sledziq Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Twoj DH wcale gorszy nie jest, spokojnie onehitujesz trashmoby:) akt 3/4. Trashmoby to mnie nie bolą ale jak w podziemiach trafiłem na szkielety ze speedem jailorem moździerzem >8mln hp i odbiciem to dałem sobie siana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Taktyka jest taka ze po rozegraniu niemal 100 godzin mam nazbierane 2mln golda i przy prawie 2000 zdjetych elit zaden z przedmiotow nie sprzedal sie za wiecej niz 20k brutto. Mam taka nedze ze powoli zaluje zakupu tej gry i zmarnowanego na nia czasu. Zastanawiam sie czy tych 2mln nie zainwestowac w jakis sprzet na GF i wrocic np do aktu 3 hella i zbierac gold. Niebardzo wiem gdzie zaczac zmiany. Sprobuje zmienic pancerz pryzmatyczny i moze pasywy.. Po pierwsze pasywy. Po drugie uciekać z 1 aktu i farmić na 2 akcie kryptę skrytobójcy gdzie jest 7+ elit, starożytną ścieżkę, droga do alkarnus i kopalnie nad czarnym kanionem. Przy dobrym runie można trafić ze 4 gobliny i z 20 elit. Od drugiego aktu zaczynają wypadać schematy na nieskazitelne gwiaździste klejnoty za które dostajemy od 1kk w górę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Po pierwsze pasywy. Po drugie uciekać z 1 aktu i farmić na 2 akcie kryptę skrytobójcy gdzie jest 7+ elit, starożytną ścieżkę, droga do alkarnus i kopalnie nad czarnym kanionem. Przy dobrym runie można trafić ze 4 gobliny i z 20 elit. Od drugiego aktu zaczynają wypadać schematy na nieskazitelne gwiaździste klejnoty za które dostajemy od 1kk w górę. Podpisuję się. Choc ja lecę oaza--> krypta. Zajmuje to ok 20-25 minut i mam ze 13-15 elit bez zbędnego łażenia 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 przeciez on nie zabije zadnej elity w a2 majac 15k dps i bedac na 1hko. W kazdym razie o efektywnym farmieniu A2 nie ma mowy. Wydaj ta kase na itemy z ias/crit/int/@res i farm gobliny z Archonem w alcarnus i na sciezce na pustynie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 to zeby nie bylo smutno .. moj DH http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Chaos-2480/hero/2492797 farmi akt 1 z palcem w zadzie a 2gi mocno defensywnie ale tez da rade.. w połaczeniu z jakims tankiem (barb, monk) jest niezla maszyna do zabijania.... 3 akt przeszlismy caly bijac elity w teamie DH, Barb i Wiz czaje sie teraz na akt 4 ale solo nie mam raczej szans .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ale swoją drogą, 80 runów i nic powyżej 20k to już jest pech, albo niedoszacowanie przedmiotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Widziliście tych bardziej znanych? Wydaje się, że to ci właściwi gracze Kripp: http://us.battle.net/d3/en/profile/Kripp-1678/hero/2993 Athene: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Athene-1780/hero/5181904 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozantauri Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ja przeszedłem juz 5 razy na trzecim poziomie i nie mogę znaleźć żadnego legandarnego przedmiotu. Skąd bierzecie taki wypasiony ekwipunek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Podpisuję się. Choc ja lecę oaza--> krypta. Zajmuje to ok 20-25 minut i mam ze 13-15 elit bez zbędnego łażenia Wczoraj probowalem sam zrobic runa ale padalem jak mucha od tych wezy. Jednak z Toba mi sie lepiej biegalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mój WD który się zatrzymał w II akcie ze względu na brak weny i ciekawego buildu... http://eu.battle.net/d3/en/profile/oliwer21-2589/hero/1383797 Obecnie powoli się bawię barbem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Wczoraj probowalem sam zrobic runa ale padalem jak mucha od tych wezy. Jednak z Toba mi sie lepiej biegalo. Tu się przydaje kolczasta pułapka: rzucasz 3 naraz i stajesz między nimi - węże pojawiają się przy tobie i włażą na minę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mialem Shadow Power ale nie mam seta Nat wiec zostawilem tylko zaslone.Mas zna mysli Calldrops-Jagged Spikes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) http://eu.battle.net...95/hero/7803596 Moj WD tez z 2 aktu Musze zdobyc zbroje z sensownym vitality i life% i mysle, ze 2 akt spokojnie lykne. Swoja droga jakby ktos nie mogl przejsc Ghoma to patent na tank DH: http://eu.battle.net...kgeV!XVU!cbcYcb do tego jednoreczna kusza z wysokim LoH, wszystkie kamienie na vitality i tarcza (vit+res all + poison resist) Swoja droga to ja wlasnie zbieram kase na te spodnie i pasek z zestawu Inny - najfajniejsze, ze mozna go nosic oprocz setu Natalii a nie zamiast ;) Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Wczoraj dostalem troche freebies od kolegi i bum 52k dps w koncu. Zamienilem kusze na luk. