radiergummi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udało mi się pograć i przejść betę. Trafiłem nawet na jakichś miłych graczy, którzy odpowiadali jak czegoś nie wiedziałem. Ogólnie rozgrywka przyjemna. Ze znajomymi na pewno będzie wypas. Na sprzęcie s podpisu podczas największej zadymy spadało tak do 30fps. Tak normalnie 60fps (vsync ON) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 w tej chwili serwery sa wylaczone, Bashiok pisal ze do 18 wlacza, poprawiaja cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 spadki do 30fps na 2500k @ 5ghhz?.. pewnie jeszcze gtx680 potrzeba żeby trzymało min fps 60 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja mam non stop 60fps (vsync on), wszystko na max, AA i 1920x1080. Przeszedłem czarodziejką, bardzo fajnie się gra, chcę więcej. Teraz paladynem przejdę, jak się uda podłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 w tej chwili serwery sa wylaczone, Bashiok pisal ze do 18 wlacza, poprawiaja cos Chcą wpuścić więcej ludzi. Wczoraj ok. 1.00 było 200.000, ciekawe jaki limit ustawią teraz. spadki do 30fps na 2500k @ 5ghhz?.. pewnie jeszcze gtx680 potrzeba żeby trzymało min fps 60 :wink: Blizz wiele razy mówił że beta nie odzwierciedla tego jak będzie działać pełna wersja, która ma być dużo lepiej zoptymalizowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Czemu jak monk ma w rękach jakąś bron to przy atakowaniu jej nie używa ? Znaczy bije pięsciami a nie bronią... Ona jest tylko na ozdobe i na podniesienie damage ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Teraz paladynem przejdę, jak się uda podłączyć. A ja Druidem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Czemu jak monk ma w rękach jakąś bron to przy atakowaniu jej nie używa ? Znaczy bije pięsciami a nie bronią... Ona jest tylko na ozdobe i na podniesienie damage ? Bo nie byli w stanie zrobić tylu animacji na czas. W dodatku może się to zmieni, ale to wątpliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Bashiok sie zapetlil, co godzine wkleja to samo na Twittera ^^ We're continuing to work on some remaining issues, and we expect we'll be able to bring the game servers back up within the next 30 minutes. jak ktos jeszcze mysli ze D3 jest dziecinne to niech zobaczy wprowadzenie do Torchlight 2: Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jesli uwazasz ze to ten sam poziom graficzny czy nawet porownywalny to albo jestes slepy, albo niepelno sprytny ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Beta wróciła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 jak ktos jeszcze mysli ze D3 jest dziecinne to niech zobaczy wprowadzenie do Torchlight 2: Ale wiesz, że Torchlight nigdy nie próbował być poważny i komiksowa stylistyka jest celowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Bo nie byli w stanie zrobić tylu animacji na czas. W dodatku może się to zmieni, ale to wątpliwe. gadasz głupoty, monk bije pięściami bo tak ma być bronie są dla dmg i efektu, zresztą w każdej grze ta klasa jest charakterystyczna że bije gołymi pięściami 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W takim razie napisz do Blizzarda, że ogłaszają głupoty i że wiesz lepiej od nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) w d2lod też się biło rękoma, właściwie łapami :D, ale broni nie było widać, tutaj widoczna jest jakaś niedoróbka Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Podobnie z reszta jest z wizzardem. Ma bron w rece, dajemy skilla, bez animacji bron jest holstered, leci skill i nagle bron jest znow w rece.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Podobnie z reszta jest z wizzardem. Ma bron w rece, dajemy skilla, bez animacji bron jest holstered, leci skill i nagle bron jest znow w rece.. W końcu to ... czarodziej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Kurczątko Panowie nie mogę sie zalogować (E33) albo (E37) ;( Mam nadzieje, że mi się jeszcze dzisiaj albo jutro w środku nocy uda wbić do gry :) Co do samej gry to grałem dzisiaj jakąś godzinkę i muszę powiedzieć, że trzeba się do tej gierki przyzwyczaić, zwłaszcza jeśli ktoś ma sentyment do DII. W każdym razie - dla mnie - nie jest źle :) Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez Spisaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W momencie kiedy opublikowałeś posta serwery były w trakcie restartowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jesli uwazasz ze to ten sam poziom graficzny czy nawet porownywalny to albo jestes slepy, albo niepelno sprytny ... najwyrazniej sprytniejszy niz ty sporo nie dostzregasz co chce powiedziec... w ogole nawte nie chce mi sie jzu tego ciagnac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W momencie kiedy opublikowałeś posta serwery były w trakcie restartowania. Jeśli jest tak jak mówisz, to w takim razie nadal są restartowane :) Można wiedzieć skąd takie info? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 jak wy sobie to wyobrażacie, że jak wizard będzie rzucał jakiś fireball trzymając łuk, to jak ta animacja niby ma wyglądać? :) Ma machać bronią? Musi tak być, tylko typowo bronie dla castera będą mieć animacje, pozostałe chowane są "za pas". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) jak wy sobie to wyobrażacie, że jak wizard będzie rzucał jakiś fireball trzymając łuk, to jak ta animacja niby ma wyglądać? :) Ma machać bronią? Musi tak być, tylko typowo bronie dla castera będą mieć animacje, pozostałe chowane są "za pas". a powiedz Ty mi po co dla wizza łuk? ja barbarianem miałem przekreślone bronie nie dla mojej klasy co do monka to są przecież takie klamoty jak kastety... Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez panzar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeśli jest tak jak mówisz, to w takim razie nadal są restartowane :) Można wiedzieć skąd takie info? :) Blizzarad podaje na bieżąco informacje na twitterze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) najwyrazniej sprytniejszy niz ty sporo nie dostzregasz co chce powiedziec... w ogole nawte nie chce mi sie jzu tego ciagnac... dostrzegam jak edytujesz posty zanim zdarzysz jedne zakonczyc... Pisales (zanim zedytowales) ze diablo 3 ma grafike jak jakas gra z przegladarki i umiesciles do niej linka (screena) wiec moj wpis odnosil sie wlasnie tego... Tyle ze zdarzyles edytowac - zeby nie wyjsc na durnia Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 a powiedz Ty mi po co dla wizza łuk? ja barbarianem miałem przekreślone bronie nie dla mojej klasy co do monka to są przecież takie klamoty jak kastety... Chcą to mieć jakoś urozmaicone, wtedy miałbyś tylko bronie class specific, a reszty by nie można nosić. Chcą żeby takich ograniczeń, było jak najmniej, jest tylko kilka "zabronionych" broni dla klas.Z jednej strony daje nam elastyczność i dowolność, a z drugiej powoduje taką śmieszność. Może lategame będą jakieś ciekawe buildy z nietypowymi broniami, albo pod pvp. Bo raczej na bank, bronie class spcific będą najlepsze, lepsza szybkość, więcej statów, i w rezultacie nie będzie się opłacać np. latać wizardem z toporem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak czy siak będę się śmiać z widoku monka z dwoma pałkami i wizza z łukiem lub kastetami... albo najlepiej łowcy demonów z mieczem i laleczką voo doo wizza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 laleczki akurat nie może chyba nikt nosić poza wd, class specific tak jak inne klasy nie mogą tknąć mighty weapons barba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Od wczoraj proboje ;) caly czas error 37 :P juz nudzi mi sie ten glowny ekran tej bety ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Od wczoraj proboje ;) caly czas error 37 :P juz nudzi mi sie ten glowny ekran tej bety ;) Ja wczoraj dopiero koło 1 w nocy się zalogowałem. Zrób mocną kawę i czekaj cierpliwie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...