BLANTMEN Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 ...idę spać: http://eu.battle.net/d3/en/status <_< Dobrze powiedziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Bashiok @Bashiok The EU servers were doing well there for a bit! We're trying to keep up under the crushing demand, expect a login error. Stay tuned. Ze względu na wysoką liczbę graczy przebywających jednocześnie w grze, serwery logowania pracują aktualnie przy maksymalnym obciążeniu. Może to powodować opóźnienia podczas procesu logowania oraz uzyskiwania dostępu do konta i usług sieciowych. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, które ta sytuacja może spowodować i dziękujemy za cierpliwość w oczekiwaniu na rozwiązanie tej sytuacji. podobno powoli ludzie wchodza. z naciskiem na powoli. Edytowane 14 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Oni po prostu dają szanse tym, co stoją w kolejkach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 i po co było sie tak spieszyc jak sie nie da pograc? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Wrocilem wlansie ze saturna ... ok 600 osob w kolejce 20 EK sztuk gry na sklep Ale bylem najwiekszy :D Udalo sie 3 sztuki zabrac jak ktos jest chetny na EK to PW :) Koszulki Dawali dla pierwszych 20 wiec i mnie sie udalo :) Edytowane 14 Maja 2012 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Zaraz zaczna wracac ludzie z 200+ osobowych kolejek, napewno sie uciesza. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) poczekam na jeszcze jeden twit bashioka i jak bedzie fiasko to ide spac. wstane jakos rano i powinno byc spoko. jak byl beta weekend to vhyba przed 2 dopiero sie wbilem, jak czesc napalencow zrezygnowala Edytowane 14 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Kumpel jest na authenticating credential od 5min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 niby działa: Server Status - Diablo III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Kumpel jest na authenticating credential od 5min. heh ja mam juz 2 "ptaszki" ale tez wisi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 nocna premiera w tesco w poznaniu, 60 sztuk na około 180 chętnych... lekki fail imo. no nic, trzeba rano zapier**** do mm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Tak walczylem z dzikimi Tlumami 1. 2. 3. 4. Tutaj juz przy kasie bylem jako 5-6 (na jakies 500-600 osob + - ) dlatego zalapalem sie na koszulki z gry 5. w domu na spokojnie :) Pozdrawiam tych ktorzy ze mna wyczekiwali Edytowane 14 Maja 2012 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 no ladnie to rozegrales, nie ma co :) ale i tak nie pograsz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 prawde mowiac nie mam sily ... jestem padniety w pewnym momecie to myslalem ze mnie zgniota ludzie Scisk byl tak potworny ... Czyste Szalenstwo i niech mi to ktos ku.... powie ze EK beda lezec w dniu premiery na poklach to go smiechem zajeb.... Ide spac Jutroi pisac w Sprawie EK kto tam chetny jest 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Strongman, od której stałeś w kolejce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Bashiok @Bashiok EU servers are slowly letting people more in as we work to increase stability. Keep trying! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Macie error 33 czy 37? Bo Blizz coś pisze o 37 czyli standardowy przy za dużym obciążeniu, ale u mnie jest 33. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Strongman, od której stałeś w kolejce ? Nawet nie pytaj ... powiem tylko tyle ze rekordzista !!!!! od 9 rano do 24 !!! HONOROW wpuscili go jako pierwszego chyuba kierownik Sklepu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) wszedlem jak ktos wbije sie to piszcie, potrzebuje 3 osoby do druzyny ZlyDzien#2717 Edytowane 14 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neoheresy Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Macie error 33 czy 37? Bo Blizz coś pisze o 37 czyli standardowy przy za dużym obciążeniu, ale u mnie jest 33. U mnie jak na razie tylko #33. #37 jeszcze nie miałem. PS. Współczuję ludziom pracujacym w MM i Empikach na kasach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Na tvgry.pl jeden koleś gra :D Link "Czarownica za pomocą tajemnej mocy zabija plugawe matki, które rzygają ożywieńcami" Taki skrót tłumaczenia :lol2: Wersja GB czeka na poranną wyprawę do marketu, nie dam rady PL słuchać dłużej niż 10 min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) buahahha to już jest przegięcie :D Ty to sobie chociaż zarobisz za stanie w kolejce sprzedając EK za ładną sumkę :] Edytowane 14 Maja 2012 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neoheresy Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Zagadka z error #33 rozwiazana upewnijcie sie w opcjach, ze REGION macie ustawiony na EUROPĘ, a nie Stany. Wtedy zaczniecie dostawać #37 (load na serwerach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Error 33 jest przy ustawionym złym regionie. Nie wiem czemu mi przestawiło na Amerykański, bo wszystkie inne ustawienia zachowało. W każdym razie po zmianie regionu na poprawny jest error 37 czyli ten który być powinien :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 ja chyba passuje, szkoda czasu, lepiej się wyspać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 nie wyrobie :D jak za czasow prl jak sie po kielbe stalo pod miesnym :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Bylo gorzej - myslalem ze mnie zmiazdza .. ludzie mdleli zgnieceni Drugi raz nie wiem czy bym sie wybral ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 hehe. nie jestem fanem.czytam z ciekawosci bo gra ma duze branie. trzymajcie sie i dopnijcie swego. ale wiadomo jak jest. steam tez nie wyrabia gdy przychodzi na niego pora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Bylo gorzej - myslalem ze mnie zmiazdza .. ludzie mdleli zgnieceni Drugi raz nie wiem czy bym sie wybral ... ~1 było już luźno :D kumpel mnie wyciągnął do tesco - 57 egzemplarzy mieli, ponad 100 osób w kolejce, już zapisy porobione ^^ Więc odstawić jeden samochód i długa do saturna. Czegoś takiego się nie spodziewałem ;) ale patrząc na to ile sztuk dostali, to jutro na bank zabraknie... kkNd#1657 jak coś :) już chyba wszystko działa, po przestawieniu regionu zalogowałem się za pierwszym razem. Edytowane 15 Maja 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Mega gra! 1 akt "pękł" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...