Skocz do zawartości
cavarr

Diablo 3 / Reaper of Soul - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bralem w RTV Euro AGD, 119 z kurierem gratis.

Edit: http://www.euro.com.pl/gry-pc/blizzard-diablo-iii-reaper-of-souls-pc.bhtml?from=ceneo&p=119.00&cr=0#opis

Zawsze się można dogadać żeby klucz przepisali na maila a pudło do kosza, bo na nim mi nie zależy. ;>

W tej chwili są po ~106zł na allegro także pewnie takie coś łyknę.

A w razie problemow co wyslesz supportowi jesli poprosza o skan klucza?

Edytowane przez kelcior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jak teraz sobie zakupie DIII na konsole to moja postać z PC będzie dostępna na konsoli czy trzeba łupać od początku?Drugie pytanie, czy grając na konsoli łupię z PCtowcami czy tylko z tymi co grają na konsolach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja kupię kupiłem, nawet po to by móc "narzekać" - narzekać i grać :) Bo na dzień dzisiejszy nie mam alternatywy, POE mnie jakoś nie wciąga, a Diablo to Diablo :)

Edytowane przez xavier78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi czy w d3 w dowolnym momencie można zacząć grać online i odwrotnie?

Zanim coś przestawię to wolę się upewnić żeby nie zaczynać gry od nowa.

Dobrze mu się wydaje, że nie jest tak jak w d2 czyli gra otwarta dla postaci "modyfikowanych" i gra zamknięta do normalnego grania?

Wysłane przy użyciu Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie cały czas grasz online :) Diablo 3 nie ma trybu offline. Różnica jest jedynie taka, że tworząc grę prywatną możesz grać solo (lub z ze znajomymi w trybie drop in/drop out). Podczas gry możesz ją również otworzyć dla dostępu publicznego - wtedy mogą dołączyć osoby wykonujące te samo zadanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siła marki :)

do D3 wrocilo 80% moich znajomych z czasów pierwszych miesięcy po premierze. Mało tego, ja rzygając już runami po A3, ledwo dobilem 40 paragonu.

A teraz po patchu i prawie rocznej przerwie dalej biegam radosnie po A3 i odziwo dalej mi sie chce. Mimo ze upgradey nie wypadaja, wydaje sie ze barb jest obecnie slabszy niz inne klasy, latam w grupie i czasem dotkne moba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grałem w demo 3 od razu po premierze.

Chwilę się rozejrzałem I dałem spokój.

Teraz w promocji kupiłem pełną wersję i wczoraj rozpocząłem akt 2.

W sumie jest nieźle. Poziomy jak na razie wskazują niespodziewanie szybko (mam aktualnie 33) z tym, że nowych umiejętności prawie nie używam bo te dostępne od początku są wystarczające.

Plan mam taki żeby przejść grę solo, a później przełączyć się na grę z innymi. Bez problemu takie coś można zarobić?

Wysłane przy użyciu Tapatalk

Edytowane przez hot_lopez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do hypa to rzeczywiście rośnie. W Blizzie i jego produkcjach można znaleźć wiele wad ale pewnego wysokiego poziomu im odmówić nie można. Też po 43 paragonie dałem sobie na jakiś czas spokój i wróciłem po ostatnim patchu, po to żeby znowu wkręcić się w Diablo. Może i jest ono wtórne, może i tak znudzi się po jakimś czasie z powodu braku end game, ale i tak nie było już od dłuższego czasu żadnej produkcji która wciągnęła by mnie na tak długo. Dlatego nie żałuje tych 120 zł (40 $) za kilkadziesiąt kolejnych godziny odstresowania się po robocie przy dodatku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi