HeatheN Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ja ze Złym na bank lupiemy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 tylko w sumie nie wiem kim.. podobno znerfili perm sss u monka ;) Hammerdin brzmi dumnie w każdym razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Haha... no komedią z tą grą, tak czytam te wszystkie zmiany i myślałem, że już niczym mnie blizzard nie zaskoczy. Pozostaje zacytować posta: "Pograłem na ptr może ze 2 godziny po czym odinstalowałem grę..To nie jest Diablo jakie pamiętam.Dziękuję wam casuale za płacze na forum,co poskutkowało tym,czym ta gra dziś jest.Teraz możecie mnie minusować" Niedługo to frytki i colę Wam dadzą, za to że w ogóle odpalicie grę! Od razu postać będzie 70 lvl mialą i na start 200 paragonów, żebyście nie marudzili że wysiłku za dużo wymaga! W skrzynce już będzie czekał na Was set, broń ancient i amulet hellfire trifecta z socketem! FTW! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Propozycje o 70lvl w każdym nowym sezonie już są :) po co zaczynać od początku i tak dalej.... Mnie najbardziej irytuje to że Blizzz ma w zadzie (albo nie ma pomysłu) graczy którzy biegają jakąś postacią ubierają ją i dopieszczają a tu nagle nowy pacz z nowym setem który okazuje się być jedynym właściwym i najlepszym. I tak wiele godzin spędzonych na grze idzie do kosza. Rozumiem potrzebę nowych setów ale niech one będą na tym samym poziomie co poprzedni a nie kilka klas lepszy. Taki DH. Maruderem już nikt nie gra. I tak jest z każdym paczem niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 dlatego wlasnie odinstalowalem gre na kompie (zostala na lapku ale predkosc gry na nim skutecznie zniecheca).. wlaczylem ptr ... pogralem troche z ta kostka i stwierdzilem ze ile mozna robic to samo. olallem D3 i zaczelem nadrabiac zaleglosci w innych grach .... nie tesknie za diablo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Dlatego ja nie dotykam PTR Gram w HOTS i inne tytuly, czekam na patch i sezon 4 Pogram znowu miesiąc dwa i odstawka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 Musze przyznać że patch tchnął trochę życia w gre. Nie wiem czy na długo wystarczy ale póki co ciekawi i wciąga co nowego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 Gdyby tylko WD pod helltootha tak nie lagował serwer na wyższych GRiftach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Na wyższych griftach każdy laguje nie tylko WD. To normalnie jest kpina z graczy. Ciekawe jak sobie radzą na HC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Na wyższych griftach każdy laguje nie tylko WD. To normalnie jest kpina z graczy. Ciekawe jak sobie radzą na HC. Nie wiem jak inni, ale ja po zgodnie od lagów najczęściej 1) klnę na czym świat stoi, 2) szlocham chwilę w rękaw, 3) zaczynam nową postać. I tak czwarty sezon. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 I znów mamy bug jakich mało :) Można dodać wszystkie pasywki poprzez amulet piekielnego ognia. Nie wiem jak bo i sie nie zagłębiałem i właściwie mam to w zadzie ale patrze na rankingi i zastanawiam się jak to jest możliwe żeby grać na takim gr a tu proszę sprawa sie wyjaśniła. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Jak tak szybko patrzylem to na HC niebardzo da sie zrobic, punkt: Gin az twoj ekwipunek bedzie czerwony, jest trudny do spelnienia:P by Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Trudny, ale nie niemożliwy:) Wystarczy pasywa używać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 Podobno juz naprawiony? Wsumie trzeba tylko nienaprawiac gearu;) by Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 To jakieś osiągnięcie? Bo przegapiłem. BTW gra ktoś sezonowcem na HC i miałby ochotę podciągnąć mojego biedaka z paragonami i sprzętem? Najchętniej piątek wieczór :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 