ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A jak można na serwer us grac? mając konto na eu? taa, w tej chwili jedyne dzialajace serwery to te w US wiec w menu gry wybierz "Americas" jesli masz ustawione cokolwiek innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja mam ciągle Error 3003. Problemy zaczęły się odkąd zachciało mi się zmieniać język. Skasowałem co trzeba, ale teraz w grze już nie mogę wybrać żadnego języka. Nie wiem czy to od tego sypie tym errorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) w moim przypadku winny był brak włączonej usługi - menedżer logowania pomocniczego, po włączeniu od razu zaczęło się ściągać :) równie dobrze może to być jakaś inna usługa mam vistę 64bit sp2 Dzięki, może w nocy coś się ściągnie :P. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 no ale jak zmienię w grze to nie mogę hasła wpisać a na eu tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 @radiergummi sprobuj wybrac z opcji w managerze 'reset game preferences' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ile macie wron w menu? ja mam 2, niektórzy nawet 3! może to od tego nie można się zalogować? p.s. za dużo piva chyba :biggrin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) A propos mocy serwerów. Stash w d3 jest podobny rozmiarem do tego z d2, w pewnych wypadkach nawet mniejszy (zależy co trzymamy). Limit postaci na konto: 10 3 zakładki dzielonego stasha na wszystkie postacie (zredukowali z 5) nie dość że w multiplayerze będą znowu muły, to jeszcze konto trochę małe To oczywiście uwzględniając fakt, ze w d3 itemy zajmują 2 sloty maksymalnie (w d2 do 8), ale tam każda postać miała własny stash. Śmieszne trochę że po 12 latach, znowu będzie potrzeba przewalać itemy z mułów, albo co gorsza kupić w tym celu dodatkowe konto.. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 no to moze bolec bo mamy tylko jedno konto na jeden klucz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Mi pisze że muszę mieć nowszą wersję windows. Mam 7 65 bit, o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon+ Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Mi pisze że muszę mieć nowszą wersję windows. Mam 7 65 bit, o co chodzi ? zainstaluj zwykłą winde 64bit , powinno pomóc 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zmieniłem w opcjach dla jaj język na south asia i wywaliło mi grę. Nie dało się jej odpalić w ogóle (błąd przy sprawdzaniu plików). Ściągam klienta od nowa, bo nie znalazłem pliku ini. Mam kopię na lapku a tam error 37 z reguły lub disconnect. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 bledy 37 i 75 to wynik oblegania serwerow, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zmieniłem w opcjach dla jaj język na south asia i wywaliło mi grę. Nie dało się jej odpalić w ogóle (błąd przy sprawdzaniu plików). Skasuj foldery C:/ProgramData/Battle.net i C:/ProgramData/Blizzard Entertainment, powinno pomóc (musisz mieć włączone pokazywanie ukrytych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 W jak krótkim czasie temat przytył o kilka stron ^^ Ci co nie dostali zaproszenia do bety mieli grać od 15 maja. Blizz zrobił przyśpieszony prezent na dzień dziecka, a tu same narzekania, że gra nie działa 1 godzinę po zaplanowanym starcie nie można pograć. Tak szczerze, to ta beta jest mizerna, a za niecały miesiąc już pogramy w pełną wersje. Chill out chłopaki :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) z chatu: blizzard you so silly y u no have 10000 servers? :lol2: Bashiok Twitter: We've temporarily capped #D3 open beta concurrency until we can address some stability issues. Expect Error 37 and login failure. Jørgen Sandberg @Bashiok Hi Bash! I just wonder, how many people are the test servers expected to handle at once? Bashiok @JrgenSandberg A lot more than we have right now. :) We'll get there! Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja mam ciągle Error 3003. Problemy zaczęły się odkąd zachciało mi się zmieniać język. Skasowałem co trzeba, ale teraz w grze już nie mogę wybrać żadnego języka. Nie wiem czy to od tego sypie tym errorem. 