BartosH Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 A ja jak zwykle gram w inną grę i z 5 runów (3x A1 MP2 i 2x A3 MP1) mam okrągłe zero legend. Dobrze przynajmniej, że wypadły mi 3 dobre żółte itemy. Ja latałem tylko po trzecim akcie na MP2 i nawet nie wydropiłem żółtego godnego uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Może już przykręcili kurek. To było wczoraj... gościu z party na A3 2 czy 3 legendy zgarnął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 No ja wczoraj pogralem 4h i wypadl mi tylko centurion i kolejne 2 przedmioty dla barba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 To było wczoraj... gościu z party na A3 2 czy 3 legendy zgarnął. No tak, wczoraj niby mocno leciały wszystkim... ja jedną znalazłem na może 2h grania, trochę byłem zawiedziony ;) Na 104 by się człowiek cieszył, że w ogóle, a wczoraj to "tylko jedna". Ale zawsze 5kk wpadło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 ehh a ja tylko wybieram numer na info orange i slysze "usluga w trakcie realizacji" - legendarne opoznienia maja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Ja po ostatnim poście już mocno po północy zrobiłem jeszcze jeden run na A3 MP4 i wypadła kusza Dawn (poszła na przemiał) i drugi item do setu Natalii - pierścień Natalyas Reflection także odkurzam moją DH, dla Barba wypadł mi tylko jeden ciekawy rare - naramiennik z 255str, 59vit , 77 all res i +257Arm i moej stare Vile Ward poszły w odstawkę, pewnie będzie problem teraz sprzedać je za parę marnych mln. Edytowane 18 Października 2012 przez Turrican Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) A ja jak zwykle gram w inną grę i z 5 runów (3x A1 MP2 i 2x A3 MP1) mam okrągłe zero legend. Dobrze przynajmniej, że wypadły mi 3 dobre żółte itemy. Nie jestes chyba jedyny. Wczoraj wieczorem na 3 runy, akt 1 i 3 z MP3 i MP4 na 3 osoby, ktore graly wypadl tylko jeden sensowny zolty item, ktory sprzedal sie za 3 banki + jakies rekawice. Zero legeneradnych, zero setowych czyli jak zwykle. CM Wizard strasznie sie teraz musi meczyc z niektorymi paczkami, ale wciaz to jakos dziala. Edytowane 18 Października 2012 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Nie jestes chyba jedyny. Wczoraj wieczorem na 3 runy, akt 1 i 3 z MP3 i MP4 na 3 osoby, ktore graly wypadl tylko jeden sensowny zolty item, ktory sprzedal sie za 3 banki + jakies rekawice. Zero legeneradnych, zero setowych czyli jak zwykle. CM Wizard strasznie sie teraz musi meczyc z niektorymi paczkami, ale wciaz to jakos dziala. Ja po ostatnim poście już mocno po północy zrobiłem jeszcze jeden run na A3 MP4 i wypadła kusza Dawn (poszła na przemiał) i drugi item do setu Natalii - pierścień Natalyas Reflection także odkurzam moją DH, dla Barba wypadł mi tylko jeden ciekawy rare - naramiennik z 255str, 59vit , 77 all res i +257Arm i moej stare Vile Ward poszły w odstawkę, pewnie będzie problem teraz sprzedać je za parę marnych mln. Ja wczoraj też nic nie wydropiłem pare itemów lepszych jak na starym paczu ale i tak crap (3h gry)Za to Dc często miałem Edytowane 18 Października 2012 przez Lano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Tez wczoraj troche pogralem moim monkiem. Wypadla jedna legenda - Lacuni Prowlers z +str i bez crit %. Szalu nie ma. Fajnie jest jednak pobiegac sobie z +34% move speed. Nerf Seize the Initiative odczuwalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 To było wczoraj... gościu z party na A3 2 czy 3 legendy zgarnął. Czuję się wywołany do tablicy Były trzy ale same kupy (MP1). Dzisiaj trochę lepiej (MP2) bo wypadło Echoing Fury, ale też słaby roll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Ja wczoraj pograłem ze 2,5 h i zero legend, zero konkretnych żółtków. Ja chyba po prostu mam takie szczęście. Bez MP inferno jest łatwiejsze niż poprzednio, jak dla mnie odpowiednik poprzedniego inferno teraz to MP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 co ciekawe a1 na mp1 jest trudniejszy niż na 1.0.