ojejku Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No bez przesady samym Barbem D3 nie żyje? Czy może jednak... Ja twardo będę męczył WD jak zwykle. OMG. Właśnie barbem od czasów zabrania perma berka nikt nie grał tylko masochiści jeździli na lodzie raekor-em. Więc to reszta klas jest raczej ograna do bólu zwłascza DH... WD to <span style='color: red;'>[ciach!]</span> jakich mało, ta klasa ma fundamentalnie spieprzoną mechanikę 'summoner-a', gdzie pety są wolne i przede wszystkim nie zdają AoE (prócz lamerskiego dagger of darts ale nie o takim AoE mówię). Tym się nie da grać, nawet mając duży sentyment do summoner-a. Spróbuj każdą inną klasę i zobacz jak WD jest (_)(_), pety musza podbiec do każdego moba i łupać bez żadnego AoE. Ta klasa potrzebuje 'meta' zmiany. Można popatrzeć na inne gry jak znienawidzony przez niektórych PoE i zobaczyć jak tam summoner działa. Generalnie każdą inną klasą rzygam, chciałem w końcu po (2?3?) latach zagrać perma berkiem no i mogłem pograć na PTR to czekałem na patch-a i taki jeden wielki c.uj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mniej ma patch niż 10gb, to ta konwersja plików na nowy system, nie ściąga się tyle, tylko kilkaset gb Co do barba, dalej jest silniejszy niż był, więc płacz jest trochę przesadzony :) No i jest kilka buildów a nie 1, które mogą robić 50+ solo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Przeciez S3 chyba jeszcze nie ma. Źle się wyraziłem. Chodzi mi o kwestię kim zagrać. Wszyscy piszą, że cru jest op z rolandem i tymi bracerami. Zastanawiam się jak ten set na slow time u wizarda wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 OMG. Właśnie barbem od czasów zabrania perma berka nikt nie grał tylko masochiści jeździli na lodzie raekor-em. Więc to reszta klas jest raczej ograna do bólu zwłascza DH... WD to [ciach!] jakich mało, ta klasa ma fundamentalnie spieprzoną mechanikę 'summoner-a', gdzie pety są wolne i przede wszystkim nie zdają AoE (prócz lamerskiego dagger of darts ale nie o takim AoE mówię). Tym się nie da grać, nawet mając duży sentyment do summoner-a. Spróbuj każdą inną klasę i zobacz jak WD jest (_)(_), pety musza podbiec do każdego moba i łupać bez żadnego AoE. Ta klasa potrzebuje 'meta' zmiany. Można popatrzeć na inne gry jak znienawidzony przez niektórych PoE i zobaczyć jak tam summoner działa. Generalnie każdą inną klasą rzygam, chciałem w końcu po (2?3?) latach zagrać perma berkiem no i mogłem pograć na PTR to czekałem na patch-a i taki jeden wielki c.uj. Właśnie chyba zabiłeś mi ostatnią chęć aktualizowania tej gry...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A mnie dla odmiany zmiany zaciekawiły nawet. Gra zaktualizowana - może odpalę :) Cieszą zmiany w setach dla Mnicha. Ale nie tylko setach co ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Tu macie buildy dla wd jakie teraz są możliwe. Jade podobnie jak poprzednio, zmienili że obrażenia są z 40s trwania dot, nie z 30, czyli buff, do tego 2 piece daje że haunt zadaje 10s obrażeń natychmiast jeżeli cel już miał na sobie haunt. Ale.. znerfili spirit walk, tak że cooldown zaczyna się liczyć od momentu jak się skończy spirit walk. Więc nie da się mieć cały czas aktywnej nieśmiertelności, nie da się mieć ciągu, np. po zabiciu x potworów, z cdr. To praktycznie zabija build, ciężko robić wysokie gr, bo ciężko przeżyć Pozostałe, carnevil: https://www.youtube.com/watch?v=DiavCMvNWpk tiki / sacrificehttps://www.youtube.com/watch?v=wU40gV5tPb0 Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 U mnie pierwszy rift w 2.2.0 i... krowi level. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 macie tez przycięcia? gra zwalnia by po chwili w przyspieszonym tempie nadrabiac. mam tak od ukazania sie patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ktoś będzie grał na 3 sezonie? Cały czas zastanawiam się jaką postacią lecieć - na papierze barb wygląda przyzwoicie (tornado+perm berserker) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Mówisz o hc czy sc ? Bo grał to będę tylko jeszcze nie wiem jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 macie tez przycięcia? gra zwalnia by po chwili w przyspieszonym tempie nadrabiac. mam tak od ukazania sie patcha. Tez zauważyłem że gra jakby zwolniła. Pojawiły się dziwne przycięcia i lagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Z moim netem to gram