HeatheN Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Dokładnie. To dla tych koksów, które mają dośc GR50, i biegania na T6 z prędkością światła. Gdzie dwa jedyne buildy im się znudziły.. Wtedy bierzesz taki cudaczny build i bawisz się na T1;) Proste:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Powinni tak balansować, żeby właśnie więcej buildów miało szansę na endgame. Ktoś chce barbem zagrać, fajny poradnik, wszystko policzone co w jakiej kolejności gamblować, jakie robić bounty, żeby szło najszybciej :) http://www.reddit.com/r/Diablo3Barbarians/wiki/fresh-barb-gearing-guide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 tak się właśnie zastanawiam, czy grać barbem, czy monkiem (podobno teraz to żaden wstyd). hc ofc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 No ja myślę nad barbem (bo nim nie grałem prawie wcale od premiery!) albo Crusem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Monk chyba najbardziej op teraz, i łatwo dość ubrać, set tylko 3 części, nie potrzeba furnace ma też kilka buildów, pod grupe jest użyteczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) OP to będzie na sezonie 2, jak dostanie owijacze quando. Ja najbardziej nim lubię grać jako zdps :) U nas problem kto dh będzie biegał na sezonie ;) Edytowane 13 Lutego 2015 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cepheus119 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Ja mam już dość monka na softcore .. dzisiaj Barb sezon hc ... zrobię pare lvl, padnę i znowu się diablo odinstaluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 A mnie jakoś cały czas gra bawi z małymi przestojami a zbliżam się do 4000h :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cepheus119 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Heh .. nie mogę stworzyć postaci .. jakiś błąd wyskakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 I jak nowy sezon? :) Ja ze względu na powrót dziewczyny do domu przynerdziłem i udało się jak na razie 120paragon, prawie cały set akarath, broń pod skazanie, brakuje jeszcze tarczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) A ja próbuje swoich sił monkiem. T2 dość szybko ogarnęłem po dobiciu do 70. Ale wyżej ciężko. Mogę robić w grupie t3 podarunkiem ze wszyscy leją równo a nie sepią. Ogólnie póki co po prostu inaczej. Gr jeszcze nie odpaliłem. T2 to ekwiwalent jakiego gr? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chaos-2480/hero/55002552 Z sunwuko mam czapkę na razie i to kiepska. Mam 2 amu bt całkiem znosnie ale do rerolla a brakuje kasy i surowców. Edytowane 15 Lutego 2015 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Z tego co widzę to Monkiem się idealnie teraz farmi, zawsze się ciesze jak mam jakiegoś w party. T2 do GR 13 :) mi się już dosyć przyjemnie farmi T4, T3 idzie bardzo gładko ale znowu żałuję, że nie mam monka bo bardzo fajna gra by była ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Tez zacząłem grać w sezonie monkiem (softcore bo z moim netem szkoda nerwów na hc). Nastąpił wielki renesans monka - praktycznie wszystkie party w których byłem miały go w składzie. Za to widzę, że wizz jest teraz na cenzurowanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 No nie wiem ja widziałem sporo wizzow. Mój exploding palm plus black hole i masakra jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Monk jest popularny ale nawet niewiem czemu;) wczoraj taxil mnie HeatheN( jeszcze raz dzieki) tez byl monkiem i w taxowanej grupie tez byl monk... Jak sie odpali twitcha to 1/3-1/2 streamow jest monkiem. Ja akurat bede dlubal sobie wizza ale to tylko dlatego ze mi lag zabil barba... by Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 A ja uparcie WD, choć zastanawiam się dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 w graniu WD nie ma tego czegoś :( jest to postać, którą najwięcej przegrałem ale mi osobiście nie daje tyle frajdy co monk.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) W moim przypadku wybór był prosty. DH przegrałem najwięcej, a monkiem nie miałem okazji po wprowadzeniu zmian w rozgrywce (armor za dexa, nowe sety i buildy) No i szczerze teraz gra monkiem to zupełnie inna historia:) http://eu.battle.net/d3/pl/profile/HeatheN-2971/hero/54608403 Edytowane 16 Lutego 2015 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Carnevil ze sztyletem całkiem przyjemnie się grało, gr lvl 35 solo. Musze w końcu spróbować jade pograć z nowym stafem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Nie sądziłem że dożyje czasów że tyle (dobrego) się o monku będzie mówić :D Może się skuszę w takim razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) A tarczy pod skazanie jak nie było tak nie ma ;/ http://eu.battle.net/d3/pl/profile/KageYoshi-2373/hero/54613185 nie wiem ile już wydałem u Kadali, ale staram się od około 50 paragonu to zdobyć.. Edytowane 18 Lutego 2015 przez KageYoshi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Blizard wprowadza w Azji mikro płatności np za dodatkowe doświadczenie, sloty na postacie, dodatkowe miejsce w skrzyni i pewnie jakieś inne. niby tylko tam ale jak przyjedzie to u nich to może i u nas choć twierdzą że w Europie i Ameryce na pewno nie. podobno juz z następnym patchem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 chcą sobie dorobić w Azji, bo tam nie było domu aukcyjnego za kasę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 No i pierwszy zgon na HC w S2:D http://eu.battle.net/d3/pl/profile/HeatheN-2971/hero/54608403 Lecimy dalej!:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 No i pierwszy zgon na HC w S2:D http://eu.battle.net/d3/pl/profile/HeatheN-2971/hero/54608403 Lecimy dalej! :D Z przykrością dołączam do klubu :gitarzysta2: Ale głupia śmierć, prąd wyłączyli w całym budynku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Uuuu to ja chociaż w walce....GR35 Guardian (4os) Na szczęście w 37min chłopaki mi DH wyexpili:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 No nie powiem... Gra DH stala sie zywsza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 A ja monka tam mecze. Ogarnąłem juz sunwuko i rorg jakiś biedny. Teraz jeszcze dozbroic się do t6 i można grać. Musze się kamienie zlevelowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Po długiej przerwie wróciłem do D3 i zrobiłem monka. Mam pewne wątpliwości co do działania bonusów w secie sunwuko. Mam 3 części +rorg i po rzuceniu sklli takich jak exploding palm/light wave nie widzę żadnego decoya, moby nie mają taunta tylko lecą do mnie, nie ma co wybuchać i nie widać żadnego bonusu do dmg na te kolejne pera sekund. Ktoś mnie oświeci jak to działa? edit: zrobiłem test w mieście i zauważyłem ten decoy. Nie sądziłem, że może trwać tak krótko. Co do tego bonusowego dmg po jego wybuchu to nie widać nigdzie go? Jakiś kwadracik, tam gdzie są ikony mantr albo jakieś % w statystykach? Edytowane 26 Lutego 2015 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2015 Daj linka do profilu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...