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jaff-2301/hero/4264751 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mialem Shadow Power ale nie mam seta Nat wiec zostawilem tylko zaslone.Mas zna mysli Calldrops-Jagged Spikes? Nie, chodzi mi o spiked trap http://eu.battle.net/d3/pl/calculator/demon-hunter#fPVdXh!eZY!bcbbZc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Włamano mi się na konto, zupełnie inne przedmioty na postaci, schowek pusty. Najlepsze, że komputer mam czyściutki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Przykre .... Swoją drogą dziś po raz pierwszy wszedłem do menu, popatrzyłem się i wyszedłem nie mając ochoty na granie. Może zrobię przebieg od oazy po kulla, ale jakoś tak bez pozytywnego napędu. P.S. Nad czym w pierwszej kolejności muszę popracować - co wymienić aby odczuć różnicę ?? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Free1ancer-2173/hero/9983049 Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Pisz do supportu i daj znać jak poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Bawiłem się robiąc achivmenty i postanowiłem uderzyć Diablo pięścią. To musi być określony poziom trudności? Próbowałem na normalu :D i nic. Nie wiem, czy mam go bić, czy zabić tą pięścią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 zabić diablo pięścią ? :D no było by to dosyć trudne hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No jest achivment, dlatego próbowałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 wiem, że jest ale wystarczy go walnąć tą pięścią :D z tym, że musisz zdjąć umiejętności z LPM i PPM ;) czyli na czysto go walnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 aaaa, ja głupi go amokiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 P.S. Nad czym w pierwszej kolejności muszę popracować - co wymienić aby odczuć różnicę ?? http://eu.battle.net...73/hero/9983049 Shouldersy z tego zestawu naslabsze Potem zainwestowalbym w plaszcz i helm Natalii (bedziesz kilka % crit chance do przodu), potem buty Natalii. Pierscien jest horendalnie drogi, ale full set bonus jest gigantyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Okej, sytuacja z odzyskaniem konta wygląda tak: Dziś, około 1 w nocy na maila przyszło mi około 80 wiadomości od Blizza, że wykryto podejrzane zachowanie na moim koncie. Po jakiejś godzince doszedł mail, że zmieniłem (niby) adres e-mailowy na inny. Kiedy o 13 wszedłem na skrzynkę i zobaczyłem te maile, podskoczyło (oczywiście) mi nieco ciśnienie. Szybki telefon na infolinię, krótka rozmowa z konsultantem, wyjaśnienie sytuacji, jej odkręcenie. Doradzono mi, żeby użyć Spybota i przeskanować - oczywiście, czysto. Przetransferowano mi konto na inny e-mail, już wskazany przeze mnie, ja się na konto zalogowałem i oszacowałem staty - na sobie miałem gear typowo gold find, wszystkie moje stare przedmioty zostały albo sprzedane albo w inny sposób zniknęły z mojego konta. Skrzynkę także splądrowano, choć nic wartościowego w niej nie było. Zostały tylko farbki, skrzydła i black mushroom (jako że są przypisane do konta). Odpowiedziałem na mój ticket z zapytaniem, czy będzie można mi przywrócić przedmioty, w ramach pokuty musiałem przekleić (:lol:) formułkę, że przeskanowałem mój komputer na obecność wirusów i keyloggerów i żadnych nie wykryto. Po jakichś dwóch godzinach sprawdziłem stronkę: http://eu.battle.net/d3/en/profile/MPJ-2113/hero/18399075 - jest mój stary gear. Gdzie zawalił Blizz: mógł od razu zablokować moje konto tak, żebym to tylko ja miał możliwość jego odblokowania (na przykład dzwoniąc na infolinię) mógł powiadomić mnie SMSem (a dostałem tylko potwierdzenie, że zmieniono mi hasło i przypisanego maila(!) bez jakiegokolwiek potwierdzenia z mojej strony. Na moją skrzynkę nie logował się nikt, sprawdzałem Gdzie ja zawaliłem:mogłem zakupić token i za pomocą niego potwierdzać wszystkie operacje (choć nie ukrywam, że dobrym gestem ze strony Blizza byłoby dołączenie go do EK za friko) - nie mam ani iPhone'a, ani telefonu z W7, RIM, etc, a jedynie poczciwego Symbiana, którego nikt już nie wspiera 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Wiesz... nie każdy ma tokena, zgadzam się ale KAŻDY ma JAKIKOLWIEK telefon Wystarczy ustawić ALERTY KOMÓRKOWE, wtedy zareagowałbyś błyskawicznie Maile, jak sam widzisz bywają nieskuteczne. Edita. Teraz doczytałem że jakiegoś sms dostałeś...hmm dziwne, znajomy przy alertach, dostal od razu info o probie zalogowania (bledne haslo 3x) Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 http://eu.blizzard.com/pl-pl/securityupdate.html 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 @ zzizzy Jest token za free dla windowsa WinAuth - http://code.google.com/p/winauth/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Dzięki, już instaluję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Kilka słów odnośnie wycieku - niebezpiecznik . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...