HeatheN Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Ja po 1.0.4 znalazłem już 4 legendary...o wartości rynkowej równej cenie piekielnej siarki ;( Edytowane 6 Września 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 @HaNz No rękawice IK nasz jeden z najgorszych rollów jakie mogą być :) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Tak sobie włączyłem stream Alkaizera i powiem szczerze że on 99-100 plvl bije szybciej niż ja 28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 a niby tyle to miało trwać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Tak sobie włączyłem stream Alkaizera i powiem szczerze że on 99-100 plvl bije szybciej niż ja 28 rano miał 0 jak wstałem do pracy. Już mu brakuje 4 barów do końca :) Dziś wbije na bank Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 http://ko.twitch.tv/alkaizerx 4/10 do 100 :P w ogóle dobry stream, gościu cały czas na gitarze gra, propozycje z chata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Q: How do you play diablo and guitar at the same time? A: I'm Goro from Mortal Kombat ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Z ciekawości... ile expa potrzeba do 100 lvlu? Aktualnie mój DH ma lvl 4 :) Chwilowo zarzuciłem nim grę i leveluję Barba. Został mi do przejścia 3 i 4 akt Hell, a mam 56 lvl. Gra się lepiej, bo ciągłe spieprzanie przed mobami DH może znudzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Jak ktos chce szybko paragony to Crypt of Ancients i idzie 20 baniek/h ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Obejrzałem parę minut tego streama i muszę powiedzieć, że to bardzo ciekawa gra... Żart. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Jak ktos chce szybko paragony to Crypt of Ancients i idzie 20 baniek/h yyy nie widziałem by ktokolwiek akt 1 tłuk dla paragonów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Udało mi się sprzedać pierścień za 15mln. A prawie poszedł do kupca... Ciekawe ile milionów w ten sposób straciłem. Więc mam 12mln na ulepszenie: http://eu.battle.net...290/hero/640776 Mogę liczyć na pomoc? Podejrzewam, że następne 15mln prędko nie przyjdzie i nie chciałbym wtopić. Wydaje mi się, że najlepiej będzie zainwestować w rękawice, nadgarski lub broń. Zrobiłem po swojemu. Pewnie za 2 dni będę sobie pluł w brodę. Zmieniłem broń, rękawice. Za reszte tanio wyrwałem amulet. A za reszte z reszty ulepszyłem kamienie. Edytowane 6 Września 2012 przez tymej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 yyy nie widziałem by ktokolwiek akt 1 tłuk dla paragonów... 40-80 szkieletów w <1 minute robi swoje, a sa na tyle leszczowaci, ze bez problemu mozna to robic w secie caina. Ehh zeby czlowiek mial kase na pierscien Leorica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Jeśli ktoś ma chwilę i chce załatwić Diablo na Hell to zapraszam, bo mam lekkie problemy GregoR#2582 Jestem aktualnie w grze mam nabite NV i nie chce stracić edit: dzięki tymmej :) Edytowane 6 Września 2012 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Jak ktos chce szybko paragony to Crypt of Ancients i idzie 20 baniek/h Możesz to rozwinąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Quest rozmowa z alarykiem jak idziesz do zbutwialego lasu. W nim prosto i na srodku mniejwiecej lekko w prawo i jest krypta tam jedna elita i kilkanascie szkieletow, skrzynka i czasem kapliczka. Myk polega na tym ze checkpointa przy wejsciu lapiesz i po wyczyszczeniu zakladasz nowa gre i tak w kolko. Na runa wychodzi 150-300k expa i ludzie niby w 20s tam czyszcza, kto chce niech sobie pomnozy. Dobre dla wizz, ja barbem sie mecze Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Jasne: Odpalasz A1 quest- talk to alaric the mad - idziesz czyscic crypt of ancients. Tam w środku zawsze siedzi 1 elita i 40-80 szkieletów - zabijasz i restart (startujesz potem z checkpointa na wejsciu krypty) Tylko trzeba kupic zestaw Caina - 3 czesci daja 30% expa + rubin (25% za 600k styknie). Acha no i nie podnosimy scieciowego dropu, nie cofamy sie po zloto, nie nadkladamy drogi po kupki zlota mniejsze niz 1k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) O dzięki; ja tam swego czasu farmiłem tam golda (itemy na gf założone miałem) - zapomniałem o tym miejscu ale faktycznie szybki checkpiont i masa mobów Edytowane 6 Września 2012 przez _HarDy_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Jak ktos chce szybko paragony to Crypt of Ancients i idzie 20 baniek/h z tego co patrzyłem to mniej więcej tyle samo mi wpada na 3 akcie przy normalnym runie a nie mam nawet slotu w hełmie zwiększającego expa ^^ Edytowane 6 Września 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Nie przy moim 65k dpsu;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Nie zapominaj że nie każdy moze a3 robić :) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Nie zapominaj że nie każdy moze a3 robić w co trudno uwierzyc po tylu nerfach 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Wystarczy wejść na publiki żeby zobaczyć jakie asy próbują grać na a3 Mnie ostatnio bardzo znudziła gra solo, próbuję czasem jakieś party zorganizować ale ciężko więc zaglądam do gier publicznych a tam jedna wielka masakra... czasem 3 graczy łącznie ma mniejszy DPS niż ja a też raczej nie mam się czym pochwalić w tej kwestii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 taaa, większość wyznaje zasadę, że 50k dps i 50k hp na team jest w sam raz ;) i później stoją jak sieroty przy wejściu do krateru i czekają, aż ktoś im zabije pierwszą elitę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 to ja sie pochwale ze dobilem 2k siły ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Zadne osiagniecie... zobacz tego typa: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zebq-2452/hero/317096 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) wszystko popsułeś, a mógł pójść spać szczęśliwy btw Chaos, wydało się czemu zawsze pierwszy biegniesz do vendora zobacz za ile na ah chodzą błyskotki po które się schylasz ;) Edytowane 6 Września 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) To coś trafiło się na dobranoc - krytykuję "blliza(spisek droopu)", to i dają: PS. I tak nie zamkniecie mi ust... Edytowane 6 Września 2012 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) wszystko popsułeś, a mógł pójść spać szczęśliwy btw Chaos, wydało się czemu zawsze pierwszy biegniesz do vendora zobacz za ile na ah chodzą błyskotki po które się schylasz nie kleje ? ;] Zadne osiagniecie... zobacz tego typa: http://eu.battle.net...452/hero/317096 dla mnie jakis tam cel był do tej pory.. zrealizowany wiec pora na kolejne p.s: pff trza bylo tego zalinkowac http://us.battle.net/d3/en/profile/xiaonienie-3582/hero/17903349 Edytowane 6 Września 2012 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 nie kleje ? ;] gdyby te kamienie były kupkami złota, to byś się po nie nie cofał ;) jedynie szmaragdy są coś warte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...