twistet Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dzięki właśnie to zrobiłem :) znalazłem na blizzardowym forum ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Podczas aktualizacji plikow wystapil blad - pocalujcie nas w dupe... Eh ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 haha tez to mam, idealne zakonczenie instalacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jak komuś zamula ściąganie, to niech spróbuje ściągać z wyłączonym p2p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Niezły stress test sobie dziś blizz zafundował. Ciekawe ilu graczy będzie maksymalnie w ten weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 U mnie sie nie podswietla przycisk LOGIN i lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ufff chyba zdazylem :D teraz tylko czekam az blizz nacisnie START i sie logujemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 I tak nie działa :P Player has been diconnected Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Oszukali nas :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Open beta is on US hardware. I'm not sure if selecting EU would make a difference. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Niedługo wracamy! Strony Blizzard są tymczasowo niedostępne. Dziękujemy za cierpliwość! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 lol ciekawe na co oni liczyli :P nawet nie chcę myśleć co będzie w dniu premiery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 hehe to wyglada jak atak ANONYMOUS na Blizza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) I najnowszy tweet od basha open beta is not live yet. We're working on some last minute config issues but expect it to be ready very soon. Hold tight! Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez ZipQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zanim wszystko ruszy - jaki realm mamy wybrać ? US czy UE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 US Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 screenSHU - The fastest screen capture ever. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) DZIALAAAAAAAA - GRAMY !!!!!!!! Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) DZIALAAAAAAAA - GRAMY !!!!!!!! to chyba u ciebie bo u mnie tylko numer bledu sie zmienia :wink: The servers are busy at this time. Please try again later. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 error #37, serwery zajęte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dziala elegancko - mozna grac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Po kilku próbach, już jestem w grze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Komu działa temu działa :P Mi po wpisaniu hasła i kliknięciu Login - znika hasło i tak sobie czekam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 to jaki serwer mam wybrac us czy eu? bo sypie mi error 3003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Coś trzeba zrobić, żeby dało się grać? Bo u mnie Login jest nieaktywny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 jeeeeee po 20 próbach WLAZŁEM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Po kilku minutach dostaniesz błąd, że rozłączyło cię z Battle.netem ;) Macie Battletag? Można go ustawić w https://eu.battle.net/account/management/index.xml (po lewej). Realm zmieńcie na The Americas. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ...a niektórzy nadal nie mogą nawet ściągnąć klient legalnie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 US mialo byc OPEN a jest kto pierwszy ten lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...