Trawienny Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Co do kuowania z Amazonu to poruszalismy to juz kilka razy pare stron wczesniej. Pamietajcie ze sa roznice w podatku VAT w UK i w PL i to tez nalezy wziac pod uwage (tam jest chyba 20% na gry a u nas 23%. Trzeba wiec te 3pp doliczyc). Wiecej http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_sib?ie=UTF8&nodeId=502578 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Za prawdę powiadam wam, społeczność d3 będzie ssać. Generalnie społeczności online sie raczej posypały. Nawet w płatnych produkcjach, które teoretycznie powinny odsiać część frustratów. Takie czasy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Z klas, którymi grałem Wizard mi się najbardziej podobał. Fajne skille, efektowne i czuję powera. Przeszedłem też Demon Hunterem, ale nie podoba mi się ta klasa, w ogóle nie czuję tego powera. No i trochę pograłem Monkiem, ale też [gluteus maximus] nie urywa. Przy pierwszym podejściu na pewno będę grał czarodziejką, później pewnie barb. To prawie tak samo jak ja, najpierw czarodziej, później barbarzyńca. Chociaż zastanawiam się czy tego drugiego nie wymienić na...właśnie, mnicha.\ Piszesz, że d..y nie urywa. Jego kopniak z półobrotu@ChuckNoris podrasowany ognistą runą jest mega op, moim zdaniem oczywiście. pzd @Miazga powróciłeś do świata (nie)żywych? ;) diabełek ma jednak siłę ;) Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Racja, klasa sama w sobie fajna, ale wygląda tragicznie, jak jakiś menel na pierwszych 13 levelach. Wiadomo, że to nie takie istotne dla niektórych, ale dla mnie również ważne, fajnie jest jak postać wygląda okazale. Z tego względu, też się zastanawiam czy po premierze nim grać czy może jakąś inną postacią, wybierasz female barba i jest na co popatrzeć na niskich poziomach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) @Miazga powróciłeś do świata (nie)żywych? ;) diabełek ma jednak siłę ;) Tia ;> DIabełka trzeba skosztować! wybierasz female barba i jest na co popatrzeć na niskich poziomach :) http://i.imgur.com/o6VKL.jpg Żeby było jeszcze na co popatrzeć, ale baba której siano wystaje z butów, nie jest zbyt pociągająca ;> Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dramatyzujecie, wygląda to miernie, bo na początku dostępne są tylko łachy i skórzane katanki, w dalszych levelach jak zacznie spadać (dla barba w tym przypadku) plate, który do tego można barwnikami samemu malować - będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dramatyzujecie, wygląda to miernie, bo na początku dostępne są tylko łachy i skórzane katanki, w dalszych levelach jak zacznie spadać (dla barba w tym przypadku) plate, który do tego można barwnikami samemu malować - będzie dobrze. Ale mówimy o Doktorze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Co jest złego w wyglądzie doktora? Widzieliście jego zestaw z ośmiorniczką :> ? W spotlight który podawałem stronkę temu widać go i IMO, jest to najlepszy set jaki narazie widziałem w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) wybierasz female barba i jest na co popatrzeć na niskich poziomach :) http://i.imgur.com/o6VKL.jpg gruuubas :wink: imo nic nie przebije tych szpilek: DPS to jedno a realne uszkodzenia to co innego. Zwiekszenie z 30 na 60 wcale nie przeklada sie na 2 razy wieksze obrazenia, wiec trzeba to brac z przymrużeniem oka. Brakuje mi konkretnych i szczegolowych informacji o umiejetnosciach przy wybieraniu ich. Nie ma nawet info o % dmg broni a to juz imo absurd. Widze ze w temacie juz zostało ustalone ze WD i jego "skille" sa glupkowane co najmniej. Jak gralem z ojejku to bylo nas 3 z WD i jak sie ogladalo to spamowanie wazami to facepalm. Jestem pozytywnie zaskoczony możliwoscia tworzenia magicznych itemow na zamowienie, swietne zrodlo podstawowego sprzetu. Moim zdaniem najkorzystjniej jets zaczac gre albo barbarzynca albo mnichem bo obie te klasy dostaja 30% redukcje obrazen jaka klasy melee. Wizard wydaje sie zbyt delikatny bez dobrego sprzetu, szczegolnie na pozniejsyzch poziomach. Ten Norris Kick u Monka niby mocny ale energii starcza mu na poczatku na jeden-2 a poza tym rozrzuca moby po calej planszy co nie jest efektywne jak je trzeba dopijac potem. Dla mnie symbolem tej bety jest Barbarzynca wbijajacy sie z Leap w tlum wrogow, potem Cleave/ground Stomp i wisienka na torcie Seismic Slam zamiatajacy reszte planszy :lol: Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Brakuje mi konkretnych i szczegolowych informacji o umiejetnosciach przy wybieraniu ich. Nie ma nawet info o % dmg broni a to juz imo absurd.Jest, tylko trzeba zajrzeć do opcji i włączyć rozszerzone opisy. Zupełnie jakby się bali, że na widok % amerykański gracz ucieknie z krzykiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) @ZlyDzien nacisnij i przytrzymaj CTRL jak wjeżdżasz na skill - wtedy widzisz procentowy damage 2. W WD pajączki są słabe - nie wszystkie trafiają w swój cel - lepiej poison dart + pierwsza runa i masz prawie 3*weapon damage i psy żeby trzymać przeciwników z dala od ciebie Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zwiekszenie z 30 na 60 wcale nie przeklada sie na 2 razy wieksze obrazenia, wiec trzeba to brac z przymrużeniem oka. Na tej podstawie obliczane są obrażenia wyjściowe wszystkich skilli, więc jest to jak najbardziej miarodajny wskaźnik - oka przymrużać nie trzeba, bo gołym widać przyrost w dmg output wraz ze wzrostem DPS postaci. Brakuje mi konkretnych i szczegolowych informacji o umiejetnosciach przy wybieraniu ich. Nie ma nawet info o % dmg broni a to juz imo absurd. Absurdem, IMO, jest niezapoznanie się z funkcją klawiszy na klawiaturze, bo dokładnie takie informacje "ctrl" wyświetla po naciśnięciu. