makak_ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Może ta, która najmniej osób gra? Tak chyba było właśnie z WD, z tego co pamiętam, to była najmniej popularna klasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Barb wcześniej wiódł prym. Teraz WD. Ciekawe jaka klasa następna. Napewno nie monk :-) Sent from my C5303 using Tapatalk Nigdy nie wiadomo, może w najbliższym patchu tak "zbalansują" monka, że będzie totalny op :> P.S. PTR ma ruszyć do końca miesiąca right? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Do dooppy takie "balansowanie". Może oni na siłe chcą ludzi żeby grali różnymi postaciami. Ale ja gram tym co lubi ei nie ma siły żebym grał czymś innym. Jedynie Krzyżowiec zbliżył się charakterem do Monka więc nim zamiennie gram. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonzio666 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Szkoda, że wciąż nie ma wyzwań, które można by robić na zasadzie side questów i lepszego systemów achieve'ów. Trochę głupio napisałem, bo wiadomo, że w akcie V jest już całkiem nieźle pod tym względem. Właśnie czegoś takiego brakuje mi w całej reszcie gry plus możliwość questów na pkt achievements do wyboru z poziomu ich opisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 PTR z patchen 2.1 jest już online - można testować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) I jak wam się patch podoba. Czytam niektóre zmiany i musze przyznać ze dziwnie kombinują Sent from my C5303 using Tapatalk Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ciekawy jest ten item który daje max socketow w wybranym przez dmiocie, nie trzeba będzie treacic czasu i kasy u mistyczki, no i amulet z uberow (ma affix który dodaje pasywke od danej klasy) Muszę wieczorkiem obadac jak po tych zmianach wygląda mnich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 The cost to open a Nephalem Rift has been reduced from 5 Rift Fragments (total) to 1 Rift Fragment (per player)Each player must pay the 1 Rift Fragment cost in order to enter a Nephalem Rift Yeah!! Ja to kurde biedny w te kamyki byłem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Gobliny mogą zostawić portal do tego: http://imgur.com/a/Auq7C#0 I jeszcze: Edytowane 26 Czerwca 2014 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ludzie piszą, że z tego goblin realmu wychodzi się z dzięsiątkami/setkami mln golda (w zależności od poziomu trudności). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ciekawy jest ten item który daje max socketow w wybranym przez dmiocie, nie trzeba będzie treacic czasu i kasy u mistyczki, no i amulet z uberow (ma affix który dodaje pasywke od danej klasy) Muszę wieczorkiem obadac jak po tych zmianach wygląda mnich. Mnich wygląda 'za***' po tych zmianach, mam na 2.0.6 13kk wytrzymałości, na 2.1.0 - 8,5kk - dziekujemy Blizzardzie za dalsze nerfienie mnicha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonzio666 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 WOW, chyba specjalnie założę konto na PTR ^^ SacrificeHas been redesignedNow sacrifices a single dog at a time The dog will now be thrown to you cursor location and detonates on impact Weapon damage increased from 185% to 1090%If you're wearing The Tall Man's Finger, the damage is tripled to 3270% weapon damage for sacrificing your dogYou do not gain additional damage if your giant dog represents more than 3 normal dogs Skill Rune - Black BloodHas been redesignedNow stuns enemies in the impact area for 3 seconds Skill Rune - PrideMana gained increased from 60 to 280 per dog Skill Rune - For the MasterHas been redesignedAll your dogs will now be sacrificed in a single cast for 1090% weapon damage each Skill Rune - Provoke the PackHas been redesignedNow gain 20% increased damage for 5 seconds when you sacrifice a dogThis buff gains a stack with each cast and has a maximum of 10 stacks Słowem, Pieseła: WOW Jakie pieski. Jaki dmg. LOL Jakie bonusy. WOW jaki szał ^^ Build na sacrifice powraca w wielkim stylu ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zaraz WD, jeszcze dostał buffa? Mieli niby jakoś zbalansować postacie pod te wszystkie laddery, ale chyba słabo im to wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Skoro teraz znów wiele osób będzie robić ubery ze względu na nowy amu to Dps się przyda Sent from my C5303 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zaraz WD, jeszcze dostał buffa? Mieli niby jakoś zbalansować postacie pod te wszystkie laddery, ale chyba słabo im to wyszło. Akurat tą konkretną zmianę ciężko nazwać buffem, bo w RoS Sacrifice stał się całkowicie bezużyteczny. Teraz go przebudowali tak, że da się używać. Ciekawe jak będzie się tym grało, trzeba będzie wygrzebać ze skrzyni zakurzonego Homunculusa :) Horrify + Sacrifice: Black Blood - może być zabawnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Nie wiem czy wd będzie taki dobry pod te nowe rifty. W tym nie liczy się do końca kto może szybko zrobić teraz t6, trochę inne zasady tam panują. Musisz przebić się przez znacznie trudniejszy content, więcej obrażeń itd. Jest trudniej generalnie, taki jade wd dużo nie zdziała np. na levelu 35, gdzie trzeba szybko ubić bossa który ma tryliard hp, a ty nie