tylko sc (jade na neostradzie i czasami lubi mi się wyłożyć w najmniej oczekiwanym momencie :-/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) a ja odpalam launcher i nic .. nie pokazuje sie .. widze go w trayu i jak klikne prawym to mam tylko exit edit: ok .. ruszylo po 20 minutach i sciaga patcha :o ... lol edit2: i tak nie da rady grac :/ Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 padlo i zdechlo;f https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 T6 na monku :) https://www.youtube.com/watch?v=gxCvkp6zfLg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Tak patrze... to nowy set natalki w polaczeniu z pasem miazdzacy deszcz calkiem niezle zamiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Obecnie jest kilka ciekawych setów i buildów dla barba i dh ale niestety mało miejsca w skrzyni by to wszystko trzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ta Monk z dashing strike wymiata. Znalazłem tez to Crity po 1.5 miliarda jak wejdzie cold Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Heh ja to mam ale w wersji ancient :). 563 dex 6cc 49cd premia 194%. Jedna z pierwszych legend jaka wypadła w 2.2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Muszę przyznać że patch dał sporego kopa wd pod pety. Zrobiłem nim solo gr 40 za pierwszym razem co w porównaniu z sytuacją z przed patcha jest sporym skokiem. Pas transcendencji spisuje się rewelacyjnie, przywołuje za każdym razem fetysza gdy atakujemy umiejętnościami wykorzystującymi mane, zdecydowanie lepiej niż pasywka mali pochlebcy. Nowa zuni daje też spora przeżywalność 2% za każdego fetysza a możemy ich mieć 23.Niestety na takim gr zaczyna pojawiac się problem z dpsem. Ubijanie idzie już troche wolno. Mam jeszcze do zmiany troche gratów na starożytne więc napewno będzie lepiej. Zakłądam że 43 jest w zasięgu mojego szamana. Zrobiłem też barba z setem pustkowi. Zwykłe rifty można robić w 2 minuty. Nawet nie zauważamy że jest elita. T6 to obecnie żadne wyzwanie. Powinni pomyśleć o zwiększeniu poziomów trudności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) d3 bez exploitów by nie było tą samą grą :) Jakby ktoś się zastanawiał skąd niektórzy gracze z leaderboardów mieli na koncie np. 500k shardów, w kilka dni (kiedy przez cały sezon normalnie np. ktoś miał 100-150k). Exploit polega na tym, że blood goblin wyrzuca shardy dla wszystkich zawodników, niezależnie gdzie są na mapie, czy w jakim akcie. Inne gobliny, jak nie jesteś na mapie nie dropną nic, ale blood dropnie, można się po fakcie teleportować na niego. I teraz jeżeli ktoś jest w greater rifcie, i ktoś inny zabije goblina poza riftem (np. robiąc bounty). Gracz który był w GR, ma dodatkowy mnożnik na drop blood shardów. Na t6 goblin tam wyrzuca coś 300. A jak się było w GR, to może wyrzucić kilka tysięcy, zależnie od wysokości rifta w którym aktualnie byłeś. Podobno po 6-7 tysięcy nawet.. :) Tym sposobem "czołówka" ma kosmiczny gear, wszystko ancient mega rolle itp. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Czyli mam rozumieć że otwieram wysoki grift i lece szukać goblinów? Chyba to dzisiaj przetestuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) nie, musisz być w rifcie, w czasie jak ktoś inny zabije goblina poza riftem i wtedy wychodzisz z gr, i idziesz po drop już bany lecą :) http://embed.gyazo.com/79a3f70c635548ae062b1f87a70b4ecd.png Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 To chyba jakas nowa moda? Wczesniej nie bylo banowania za expliot'y. Bedzie jak w CS czyli ban za banem:P by Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 To jednak nie był ban, dobry trolling :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Po tej fali banów zniknęły u mnie 4 osoby z listy znajomych. Więc jednak to nie propaganda Blizzarda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 a jednak bany http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/14381378177#2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No i dobrze... Ciekawe tylko czy nikt od nas nie poleci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 http://fightingdragonswithtaylorswift.com/kadala/- LoL Ja jakos nie mam pomyslu na mojego DH... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mam nadzieję, że następny sezon będzie dopiero na wakacje a nie jakoś w czasie sesji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...