aerial Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Chyba ma być tak, że na ladderze masz oddzielny paragon, a jak sezon się skończy, postacie przechodzą na non-ladder, i exp się dodaje do wspólnej puli paragona. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Ok, dzięki za odpowiedź. Chyba faktycznie nikt nie gra, bo widzę, że legendy sypią się co chwile. Właśnie przeleciałem 3 akt i wypadło 7. Oczywiście same śmieci ;) Swoją drogą po co takie syfiaste legendy robić? I to w takich gigantycznych ilościach? Edytowane 30 Grudnia 2013 przez makak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 ja tam tez pare nowych legend zgarnelem grajac Crusaderem od zera. wiekszosc lipna. ale fajny byl pasek ktory podnosil armor o ilosc odniesionego zlota w ciagu zdaje sie ostatnich 4sec. W ogole sa jakies delikatne zmiany w starych aktach. Podczas walki z Siegebreakerem wyskakuja po bokach 4 te rzygajace potworki ktore wypluwaja inne moby (takie same jak podczas tej misji z katapultami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 Z Mahdą się fajnie walczy teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 Z Mahdą się fajnie walczy teraz. A jak teraz się walczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Koledzy, Chciałbym złożyć Wam życzenia: Niech najgorszy dzień w Nowym Roku będzie lepszy od najlepszego ze Starego Roku! A Diablo będzie takie jak powinno być od początku a nie po dodatku Najlepszego Panowie PS. I jeszcze małego KACA :) Edytowane 31 Grudnia 2013 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) torment 6 azmodan Edytowane 4 Stycznia 2014 przez aerial 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ile ma bazowego DPS'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 jak widać tutaj wszystko rozbija się o efekt podobny do crushing blow (jest kilka unikatów które ciągle to ma), dlatego boss tak szybko traci z 99% hp, a potem dobija go "normalnymi" obrażeniami, do czego i tak potrzebuje scrolla z 300% obrażeń do bossów, bo inaczej 10s klepałby ostatni milimetr na pasku życia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Przecież w takim stanie gra byłaby bez sensu. Mi się wydaje ze właśnie w tym sek żeby się pomęczyć z bossem. Po unikać jego ataków itp. Ludzie chca trudniejszej gry Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wychodzi na to, że za dużo już nie zmienią (zgodnie z oczekiwaniami), zapowiadają predownload ros w tym miesiącu. Patch do bety, jakieś drobne tweaki dropa, żadnych rewolucyjnych zmian, nowych systemów itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Żart jakiś normalnie Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 pre-download 2 miesiace przed premiera? lol Co oni beda robic do marca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wychodzi na to, że za dużo już nie zmienią (zgodnie z oczekiwaniami), zapowiadają predownload ros w tym miesiącu. Patch do bety, jakieś drobne tweaki dropa, żadnych rewolucyjnych zmian, nowych systemów itd. Skąd to info? Na oficjlanych stronach na nic takiego się nie natknąlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Skąd to info? Na oficjlanych stronach na nic takiego się nie natknąlem. nic sie nie orientujesz;p http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11039724957#14 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ok dzięki. Myślałem, że coś takiego umieszczą na głównej a nie na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak będą znali datę dokładna to napewno będzie news o patchu Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11040734565 "As it may seem easy, the fact is it involve with some really complex systems like Portrait Picker UI etc.. It's something that we are very interested in exploring and we've talked about it very much. I think the real challenge for us is finding a Portait system that really feels like it could fit into what the core fantasy of what Diablo is all about. One of the focuses for us in RoS is focusing on the core elements, loot and new modes, and I think we're off to a really interesting direction and I think the future is going to be really interesting, but again, we're just focusing on what's in front of us and hopefully at some point in the future we can implement Portrait system." Edytowane 13 Stycznia 2014 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Przegladam forum Blizza codziennie i nie widze zadnych postepow dotyczacych itemizacji. Od closed bety nie bylo zadnego wiekszego patcha. Cienko to widze, szczegolnie ze maja multum feeedbacku i pomyslow od graczy/streamerow i forum mod. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez JaffVeyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja ciągle czekam na rewolucyjne zmiany last minute. Jeżeli nie będzie to przysięgam, że nie kupuję rosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja ciągle czekam na rewolucyjne zmiany last minute. Jeżeli nie będzie to przysięgam, że nie kupuję rosa. heh, no ja od ~tygodnia mam takie samo zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja ciągle czekam na rewolucyjne zmiany last minute. Jeżeli nie będzie to przysięgam, że nie kupuję rosa.Czekanie na tzw "magic patch" nigdy się nie udało, nigdy. A czekano już w każdym MMO świata ;)Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja ciągle czekam na rewolucyjne zmiany last minute. Jeżeli nie będzie to przysięgam, że nie kupuję rosa.Czekanie na tzw "magic patch" nigdy się nie udało, nigdy. A czekano już w każdym MMO świata ;)Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Moim skromnym zdaniem, oni przestali juz pracowac na D3 RoS na PC ,a zajeli sie wersja na konsole. Wypuszcza dodatek w takim stanie jak jest i potem beda latac kolejnymi patchami. Z tego co widze hype juz opadl calkowicie, nikt nie streamuje juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Czy RoS daje jakieś dodatkowe miejsca na postacie w wersji normalnej? czy zostaje 10 slotów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja ciągle czekam na rewolucyjne zmiany last minute. Jeżeli nie będzie to przysięgam, że nie kupuję rosa. heh, no ja od ~tygodnia mam takie samo zdanie. Śmiechłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Będziesz sam grał, chyba że możesz cofnąć swojego "preorder-a" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 ej, no jak byly prawie 4 miesiace do premiery i wystartowala beta to mozna bylo oczekiwac ze cos sie zmieni. A teraz kiedy juz oglosili ze w styczniu pre download to [gluteus maximus] zbita. Na tmy patchu 2.0 zalosnie sie gra. Chce ladder i normalna gestosc mobow, bez tego ani rusz. Czy RoS daje jakieś dodatkowe miejsca na postacie w wersji normalnej? czy zostaje 10 slotów? Tak RoS daje 2 dodatkowe sloty na postac a jak kupisz kolekcjonerke to masz jeszcze wiecej( +1?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 ej, no jak byly prawie 4 miesiace do premiery i wystartowala beta to mozna bylo oczekiwac ze cos sie zmieni. A teraz kiedy juz oglosili ze w styczniu pre download to [gluteus maximus] zbita. Na tmy patchu 2.0 zalosnie sie gra. Chce ladder i normalna gestosc mobow, bez tego ani rusz. Bedzie wielki bol [gluteus maximus] i wiekszosci graczy po premierze, to z kolejnym patchem odziwo powroca do poprzedniego stanu rzeczy jak zobacza, ze zainteresowanie gra slabnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ci madrzejsi fani poczekaja do premiery i kupia dodatek po pierwszysch reviewsa.Nie ma co sie spieszysc wladowac kase w kolejny kicz.Przynajmniej ja tak robie.Placz bedzie ale zawiedzionych fanboy-i :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...