siedzimy, gramy, gadamy i nagle "przydała by się mapka "pajęcza"" a tu nagle taka sytuacja... oczywiście freezy nonstop, żałosny jest ten sezon coraz bardziej... co tylko więcej mobów to od razu lagują serwery... https://www.dropbox.com/s/o0jebpk7wfhwhg6/Screenshot023.jpg?dl=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Ja ostatnio mialem party 4 hell wd.... Zwykla jedna paczka elit freezowala gre co 2-3 sek. Nawet raz typek niechcial robic rifta 50 ja wd, dh, barb i wiz bo powiedzial ze moj wd bedzie ddosowal:P Jak ktos ma chec to moze przetestowac pasyw z nathanka na wyzszych riftach:P by Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Ogarnęli już te problemy z wywalaniem z serwera? Bo cały weekend to porażka była.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Ta fixneli, ale w weekend stracilem swojego U6 Monka na HC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Nadal sa problemy z serwerami. Pewnie dopiero w srode to naprawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Ja ostatnio mialem party 4 hell wd.... Zwykla jedna paczka elit freezowala gre co 2-3 sek. Nawet raz typek niechcial robic rifta 50 ja wd, dh, barb i wiz bo powiedzial ze moj wd bedzie ddosowal:P Jak ktos ma chec to moze przetestowac pasyw z nathanka na wyzszych riftach:P by Lumia 925 Nie wiem ile w tym winy ostatnich sensacji z serwerami, ale set HT laguje kokretnie. Jeszcze jak porozrzucam naokoło słoiki z pająkami, to miejscami robi się nieciekawie. Ale za to jak pięknie pada wszystko naokoło :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2015 Nowy patch zapowiedziany. Najprawdopodobniej będzie na święta. http://eu.battle.net/d3/pl/blog/19941044/zapowiedź-aktualizacji-240-na-pst-07-11-2015 Może mnie to przyciągnie do gry. Cieszy nowy żniwiarz i sety dla dh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Podsumowanie S4 (koniec 30.12.2015 o 17:00) i streszczenie co nas czeka w S5: http://eu.battle.net/d3/en/blog/19993877 (początek 15 stycznia 2016 o 17:00) Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Po nowym patchu znów inny podział sił i może to wyglądać mniej więcej tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Kupiłem ostatnio diablo 3 na ps3 żeby pograć z kobietą i mam kilka zastrzeżeń. Po pierwsze gra ściągnęła tylko jednego patcha bodajże 1.2 czy coś podobnego i nie wyszukuje żadnej innej aktualizacji, rozumiem że to stara wersja i coś się z* ? Sama gra... Jakimś wielkim fanem diablo nie byłem i do zakupu skłonił mnie tylko coop na jednym ekranie ale uważam, że gra jest strasznie nudna, mechanika powtarzalna, rozwój postaci niesamowicie wręcz uproszczony, fabuła płytka, polski dubbling tragiczny wręcz tragikomiczny i po kilku godzinach gry jakoś nie chce nam się do diablo wracać. O wiele lepsze wrażeniem zrobił na mnie torchlight 2 którego przeszedłem ze znajomym 2 razy. Na plus sterowanie, w życiu bym nie powiedział że w tego typu grę tak fajnie może grać się na padzie. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 NA stare konsole od jakiegoś czasu nie ma już wsparcia jeśli chodzi o d3. http://eu.battle.net/d3/pl/blog/15157764/potwierdzono-aktualizacje-diablo-iii-w-wersji-na-konsole-ps4%E2%84%A2-oraz-xbox-one%E2%84%A2-18-08-2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zestawienie nowych buildów po patchu 2,4. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sdWUjBqrnXc4nMTvc9G0onHCL1WY6XsF-avLsYOrmOM/htmlview?usp=sharing&sle=true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 To jak tam panowie? Od wczoraj jest już 2.4 dostępne zarówno na PC jak i konsole :) Nowe lokacje są świetne choć drop na nich nieco marny, ale może to moje szczęście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Kto gra sezon HC od piątku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...