3003 = Servers are down. ERROR CODE LIST Zmieniłem w opcjach dla jaj język na south asia i wywaliło mi grę. Nie dało się jej odpalić w ogóle (błąd przy sprawdzaniu plików). Ściągam klienta od nowa, bo nie znalazłem pliku ini. Mam kopię na lapku a tam error 37 z reguły lub disconnect. spróbuj skasować katalog Diablo 3 w moich dokumentach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Napisze jedynie ze pogralem troche w "obecna open bete" i majac porownanie do wczesniejszych wersji na 14 patchy chyba konczac To obecnie gra jest DUZO trudniejsza niz poprzednio. Zmiany w Skillach z dostepnoscia, powoduja ze Wizz juz nie jest najmocniejsza postacia na TZW start. poza tym Potwory Potezniejsze, championy bardziej zywotne z wieksza iloscia mixow i szybkoscia. Gra staje sie malym wyzwaniem juz na normalu... Praktycznie grajac w Multi z 4 osobami na poczatku nie ma szans na samotne szarze jak to bywalo w poprzednich patchach. Coz... U mnie Open BEta 21:l5 Ruszyla bez problemu i za kazdym razem loguje sie bez bolu... Grac jednak juz nie zamierzam gdyz zostalo zaledwie 25 dni do premiery pelnej wersji a w Bete nagralem sie juz po wsze czasy... Milej zatem gry dla osob ktore tyle czasu oczekiwaly na Dostep Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Też jako jeden z błędów dostajecie błąd BattleTaga, mimo że macie ustawione ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Bash wlasnie napisal: Bashiok If you are seeing Error 3003 click on Options and change your region to 'The Americas'. The open beta is on US servers only. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 I tak beta została już wyłączona, do czasu aż nie rozwiążą problemu z logowaniem (error 12) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morten Orn Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Kurcze, ileż można czekać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Kurde...9 lvl..gra mecie...ale ta grafika:( Ostatnio z nudow odgrzebałem Titan questa IT...... Szczerze diablo 3 graficznie mi bardziej Rayman Origins przypomina niz takiego TQ,....narazie to jest najgorsze Bo do skilli nadal sie przekonac nie mogę... ehh brak drzewka boliiiiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morten Orn Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Grałeś w otwartą bete, czy dostałeś zaproszenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 gram w OB, zaproszenia brak, nad zakupem musze pomyslec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Napisze jedynie ze pogralem troche w "obecna open bete" i majac porownanie do wczesniejszych wersji na 14 patchy chyba konczac To obecnie gra jest DUZO trudniejsza niz poprzednio. Zmiany w Skillach z dostepnoscia, powoduja ze Wizz juz nie jest najmocniejsza postacia na TZW start. poza tym Potwory Potezniejsze, championy bardziej zywotne z wieksza iloscia mixow i szybkoscia. Gra staje sie malym wyzwaniem juz na normalu... Praktycznie grajac w Multi z 4 osobami na poczatku nie ma szans na samotne szarze jak to bywalo w poprzednich patchach. Coz... U mnie Open BEta 21:l5 Ruszyla bez problemu i za kazdym razem loguje sie bez bolu... Grac jednak juz nie zamierzam gdyz zostalo zaledwie 25 dni do premiery pelnej wersji a w Bete nagralem sie juz po wsze czasy... Milej zatem gry dla osob ktore tyle czasu oczekiwaly na Dostep chyba graliśmy w inną bete, 3 dni temu przeszedłem na luzie barbem BEZ PRZEDMIOTÓW poza bronią którą znalazłem (nożyk 10dps).. ;/, a to nie najmocniejsza klasa do takiego runa. Gra jest tak boleśnie łatwa że nie ma co nawet tego komentować, żeby dostać achievement za wskrzeszenie kogoś, taki gracz musi wejść w chmarę przeciwników i zdjąć armory bo inaczej będą go tłukli 30s zanim padnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jest łatwa - Force w swoich filmikach pokazał grę na 4 w hardcore, ale grał sam. Nie miał większych problemów z przejściem barbem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Zgadzam się. Po patchu 14 utrudnili nieco - w końcu zaczęło się zdarzać że ktoś mi jakieś obrażenia zadał. Ale to ciągle poziom 'mamo gdzie mam kliknąć!?'. Ale jak na sam początek gry, który ma być tutorialem, to jest idealnie teraz. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja jak raz wlazłem to żadnego DC nie miałem ani razu, dobiłem monka na lvl 7 zaraz idę testować inne postacie :) Czasami tylko latency skacze mi do 600 i jest lekki lag ale to zrozumiałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 chyba graliśmy w inną bete, 3 dni temu przeszedłem na luzie barbem BEZ PRZEDMIOTÓW poza bronią którą znalazłem (nożyk 10dps).. ;/, a to nie najmocniejsza klasa do takiego runa. Gra jest tak boleśnie łatwa że nie ma co nawet tego komentować, żeby dostać achievement za wskrzeszenie kogoś, taki gracz musi wejść w chmarę przeciwników i zdjąć armory bo inaczej będą go tłukli 30s zanim padnie. To jedyny achievement, którego nie zdobyłem, bo tu się po prostu nie da zginąć (chyba że specjalnie). Czasem ludzie na czacie się pytali, czy ktoś się podłoży, bo chcą właśnie ten achievement zdobyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 jak chcecie test na minimalny fps to najlepsze są: 4 kolumny przed skeleton kingiem, co summonuja skele, dajcie z 2 rundy przywołać jar of souls quest, dajcie trochę przywołać jak templar rozwala barykady na schodach i najlepiej grać w co-op p4 rozwala mnie jak ktoś w testach testuje minimalny fps np. na bramie do tristram gdzie tłucze się 3 zombiaki na krzyż :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...