HeatheN Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) No ale pamiętaj o jednym niedzielny gracz (musiałby miec uber farta) raczej na laddera nie ma co liczyć (jak już coś to raczej na dół drabinki;) Ja na HC teraz może na dół drabiny bym się załapał (DH 35), mając 380 Paragon nie mam zamiaru się szarpać i gram 4 fun. Jednak ostatnio na publicu z jakimś RUS grałem co miał 600PL, niby to samo ale lepszy sprzęt. I ta mała różnica powodowała że koleś szedł jak przecinak;) Edytowane 2 Marca 2015 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 No mi np za cholere nie chce wypasc godzina wiedzm. Jeden Kamien Jordana wypadl ale marny No i kusza moglaby byc lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 W blizzardzie doszli w końcu do wniosku, że Zodiac nadaje się tylko na przemiał i postanowili coś z tym zrobić. I zrobili, tylko nie do końca to przemyśleli :) Ponoć cooldown dla Serenity już w drodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Inna sprawa że na live też można mieć perma serenity, tylko trudniej, trzeba perfekcyjny gear z cdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 zdaje sie ze Sunwuko ma dostac 6pcs bonus.... ma byc klata i spodnie jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 A ja mam jakiegos pecha... od kilku dni probuje dorwac godzine czarownic. nic Dzisiaj 3000 shardow i jeden legendarny pasek :| Tyle dobrze ze kusza jakas normalna wypadla http://www.diabloprogress.com/hero/ppcjonathan-2303/Selena/55361209 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Nie lepiej Resource Cost Reduction zamiast AS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Helm idzie pod wymiane... ale RCR tez rozpatrywalem Z reszta jak dropne jakąś normalna andariel to pomysle co i jak Kamien Jordana tez do wymiany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 Trick na dużo gemów: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Chłopaki, takie pytanie z czapki - opłaca się grać sezon solo czy lepiej szukać jakiegoś teamu żeby było szybko i sprawnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 zawsze możesz grać z jakimiś randomami gry publiczne - zależy na co się nastawiasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Ta. Ale to tylko rifty. Bo gr na publicu z dobrymi ludźmi to ciężko trafić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Ale sie trafiaja... podobnie jak ubery ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Ta. Kiedyś ns trafiłem na taką ekipę ze robiliśmy t6 kolo 4-5min. Masakra była. Nienadarzalem klikać ze zabijać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 W publicznych często jest tak, że jak rifty idą sprawnie i ludzie są ogarnięci, to ekipa przerzuca się na grifty. Ale raczej nie trwa to długo, bo w końcu ktoś się wyłamuje. Tak czy inaczej da się pograć, ale w ladderze nie powojujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 To dość ciekawe http://pl.reddit.com/r/Diablo/comments/2ykall/dh_exploit_on_live_13_trillion_damage/ 1.3 tryliona obrażeń, boss na GR60+ na hita :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Ostatnio u mnie pojawiły się częste mikroprzycięcia podczas gry (i to nie tylko w D3 ale i innych grach). Co ciekawe są one pod Windows 7 i XP i z różnymi wersjami sterowników. Ktoś ma jakiś pomysł / rozwiązanie jak się tego pozbyć? Mój sprzęt to MSI radeon r7 260, DDR3 4GB 1600 Kingston HyperX, Gigabyte 870A-UD3 AMD 870, Phenom II x4 955 BE. PS Na początku gry jest wszystko ok tylko z czasem jakby gra zaczęła się zapychać/zwalniać. Edytowane 15 Marca 2015 przez Snake73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Ten Phenom to stary dziad a gra jest dosc glodna jesli chodzi o CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Gra po prostu pod tym wzgledem jest spartolona. Mi