aerial Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Jakby w takim tempie te sezony wychodziły to fajnie. Ale czuję że to tylko dlatego że akurat mają tego patcha. Następnym razem patcha dużego nie będzie, i sezon może potrwać tyle co pierwszy.. oby nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Raekor moze byc najlepszy ale gra nim jest imo idiotyczna i nigdy tego nie rusze. Wystarczy ze bedzie alternatywa w postaci ww + perma zerk. Mysle ze zwieksza obrazenia, sprawdzili max (500%) sprawdza min (100%) i wyladujemy gdzies w srodku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Mnie akurat raekor pasuje jeżeli chodzi o gameplay. Jedyny minus to bossy, jakby była kombinacja przedmiotów która pozwala jest dodatkowo szybko zabić bossa, to by było idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake73 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Możecie wyjaśnić o co chodzi w tym tricku z robieniem prób do GR? O co chodzi z tym ciągłym zmienianiem postaci i przerzucaniem kluczy między nimi? Znowu jakiś bug? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Załóżmy, że chcesz z druzyna grac gr 35. Robicie trial i akurat trafiliscie klucz 35. Normalnie to pozwoli wam otworzyc 1 gr 35, ale jesli macie wyzsze klucze to wystarczy na 4x35 - 1 osoba zostawia ten 35 a inne przerzucaja na inna postac. W przypadku braku klucza na dany poziom gr gra pozwala wykorzystac wyzszy klucz, dlatego przerzuca sie klucze na inna postac i wtedy staja sie niedostepne dla postaci ktora grasz. Żaden bug, raczej trick. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Nawet phys raekor dostał nerfa http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/16544975279(double dip gone) ... Patch nie zdążył wyjść a już się odechciało barbem grać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 daj spokoj z tym reakorem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Raekor stronk! A tam w nowym sezonie Cru albo wiz pod slow time sprobuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Moja "kolekcja" furnace w sezonie 2. 0 ancient, i najlepsze poleciało akurat na monku (z dex) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Grypa mnie dopadła, grać się nie chce. Z doskoku zaglądam na Twitch'a i S3 Wizzem chyba pogram. Jedyna postać z tak dużymi zmianami w 2.2. Edytowane 27 Marca 2015 przez xavier78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Zniechęcę cie :) : http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/16780118325 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/16780578291 Edytowane 27 Marca 2015 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 Witam, Rok temu grałem na starterze D3. Wczoraj zakupiłem pełna wersje gry i zainstalowałem na swoim koncie battle.net na którym miałem startera, Po uruchomieniu gry mam postać którą grałem w starterze. Chciałem zacząć jednak grę od samego początku (od zera). Czy wykasowanie postaci wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 Skoro wcześniej grałeś tylko starter, to stwórz postać sezonową. Tam postęp liczy się od początku, ale pamiętaj że 5 kwietnia kończy się sezon i kilka dni potem zaczyna kolejny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 @Pawelek69 wystarczy wykasowac. Kupiles z dodatkiem? Jak nie masz dodatku to... kup dodatek xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) @Pawelek69 wystarczy wykasowac. Kupiles z dodatkiem? Jak nie masz dodatku to... kup dodatek xD Dokupiłem dodatek od razu :) Ale postać ze startera pokazała się po zainstalowaniu podstawki i dodatku. W tym momencie nie mam za bardzo czasu na grę, ale z tego co czytałem pomimo usunięcia postaci pozostają już zdobyte przedmioty, doświadczenie itp. i jest to przypisane na stałe do konta. Tak samo np. kowal będzie już ponoć odblokowany.. Szkoda że nie można całkowicie wyzerować konta.. Edytowane 29 Marca 2015 przez Pawelek69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Tak naprawdę to nie widzę problemu ;) w przypadku startera nic jeszcze nie jest odblokowane i w sumie to "nic nie widziałeś". Ja bym na Twoim miejscu coś pograł sobie teraz, a po starcie nowego sezonu zaczął od zrobienia tam postaci, ze względu na masę ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Pisałem już wcześniej. Po prostu stwórz postać sezonową. Z każdym nowym sezonem można zacząć grę "na czysto". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Pisałem już wcześniej. Po prostu stwórz postać sezonową. Z każdym nowym sezonem można zacząć grę "na czysto". A co się dzieje z postacią sezonową po zakończeniu sezonu? Czy przepada? P.S Początkujący jestem w D3 ;) Edytowane 29 Marca 2015 przez Pawelek69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 A co się dzieje z postacią sezonową po zakończeniu sezonu? Czy przepada? P.S Początkujący jestem w D3 ;) Przechodzi do nie-sezonu, o szczegółach poczytaj sobie na stronie D3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAVAon Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Witamkolejny raz , z uwagi na to że zrobiliśmy czystki w klanie i zostało na już tylko 100 , otwieramy rekrutacje do klanu ,, Stara Gwardia ,,wymagania to jak zawsze +18 i grać , pomagamy , gramy , bawimy się . Mile widziany TS .pisac w grze do SAVAon#1463 ARCHITEKT#2399 z dopiskiem do klanu lub wchodzić na ts 178.217.185.169 i pisac do oficerówmamy zawodników solo top 100 , oraz na cztery osoby 58 rift zrobiony ,obecnie gramy dla zabawy ,ale podlewelowac gemy na 50 to dla nas żaden problem by pomócpozdrawiam i zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jutro chyba patch 2.2 będzie na live, a w piątek sezon 3 https://twitter.com/candlesan/status/579349683589410816 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Najlepsze jest to, że np pod barba i nie tylko, nie ma itemów season exclusive (jak jest to crap) i do piątku można pewnie już zrobić na nonseason i po co grać sezon? Super exclusvie content jak zwykle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 https://twitter.com/_JohnYang/status/585545205744558080 nie będzie jednak najlepszego itema dla barba (daje berserkerowi wszystkie runy) :) Nagle siła klasy została zredukowana o jakieś 50% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ilość barbów w s3 też została zredukowana o 50% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To nara s3.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No bez przesady samym Barbem D3 nie żyje? Czy może jednak... Ja twardo będę męczył WD jak zwykle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ja tylko na barba czekalem a tu zonk. Najgorsze ze ani tego nie zapowiedzieli ani nawet nie poinformowali po patchu tylko wyszlo jak nikt nie dostal na PC od Kadali a na konsolach mieli ;f meh, w ogole nie jestem zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 "Patch" ponad 10 GB, lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ogólnie jak s3 wygląda? Crusader najbardziej op? Jak wygląda wizard z tym setem na slow time? Coś jeszcze wartego uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Przeciez S3 chyba jeszcze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...