre testują. Ale często jest podkreślone ze są one po to żeby mieć fun. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...