tez potrafi przyciac bez zadnej przyczyny. Gra zainstalowana na SSD, proc i grafa powinny wyrabiac a ilosc ramu mysle tez jest zadowalajaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Na ptr poprawili sporo. Bawiłem się w grupie 4 graczy, szybki run na tam GR35, to nie mogłem zejść poniżej 60fps vsync. Na live to samo bez problemu regularne spadki do 30-40fps, bez znaczenia jaki sprzęt, jakie ustawienia graficzne, nawet zmniejszenie rozdzielczości nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Już rozwiązałem problem - zasyfiony wiatraczek na procku mimo że niedawno czyszczony. Phenom może i stary dziad ale to nie przeszkadza mu robić średnio 60-80 fps w fhd i max detale. Edytowane 16 Marca 2015 przez Snake73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Jak ktoś się bawi w solo GR, jest niezły trick na pylony.. sporo ułatwia. Pylony spawnują w zależności od progressu rifta. Nie ma ich na mapie wcześniej. Zrobili chyba tak, żeby nie było ich widać z turbohudem. Jest jeszcze jedna reguła - nie mogą się pojawić na mapie jak już odkryłeś dany teren. Efekt jest taki: biegniesz przez level 1, nic nie zabijasz. Odkrywasz całą mapę. Pylonów nie będzie jak nic nie zabiłeś. Wtedy zaczynasz zabijać. Pasek się wypełnia, pylonów nie ma. I tak na 90% progressu, wchodzisz na level 2. Na wejściu dostaniesz 2-4 pylony zaraz obok siebie. Czasem są perfidnie na 1 ekranie.. :D Nie trzeba wchodzić nawet na level 2, można użyć w tym celu częsci mapy level1 której wcześniej nie odkryłeś. Ale z zejściem na drugi poziom jest łatwiej, bo nigdy nie wiesz jak duży jest ten nieodkryty kawałek mapy jaki byś sobie zostawił na pylony. Jakby był za mały to klapa. grając w ten sposób 10x łatwiej dostać dobre combo, conduit+power 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 A ja chyba zrovie WD Zastanawiam sie tylko nad buildami, czy isc w czysty DMG czy moze jakies crowd control i bys supportem. 70lvl juz wbilem i nawet conieco tam mam Macie jakies fajne buildy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Zerkjij u mnie. Dla żniwiarza w sezonie jest pastoral natanka rzuca co sekundę rój szarańczy Na mojego szamana w sezonie nie patrz jeszcze nie skończony i kiepski ale robiony pod pety. http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Artuditu78-1988/hero/38341462Pod kła nie rób bo jest słaby. Post Edytowany bo wcześniej pisany z tel na szybko :) Edytowane 20 Marca 2015 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Nadchodzi...http://us.battle.net/d3/en/blog/18313042/ Europa: Niedziela, 5 kwietnia @ 21:00 CEST - koniec sezonu 2-go Europa: Piątek, 10 Kwietnia @ 18:00 CEST - rozpoczęcie sezonu 3-go Edytowane 21 Marca 2015 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Macie jakies fajne buildy? Ciekawy też jest set zunnimasy, ale z czapka carnevil i broń dart of darts. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Musze przyznac, ze koniec sezonu 2 niespodziewany ale mile widziany - trace ochote na gre w okolicach p600 (p575). Poza tym, jak grac kiedy rownoczesnie jest prowadzone PTR gdzie pokazuja zmiany na S3... Musze miec barba asap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Szybko ten sezon. Co do barba po ostatnim nerfie ik setu, z 500% do 100%, raekor znowu jest najlepszy. Jest też lepszy niż ww set. Trzeba czekać na finalne zmiany, może trochę podbiją obrażenia jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Szybko poszło, jakoś dużo nie grałem, ale przyjemnie się mnichem i DH biegało. Muszę tylko posprzątać skrzynię n/s, bo zapchałem całą sezonowym złomem, a w S2 też się już nazbierało... edit: Wam też tak wolno aktualizuje się armory? Chciałem sobie coś sprawdzić i mam dane sprzed kilku dni. Edytowane 21 Marca 2015 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...