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nic nie przebije tooltipa po najechaniu na orb z życiem :) Moim zdaniem nawet te opisy dokładniejsze skilli, są stosunkowo ubogie, brakuje więcej detali na temat mechaniki. Ale pewnie część graczy będzie przechodzić grę na default, bez wczytywania się co dokładnie zwiększa obrażenia i o ile. Jakiś niemały % zapewne skończy przygodę z diablo przechodząc grę na normalu, tak jak to było często w d2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) oO nie wlaczylem tego bo myslalem ze chodzi o porady w stylu 'jak grac' aka 'tooltips'. pff jak to jest advance info to.... Na tej podstawie obliczane są obrażenia wyjściowe wszystkich skilli, więc jest to jak najbardziej miarodajny wskaźnik - oka przymrużać nie trzeba, bo gołym widać przyrost w dmg output wraz ze wzrostem DPS postaci. To powiedz mi, ktorej umiejetnosci dotyczy DPS pokazany w oknie ekwipunku? Zadnej, bo obrazenia z broni sa inaczej liczone i zwiekszenie dwukrotne dps w oknie ekwipunku wcale nie oznacza dwukrotnego zwiekszenia obrazen z umiejetnosci. Tylko to mialem na mysli. Punktem wyjsciowym do liczenia obrazen ze skilli jest DPS broni a nie ten w ekwipunku stad roznica. Nie wiem czy to czasem nie dotyczy normalnego ataku bez zadnych bonusow. Nie podoba mi sie ze nie wiem ile dokladnie zadaje obrazen dana umiejetnoscia. Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Możesz sobie odpalić w opcjach paski życia nad potworkami i również pokazywanie ile dmg im zadałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Polecam diablofans forum jesli chodzi o roznice miedzy dual-wieldem / 2h lub 1h+shield/offhand. Generalnie, dual wield oznacza slabszy "NON DOT" damage ze skilli, gdzie do ataku brany jest pod uwage tylko DPS z 1 broni na przemian z MH i OH. Za to jest szybsza generacja rage'a czy spirita. Takze buildy trzeba ustawiac konkretnie pod DW/2h. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ciekawa czytanka opisująca zmiany w systemach D3 względem D2: Character Customization Explained - Updated!! - Forums - Diablo III 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No to ostatnie 30 minut już serwery chyba zamknięte. Nie idzie wejść i auction house pusty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Chciałem, jeszcze pograć przez 20min, ale nie da rady niestety. Dobiłem Mnicha do 9 lvl, Czarodzieja do 10 i Łowce Demonów do 7, szkoda, że to już koniec bety. W fullu chyba zacznę od Mnicha a później, Czarodziej. U czarodzieja Shock Pulse + Explosive Bolts i naprawdę można siać spustoszenie wśród przeciwników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) u mnie beta już usunięta, pograłem, potestowałem, stwierdzam z czystym sumieniem że warto wydać na tę grę kaskę, co zresztą uczyniłem ^_^ Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez zal0st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No ja o 18:30 miałem barba na 12+66% lvl i chciałem włączyć grę od nowa żeby do 13 dobić :D nie zdążyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) podliczylem czas spedzony w grze i mam 21h z czego 9 barbarzynca i 8 czarodziejka, mysle ze podobne proporcje bede mial w p[elnej edycji. PS jakby ktos chcial nabyc Book of Cain to napiszcie PM. Niestety bede musiał się pozbyć mojej :-| EDIT Bashiok napisal na Twiterze, że Diablo bedzie mialo regionalne premiery - rozne godziny. Dokladnie podadza "soon". Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nowy class spotlight od IGN tym razem Witch Doctor http-~~-//www.youtube.com/watch?v=X0Zqmfmzmy4&feature=youtu.be Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Bashiok napisal na Twiterze, że Diablo bedzie mialo regionalne premiery - rozne godziny. Dokladnie podadza "soon". Zapewne decyzja zapadła po tym jak zobaczyli co się stało z serwerami jak betę włączyli dla wszystkich w jednym czasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 To pewnie zanim EU będzie mogło grać na innym realmie już diabła ubiją, jakby różnica była kilku godzin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Straszne, jak wy to przeżyjecie? :P 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Fear not ! Europa będzie cisnąć przed amerykańcami ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Straszne, jak wy to przeżyjecie? :P jesli nie bede spal to bede ogladal jakis live stream. Nie bede walczyl z uzaleznieniem... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Fear not ! Europa będzie cisnąć przed amerykańcami ! Nie wiedzialem ze ziema obraca sie odwrotnie niz do tej pory sadzilem :lol: Jesli bedzie regionalna jak w WoWie to otwarcie mamy 7h po US. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 jesli wybiora np 00.00 15 maja w kazdej strefie to wtedy jak z sylwestrem - australia pierwsza a US na koncu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...