możesz switchować geara. Albo gdy dotknięcie firechainsa zabije cie w 0.1s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonzio666 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Krótka odpowiedź na bossa z pierdyliardem HP -> barb + furnace + wszystko z buffem +%dmg elite w miarę wolnych slotów + cindercoat + rend/ravage albo +%light +wyrdward + rend/lacerate + oczywiście ruthless w passywie. Co Wy na to ? Furnace: http://us.battle.net/d3/en/item/the-furnace Nowy Rend: RendWeapon damage increased from 1000% to 1100% over 5 seconds Skill Rune - LacerateDamage type changed from Physical to Lightning Skill Rune - MutilateDamage type changed from Physical to Cold Skill Rune - RavageDamage type changed from Physical to Fire OMFG, coś trafiłem z tym rendem, patrzcie na to (o.O): Mod do pasa dla barbary: Barbarian LamentationLegendary Power addedAllows Rend to be applied twice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Fajnie ze będzie niby coraz więcej zmieniających grę itemow. Dzięki temu nie będziemy może wszyscy latać w tym samym sprzęcie. I'm więcej ciekawych buildow tym lepiej przecież Sent from my C5303 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Yhym i z ta czestotliwoscia dropienia legend... miesiac i po sprawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Krótka odpowiedź na bossa z pierdyliardem HP -> barb + furnace + wszystko z buffem +%dmg elite w miarę wolnych slotów + cindercoat + rend/ravage albo +%light +wyrdward + rend/lacerate + oczywiście ruthless w passywie. Co Wy na to ? Nie można zmieniać geara w tych riftach. A granie nie klasycznym leapquake to za daleko nie zajdziesz. edit: Edytowane 26 Czerwca 2014 przez aerial 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Skilli zdaje się też nie można zmieniać "klasyczny leapquake" chyba nie istnieje. Sporo odmian tego się narobiło a teraz będzie można jeszcze kombinować z różnymi elementami bo ponieśli dmg dla wszystkich do 4200% Sent from my C5303 using Tapatalk Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 I tak używają tej runy co robi największy dps.. :) Nie przeceniaj zmian jakie wprowadza blizz w skillach, większość nic w praktyce nie zmienia. Ciekawostka, ludzie exploita znaleźli, otwierają greater rift postacią level 1, i robią go level 70, wtedy jest łatwy, można dojść do tier 100 (max), dalej się nie da. Potem wypada klucz do tier 100 ciągle, i robi się w kółko tier 100. Na tier 100 (level 1 otwierający) elity mają i tak po 300mil hp. Co się stanie jak level 70 otworzy rifta z tier 100? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) To jakiś żart? 72 biliony 275 miliardów 13 milionów..... Lol Sent from my C5303 using Tapatalk Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dziś koło 22 będą chętni na jakieś rifty? W ogóle jak teraz gracie? Lecicie w ladderze, klepiecie warstwowe szczeliny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Warstwowe szczeliny :D Ten patch to na ptr, nie ma na nim laddera nawet bo chodzi o testowanie, bez sensu by było zmuszać ludzi granie od 0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonzio666 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Z tego co widziałem to klany funkcjonują i na PTR. <PPC> też jest obecne ? Wczoraj ściągnąłem sobie wersję PTR. Jakby byli jacyś chętni na wspólne śmiganie to będę pewnie dzisiaj wieczorem i w nocy (o ile lagi pozwolą na jakąkolwiek grę). Mam szczególną chrapkę na ten goblin realm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ja mam problem z zalogowaniem sie Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonzio666 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Hej, ja już gram na PTR. Na razie jeden goblin i nie było portalu :) Przy logowaniu i kopiowaniu bohaterów trzeba się uzbroić w cierpliwość. Może to na początku podobno trwać nawet 5-10 min (u mnie było mniej). Widzę, że energetyk założył klan na PTR, ale w tej chwili nie gra i nie ma komu dodawać ludzi :/ Ciężko kogoś znaleźć bez klanu... Jakby ktoś chciał się kontaktować to wpiszcie mnie do znajomych: Leonzio666#2153. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 mi wreszcie udalo sie zalogowac i skopiowac postacie.. zrobilem rifta.. dostalem kluczyk to Greater Rift Level 1 w 6min costam i dostalem klucz na 10lvl Level 10 w 8min costam i dostalem klucz na 16lvl Level 16 w 8:14 i dostalem klucz na 20lvl jak na mojego biednego eq barba to nie jest najgorzej .. ;] widzialem ze ladder solo na razie jest na 33lvl cos kolo 13min ktos gra? jak cos moze bede pozniej chaos#2480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Hej, ja już gram na PTR. Na razie jeden goblin i nie było portalu :) Przy logowaniu i kopiowaniu bohaterów trzeba się uzbroić w cierpliwość. Może to na początku podobno trwać nawet 5-10 min (u mnie było mniej). Widzę, że energetyk założył klan na PTR, ale w tej chwili nie gra i nie ma komu dodawać ludzi :/ Ciężko kogoś znaleźć bez klanu... Jakby ktoś chciał się kontaktować to wpiszcie mnie do znajomych: Leonzio666#2153. Nie założyłem - sam się musiał skopiować ;) Na PTR raczej mnie nie będzie tak że któryś z Oficerów musi klepnąć dodanie do klanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...