ZlyDzien Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2014 hmm za 2 dni wyłączają AH więc gold już do niczego mi się nie przyda ;) wlasnie ze sie przyda, bo mystic sie ceni a craft tez swoje kosztuje. masz wiecej zlota = masz spokoj na dluzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Na razie dodatku nie planuje kupić więc mistyczki jeszcze długo nie spotkam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Dodatek najtaniej na allegro za 100zł czy gdzieś można wyrwać za mniejszą kwotę w necie ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) taniej raczej nie kupisz no i to co było po 99zl to wersja pudełkowa (trzeba doliczyć wysyłkę) keya za równe 100 nie widziałem nigdzie Edytowane 17 Marca 2014 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Zawsze się można dogadać żeby klucz przepisali na maila a pudło do kosza, bo na nim mi nie zależy. ;> W tej chwili są po ~106zł na allegro także pewnie takie coś łyknę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Ja bralem w RTV Euro AGD, 119 z kurierem gratis. Edit: http://www.euro.com.pl/gry-pc/blizzard-diablo-iii-reaper-of-souls-pc.bhtml?from=ceneo&p=119.00&cr=0#opis Zawsze się można dogadać żeby klucz przepisali na maila a pudło do kosza, bo na nim mi nie zależy. ;> W tej chwili są po ~106zł na allegro także pewnie takie coś łyknę. A w razie problemow co wyslesz supportowi jesli poprosza o skan klucza? Edytowane 17 Marca 2014 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Zeskanuje swój tyłek i podziękuję, że uwolnili mnie od nałogu. ;> A tak serio to pewnie też boxa wezmę z empiku, który mam obok siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Czy jak teraz sobie zakupie DIII na konsole to moja postać z PC będzie dostępna na konsoli czy trzeba łupać od początku?Drugie pytanie, czy grając na konsoli łupię z PCtowcami czy tylko z tymi co grają na konsolach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Nie NIe 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Dzięki, troszkę kicha. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 warto się zaopatrzyć w jakieś łezki / esencje, czy w dodatku będą nowe materiały do craftu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Beda nowe. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 To co z tymi co teraz mamy? Mam to wywalić, przerobić?.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Uzyc, sprzedac na AH poki jeszcze mozesz, wyrzucic... Ja sprzedalem na AH. W crafting teraz bawic sie jest bez sensu, moze w dodatku, a ze AH zamykaja juz za chwile to sprzedalem. Zawsze to kilka groszy wiecej. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Ja opłaciłem wczoraj 2xEK zamówione na początku stycznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 A ja chyba zmieniam zdanie i nie kupuje dodatku. Pogralem trochę na nowym patchu i po graniu w bete juz mnie to nudzi. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Ja nie zmieniam zdania, i nie kupuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Ja nie grałem tysiące godzin i kupuję. :D Kumpel, który też nołlajfił przy tej grze też zrezygnował, wiadomo wszystko się może przejeść w nadmiarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) A ja kupię kupiłem, nawet po to by móc "narzekać" - narzekać i grać :) Bo na dzień dzisiejszy nie mam alternatywy, POE mnie jakoś nie wciąga, a Diablo to Diablo :) Edytowane 19 Marca 2014 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Mam pytanko gdzie kupić najtaniej ?:) i czy kalkuluje się region by kupić w $$:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 2 strony wcześniej masz dyskusje na temat zakupu diablo 3 na stronie battle.net za 20 dolarów ze zmianą regionu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Xarven ja dokladnie dlatego tez kupilem.Pogram troche ponarzekam, to nie takie duze pieniadze z drugiej stronu zeby sobie zalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 Powiedzcie mi czy w d3 w dowolnym momencie można zacząć grać online i odwrotnie? Zanim coś przestawię to wolę się upewnić żeby nie zaczynać gry od nowa. Dobrze mu się wydaje, że nie jest tak jak w d2 czyli gra otwarta dla postaci "modyfikowanych" i gra zamknięta do normalnego grania? Wysłane przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 zawsze grasz online, nie ma trybu off jak w d2. Nie ma tez znaczenia jaka postacia grasz w jakim trybie bo w kazdej chwili mozesz to zmienic (poza hc ofc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 Generalnie cały czas grasz online :) Diablo 3 nie ma trybu offline. Różnica jest jedynie taka, że tworząc grę prywatną możesz grać solo (lub z ze znajomymi w trybie drop in/drop out). Podczas gry możesz ją również otworzyć dla dostępu publicznego - wtedy mogą dołączyć osoby wykonujące te samo zadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupek Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 Melduje, że u mnie już też zakupiony dodatek za $$ na us.battelnecie ;) Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 Ale ten hype przeraża trochę :) Gra blizzarda wychodzi, i zaraz taki ruch wszędzie. Czasem mam wrażenie, że oni by mogli wypuści cokolwiek. Pong blizzarda, i by osiągnęli rekordowe wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 Siła marki :) do D3 wrocilo 80% moich znajomych z czasów pierwszych miesięcy po premierze. Mało tego, ja rzygając już runami po A3, ledwo dobilem 40 paragonu. A teraz po patchu i prawie rocznej przerwie dalej biegam radosnie po A3 i odziwo dalej mi sie chce. Mimo ze upgradey nie wypadaja, wydaje sie ze barb jest obecnie slabszy niz inne klasy, latam w grupie i czasem dotkne moba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Ja grałem w demo 3 od razu po premierze. Chwilę się rozejrzałem I dałem spokój. Teraz w promocji kupiłem pełną wersję i wczoraj rozpocząłem akt 2. W sumie jest nieźle. Poziomy jak na razie wskazują niespodziewanie szybko (mam aktualnie 33) z tym, że nowych umiejętności prawie nie używam bo te dostępne od początku są wystarczające. Plan mam taki żeby przejść grę solo, a później przełączyć się na grę z innymi. Bez problemu takie coś można zarobić? Wysłane przy użyciu Tapatalk Edytowane 20 Marca 2014 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupek Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 Co do hypa to rzeczywiście rośnie. W Blizzie i jego produkcjach można znaleźć wiele wad ale pewnego wysokiego poziomu im odmówić nie można. Też po 43 paragonie dałem sobie na jakiś czas spokój i wróciłem po ostatnim patchu, po to żeby znowu wkręcić się w Diablo. Może i jest ono wtórne, może i tak znudzi się po jakimś czasie z powodu braku end game, ale i tak nie było już od dłuższego czasu żadnej produkcji która wciągnęła by mnie na tak długo. Dlatego nie żałuje tych 120 zł (40 $) za kilkadziesiąt kolejnych godziny odstresowania się po robocie przy dodatku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...