rezo_ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Główny problem u Ciebie to duzo za mały AS, CC i brak LoH. Dlatego musisz nadrabiać skillami na CC i przezywalnosc. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez rezo_ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zeby sie w miare gralo dobrze to trzeba miec 54% cc i 2,73 ias, do tego 600+ loh na poczatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Po ostatnim patchu w pierwszym akcie niemal caly czas biegam z deep freezem wiec mam 65-67% cc. Ias wiem ze mam slaby i probuje cos z tym zrobic ale za 13kk ciezko cos ustrzelic co nie zmniejszy mi jednoczesnie cc. Zasnawiam sie czy nie olac CM i nie probowac Archona na czas wbijania plvl, powinno byc latwiej znalezc gear za moj "majatek" a moze w miedzyczasie cos znajde lub zarobie. Teraz na MP6-7 gine tylko jak sie zagapie i zle sie ustawie na elitach, ale jednoczesnie biegaja ze mna takie koksy ze malo kiedy potrzebuja mojego freezowania elit (bo trasha biora na hita). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Tornada nie sa w tym buildzie do robienia DMG tylko do triggerowania CM. DMG robisz chain reaction, diamond shards (runa ze skilla diamond skin), bone chill (runa ze skilla frost nova), pomarańczową bańką i pasywem cold blooded. Ja wiem. chodzi o to ze nie widzę cyferek na żółto Przy 52% cc, 2.4 ias i 900 loha idzie w miarę nieźle. Aczkolwiek musze pociągnąć dps i ehp bo niektóre stworki mają mnie ma hita. :-) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jestem po częściowym upgradzie: http://eu.battle.net/d3/pl/profile/HarDy44-2420/hero/16112896 Niestety kompletnie wypstykałem się z golda (co więcej, musiałem opchnąć itemki odłożone dla mnicha którego "kiedyś" mam zamiar zrobić) i nie starczyło na wymianę HR, muszę trochę przyfarmić. Pasa chwilowo nie wymieniam (ressy mi spadną, teraz nastawiam się na bonus za 2 itemki ze setu), jak się przyfarci to może wpadną rękawice IK z cc,cd,ias dopiero wtedy zdecyduję się na Godzinę Czarownic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgodzicie się z tym że dla mnicha do MP10 potrzeba coś takiego? 150k dps480 res all65k life2000 dex5000 armourlife steal 5% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja sie nie zgodzę, przydałoby się podwoic DPS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Mnich najlepiej z 2h, pod party. Gear jak monk pod farme esencji ze skornem, ale podbic ehp, cyclone strike, cyclone redukcja soj, duzo spirit regenu, exploding palm. Biegamy, ssamy wszystko implozją, spamujemy overawe, exploding palm. Kazde party nas kocha, exp leci jak szalony. Dps w tym buildzie ma drugorzędną rolę, bo chodzi o cyclone strike, i exploding palm nie zależy od dps. No tyle żeby life steal dał nam zyć, 150-160k starcza, z sojem, i solidnym ehp (żeby nie być na hita na mp10, np od byczków itd). Taki monk jest znacznie tańszy niż dual wield. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 To zależy jak długo masz zamiar bić elity :) http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Xervaen-1277/hero/14887597 MP10 coco jambo i do przodu :) A tak na serio dps unbuff około 200, ressy to min 500, co do LS to dużo zależy od AS i broni, mi na przykład wystarcza 3%LS + 244 LOHa. Przy AS poniżej 2.4 i LS do 3% polecam HP min 55kk. A co armora to wg. mnie 5k to minimum - jeśli ressy około 500. W razie pytań lub potrzeby pomocy pisz w grze: Xervaen#1277 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Elity giną w 5s, bo klepie je 2 wd 300k dps firebats i 300k unbuffed wizard wszystko ładnie mrozi Ty spamujesz implozję, dajesz aurę, i rozdajesz exploding palm. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 @aerial Masz rację ale nie każdy ma taką zaj...ą postać jak Ty.... A trzeba być przyszykowanym go gry z "słabszą" drużyną lub solo(a o solo mi chodziło). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Gra ktos dzisiaj albo jest jakis chetny na ubery MP7/8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 @aerial Masz rację ale nie każdy ma taką zaj...ą postać jak Ty.... A trzeba być przyszykowanym go gry z "słabszą" drużyną lub solo(a o solo mi chodziło). Tzn akurat ja gram takim support monkiem, który jest tani. Chodzi mi o to, że w teamie (nie wcale takim super, wizard i jakieś dps wd), taki monk działa lepiej niż taki normalny "koks" monk w dual wield z dużym dps, co sprawdza się solo. W party dps pojedynczej postaci nie ma aż takiego znaczenia, jeżeli jest inna silna synergia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Masz rację. Ja tylko pisałem tylko co do "solo" na mp 10 dla kolegi, - sam wiesz iż ustawiania skilli zależą od ekipy z którą biegasz . Gra w teamie to temat rzeka bo ile(jakich) "kolegów" w drużynie, tyle bulidów... Edytowane 8 Czerwca 2013 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 http://diablo.somepage.com/news/1569-items-20-revamp-in-d3-wont-happen-before-blizzcon super news dla fanów, nie będzie patcha do blizzconu (listopad) :D nic tylko grać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 No tak, cała uwaga Blizzarda skupiona jest na premierze Diablo 3 na konsolach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 HAH to sciach!iele :D dzisiaj wbijam setke i uninstall... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Myślałem , ze dają patcha we wrześniu przy okazji premiery wersji konsolowej... Cóż maja inne priorytety $$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Może coś małego po drodze będzie. Jednak wątpliwe to. Skoro chcą mocno zmienić itemy to nie będą za dużo z nimi do tej pory robić. Patche mogą zmieniać inne rzeczy najwyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Pewnie w międzyczasie (sierpień, wrzesień? ) hotfixem zmniejszą ilość dropu legend (kiedyś była informacja, że zanim wprowadą nowe, wypasione legendy to zmniejszą drop, aby wyczyścić trochę rynek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ja już się w zasadzie pozbyłem geara, wyszło trochę ponad tysiąc euro. Nieźle zważywszy, że tak późno, i nigdy nie grałem z zamiarem zarobku (paypala podłączyłem dopiero niedawno). Jakby patrzeć na dochód/godzina, to bym i tak wyciągnął więcej szyjąc piłki w pakistanie, niż grając te tysiące godzin w d3 :D 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Biorąc pod uwagę że gra to przyjemność to i tak prawie 5tysięcy złotych droga nie chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nawet jesli sprzedaż itemow byla dla ciebie korzystna nie widze powodu zeby obnosic sie z tym na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ja widzę jeden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Dla mnie, najbardziej właśnie frajdę psują wysokie ceny itemów. Cała zabawa pryska jak dochodzi do momentu że mimo zapłacenia za gre kilkadziesiąt euro, żeby się w nią dobrze bawić muszę wydać minimum kolejne kilkadziesiąt a może set...do [gluteus maximus] z tym! @aerial akurat nic do Ciebie, tak akurat wyszło i tak miałem to napisać bo mocno mi to psuje krew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Cała zabawa pryska jak dochodzi do momentu że mimo zapłacenia za gre kilkadziesiąt euro, żeby się w nią dobrze bawić muszę wydać minimum kolejne kilkadziesiąt a może set Własnie nie musisz, a kazdy kto mysli ze musi i kupuje, tylko napedza to bledne kolo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 trzeba jakoś zasłużyć na szacunek w gimbazie Dla mnie, najbardziej właśnie frajdę psują wysokie ceny itemów. Cała zabawa pryska jak dochodzi do momentu że mimo zapłacenia za gre kilkadziesiąt euro, żeby się w nią dobrze bawić muszę wydać minimum kolejne kilkadziesiąt a może set...do [gluteus maximus] z tym! ale możesz zmniejszyć mp i bawić się dokładnie tak samo problemem jest raczej ego, jeżeli ktoś chce mieć najlepszą wirtualną postać w grze farta i losowości to buli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 To fakt że to dodatkowo podkręca. Ale fakt jest też taki że np zdobycie klucza na niskim mp0 jest mniej prawdopodobne niż na wyższym. Chyba ze sie myle i miałem pecha ale nigdy na mp1 nie zdobyłem a na mp5 kilka razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Dajcie spokój, obnosić się? :D 2000 godzin gry, i drugie tyle na AH, to wychodzi złotówka na godzinę. Nie ma się czym obnosić. Jakbym znalazł np. coś takiego: http://loothunter.net/eu/sc/item9457 to inna rozmowa :D (patrzcie bid) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 6300€ ?? Ktoś się powinien mocno pieprznąć w łeb! Pewnie synowie ruskich oligarchów dobrze się tam bawią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...