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Schaeffers Hammer nie jest taki zły, mi wypadł z dps poniżej 1k ale z CHD i właśnie największa frajdę miałem jak grałem nim, gdyby jeszczem miał MF jak Sun Keeper to do tej pory bym go używał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 co ciekawe a1 na mp1 jest trudniejszy niż na 1.0.4 Nie ma w tym nic dziwnego, porównanie odnosi się do a3-4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 U mnie z wczoraj i dzisiaj tylko tarcza burzy i to raczej low. Na tyle godzin co męczyłem a3 to naprawdę licho. Może jak się ma 300mf to lepiej leci. Gracie raczej solo czy w party ,bo może bym się do kogoś dołączył chociaż gear słabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Mi przed chwilą wypadł z goblina Słoneczny Strażnik - 45% mf od razu powędrowała do templariusza. Z rzadkich niestety dalej leci szrot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Ja dzisiaj przez jakieś 5 h gry znalazłem 3 legendarne w tym jeden amulet z 40%gf i mf. Mam też Infernalną Machinę i szukam dobrego teamu co by odpalić portal na przynajmniej mp5. Plan taki wchodzimy do gry nabijamy nv 5 i każdy odpala swój portal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Greg, pochwal się Natalią <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) oj, cicho bo każdy będzie chciał taki set'owy item ^^ edit: nawet nie wiedziałem że jest aż tyle g*****nych legendarnych przedmiotów Edytowane 18 Października 2012 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Wszystkim spragnionym wrażeń polecam polowanie na schemat przy MP10 :D zabawa przednia, a i gwarancja jest, że każdemu dropnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 mi dropnelo klucz na A1 przy pierwszym podejsciu na MP2, wiec nie jest zle, zobaczymy jak bedzie dalej :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Zrobilem 2 runy barbem z WW, nic nie zmienialem. Przecietnie ubrany Barb z dpsem 40k(50k z shoutem i ~70k w berserku), 40k hp, 600 all rez (bez shouta), 1600loh daje rade na siegebreaker runie z MP3. Oczywiscie musiala wypasc marchewka zeby przytrzymac czlowieka przy graniu, wypadl pasek IK z optymalnym rollem, takze do loh 1600 doszlo 2,9% dmg > life i znowu moge biegac po plagued i cinder trail bez wiekszego bolu. Trzeba sie odzwyczaic od spamowania shouta, odpowiednio odpalac sprint a whirwlind nie spala tak szybko furii i mozna go czesciej/dluzej uzywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 W diablo 2 players uzywałem na maxa, toteż wczoraj bez namysłu zapuściłem się szamanem na mp10 w a1 inf. Ot jak zwykle barykady kazrów. Po wyjściu z punktu zaraz spotkałem 3 zwykłe mobki - ważki. Z 4 minuty je tłukłem . Z krzesła spadłem jak po przejściu mostu wpadłem na elit packa. Nawet nie zdążylem kliknąć Jedyna dobra rzecz to, że mi wydropiło 2 rózne młoty antczne na 2 hands (szkoda że nie jednoręczne). Wróciłem na mp2 Inferno bez mp rzeczywiście jest łatwiejsze. Duży plus dla blizza za parę ułatwien na ah i szybkością identyfikacji. Nerfy jednak dali konkretne co niekórym umiejętnościom. Ehh.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Dołączam do tych, którym guzik wypadło - ponad 3,5 h na a2, a3 z mp2 i mp4 i jakiś mocno biedny jeden unikat co poszedł na siarkę. Zobaczymy co dalej, zmiany in plus ( fajnie widać i słychać jak unikat dropnie... wreszcie) szkoda nerfa Trail of Cinders, kolejna nieprzydatna runa. Patch odbieram pozytywnie jak dotąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Ja pierwszego dnia po patchu, tylko klucze robiłem na mp7+, to nie są zbyt optymalne runy, miałem 9 legendary (nic ciekawego). Jest wyraźny wzrost, pozostałe dni mniej grałem, ale też czuć dużą poprawę. Btw jak ktoś chce wylosować dobry hellfire ring, to trochę to może zająć.. szansa podobna jak trafienie crit+ critbonus/attack speed na rare ringu, za często one się jednak nie trafiają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Zrobiłeś już jakieś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Dzis chyba znów awesome drop włączyli - 1 run A3 MP2 i dwa sety (IK Stride/ Danettas Revenge) plus Dead Mans legacy. Na koniec dnia bilans to 2 sety i 8 legend - to już nawet nie jest śmieszne... Edytowane 19 Października 2012 przez Turrican Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Jak czytam takie rzeczy, to stwierdzam, że albo gra mnie nie lubi, albo są lepsze i gorsze klasy postaci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Costi nie martw sie mnie tez nie lubi>_> 2 runy serca grzechu jeden mp3 i mp4 i nic. Ale chyba zostane przy mp3 jezeli solo bo mp4 zauwazalnie wiecej mi czasu zabiera, lata sie ok polowe dluzej a bonus tylko 25%. Wysłane z mojego XT910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) Ja tam legend już nie licze w sumie ponad 20 mi wypadło od wyjścia pacza, ale tylko 3 poleciały dobre - pierwszego dnia. Za to udało się skrafcić pierwszy hellfire ring. Coś takiego wyszło: Edytowane 20 Października 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...