Gregu Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 no ja gram na kodzie od znajomego...i jakoś nie porywa mnie ta gra, sry. Dobrze że się nie napalałem. Już d2 mnie nie porywał, więc może coś sie u mnie mocno pozmieniało, d1 zawsze będę wspominał z nostalgią.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Jak ktoś ma zbędny guest pass to chętnie przygarnę na PW –ostatnio mało, co mi się podoba wiec chciałbym przetestować. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Rodacy, prosicie o te Guest Passy jeden za drugim :D Kupcie za te 8PLN i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Albo poczekać te 30 dni i będzie dla wszystkich wersja starter dostępna. Może spokój już wtedy będzie z serwerami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 z serwerami już jest spokój ;) wczoraj wieczór, dzisiaj z rana nie było problemu już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 z serwerami już jest spokój ;) wczoraj wieczór, dzisiaj z rana nie było problemu już. Potwierdzam, od wczoraj nie ma problemu z logowaniem. Wydaje mi się że dodali kolejkowanie, bo wczoraj wyświetliło mi się info ... "You are in queue ..." coś w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 no ja też bylem wczoraj w kolejce jakieś 10 sekund więc strachu nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Dochodzę do wniosku że CDProjekt specjalnie ogranicza ilość egzemplarzy D3 aby podbić jego cenę. Na Allegro cena dobija do 200 PLN, najlepsze jest to że pomimo tego że zapłacisz to i tak musisz czekać na drugą dostawę. W przypadku BOX-a ma to jeszcze jakieś uzasadnienie, ale w przypadku KEY-a to jest przecież żenada. Przecież kluczy można wydać właściwie nieograniczoną ilość... Aż się nasuwa na usta: Co nagle, to po Diable. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowayout Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Mam pytanie trochę z innej beczki: jak to jest z odsprzedażą Diablo 3? Tzn. jak już przejdę to czy mogę jakoś odkleić go od konta battle.net i sprzedać komuś? Grać online nie zamierzam a jak już przejdę tak ze 2 razy to mi się znudzi i co wtedy? Nie mam specialnego doświadczenia z oryginalnymi grami ;) więc pytam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Nie da się odkleić. Najlepiej chyba założyć osobnego maila i konto tylko dla tej gry. Będzie prościej odsprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Nie można odklejać od konta, musiałbyś sprzedać razem z kontem (o ile ToS na to pozwala), a i tak byłby problem - bo nick można zmienić w BattleTagu tylko raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Możesz sprzedać razem z kontem tylko, co dla odmiany jest niezgodne z EULA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Dochodzę do wniosku że CDProjekt specjalnie ogranicza ilość egzemplarzy D3 aby podbić jego cenę. Na Allegro cena dobija do 200 PLN, najlepsze jest to że pomimo tego że zapłacisz to i tak musisz czekać na drugą dostawę. W przypadku BOX-a ma to jeszcze jakieś uzasadnienie, ale w przypadku KEY-a to jest przecież żenada. Przecież kluczy można wydać właściwie nieograniczoną ilość... Aż się nasuwa na usta: Co nagle, to po Diable. :) Ilość egzemplarzy nie zależy od CDP, zależy od Blizzarda. Było oświadczenie, że "Zamieć" nie spodziewała się takiej popularności Diablo III i dlatego nakład był taki a nie inny, co w efekcie doprowadziło do wyczerpania zapasów. Zresztą co miałby z tego CDP? To nie CDP narzuca taką marżę, że na allegro ceny są powyżej 150% pierwotnej kwoty, tylko własnie sprzedawcy, którzy wyczuli interes w ludziskach, którzy są wstanie zapłacić za grę odpowiednio więcej by móc zagrać już a nie np po drugim rzucie egzemplarzy, który odbędzie się 20-któregoś maja. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 A ile jest w ogóle rodzajów(kolorów) przedmiotów?? Są normalne, niebieskie, żółte i jeszcze jakieś?? I czy żółte opłaca się u kowala niszczyć czy lepiej wystawiać w AH?? Bo ja zbytnio tego nie ogarniam i nie wiem, co robić z żółtymi przedmiotami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Ilość egzemplarzy nie zależy od CDP, zależy od Blizzarda. Było oświadczenie, że "Zamieć" nie spodziewała się takiej popularności Diablo III i dlatego nakład był taki a nie inny, co w efekcie doprowadziło do wyczerpania zapasów. Zresztą co miałby z tego CDP? To nie CDP narzuca taką marżę, że na allegro ceny są powyżej 150% pierwotnej kwoty, tylko własnie sprzedawcy, którzy wyczuli interes w ludziskach, którzy są wstanie zapłacić za grę odpowiednio więcej by móc zagrać już a nie np po drugim rzucie egzemplarzy, który odbędzie się 20-któregoś maja. CDProjekt ma z tego to, że ma towar który sprzedaje się znakomicie z dużą marżą. Im mniej go wyda, tym większa marża będzie na jednej sztuce. Teraz pewnie ktoś powie że lepiej sprzedać 100 sztuk i na każdej zarobić 1 zł, niż sprzedać jedną sztukę na której zarobi się 50zł. Otóż nie, dlaczego? Bo teraz sprzedaż jedną sztukę i zarobisz 50, a za kilka dni sprzedaż 10 na których zarobisz po 40 zł. Poza tym tak jak mówiłem, są również wersje elektroniczne. Jak wyjaśnisz brak CD-KEYów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Potwierdzam, od wczoraj nie ma problemu z logowaniem. Wydaje mi się że dodali kolejkowanie, bo wczoraj wyświetliło mi się info ... "You are in queue ..." coś w tym stylu. Zobaczymy w weekend ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) Normal zaliczony bez problemów z serverami czy bugami. Bardzo przyjemnie sie gra według mnie. Mam do oddania Guest Passa, pisać na PW EDIT: ODDANY KLUCZ Edytowane 17 Maja 2012 przez marminho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 @ marminho - dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 CDProjekt ma z tego to, że ma towar który sprzedaje się znakomicie z dużą marżą. Co CDP obchodzi marża jaką dają sobie sprzedawcy?:| Niech dają i 1000 zł, CDP nic do tego. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) Inaczej, CDP to monopolista na rynku. A jak masz monopol to masz władzę. A każdy kto kupuje w CDP jest ich klientem. Specjalnie nie wypuszczają dużej ilości kopii żeby cena produktu nie spadała. Jeżeli nie pracowałeś nigdy w handlu to tego nie zrozumiesz. Edit: nie zdziwiłbym się gdyby podnieśli nieznacznie cenę przy drugim rzucie. Przynajmniej ja będąc na ich miejscu tak bym zrobił :) Edytowane 17 Maja 2012 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 A ile jest w ogóle rodzajów(kolorów) przedmiotów?? Są normalne, niebieskie, żółte i jeszcze jakieś?? I czy żółte opłaca się u kowala niszczyć czy lepiej wystawiać w AH?? Bo ja zbytnio tego nie ogarniam i nie wiem, co robić z żółtymi przedmiotami. W domu aukcyjnym możesz sobie zobaczyć ile jest stopni "jakości" przedmiotów. Spekulowałem na przedmiotach. I jak się skończyło? W pierwszy dzień poszło dosyć dobrze, ale teraz cisza. Nie ma komu kupować. Jeżeli przyda się dla innej klasy, którą mam zamiar grać w przewidywalnej przyszłości, to sobie zostawiam. Jak nie, to przekuwam. Ale nie wiem po co. Mam 4 stacki esencji niewiadomo po co. Za koszt wycraftowania można kupić o wiele lepszy przedmiot na AH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Ma ktoś jeszcze tego quest pack ? Normalnie bym nie prosił, tylko czekał do czerwca aż bęzie za free, ale akurat nie mam w co grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) @Tymej: No właśnie nie mogę, bo na razie nie mam do niego dostępu, bo mam wersję Starter, fulla kupie dopiero w czerwcu, tylko pytałem tak na przyszłość. @Kamil2662: Jak już to guestpass'a. Edytowane 17 Maja 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Są: -normalne - niebieskie - magiczne - żółte - artefakty - złote - rzadkie z unikalnymi nazwami - zielone - setowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 chętnie przygarne guest pass :) z góry dziękuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Poprosze o guest passa bo mam dylemat ... nowe buty czy d3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Ok. Normalne się jeszcze dzielą na zwykle, niskiej jakości i wysokiej. Te niskiej są szarawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 mam lagi, też tak macie? warp, lag, nie idzie grać... i weź tu graj w 'chmurze'... w d### z takim graniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Ja zazwyczaj nie mam, teraz jak grałem to mi się tam jakieś lekkie lagi przytrafiły, ale w tym samym czasie bratowa oglądała You Can Dance z TVN Playera, więc jak dla mnie jest ok. A z graniem w chmurze, D3 ma mało wspólnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Ja lagów nie zaobserwowałem i wbicie na serwer jest o Wiele łatwiejsze już dzisiaj :). Wbijałem za każdym razem kiedy chciałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...