Night_Bird Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Kolekcjonerka jest znów do dostania na brytyjskim Amazonie w sensownej cenie (w porównaniu do tych z Allegro) + przesyłka gratis. Wersja angielska, ale jak dla mnie to zaleta. Kurde, wychodzę na jakiegoś ambasadora Amazon w Polsce haha, no ale często tam zaglądam stąd wiem co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Na Amazonie opłaca się kupować wiele gier, SCII też się opłacało tam kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Kolekcjonerka jest znów do dostania na brytyjskim Amazonie w sensownej cenie (w porównaniu do tych z Allegro) + przesyłka gratis. Wersja angielska, ale jak dla mnie to zaleta. Kurde, wychodzę na jakiegoś ambasadora Amazon w Polsce haha, no ale często tam zaglądam stąd wiem co i jak. hm jak wejdziesz w linka "Show availability and delivery details" pokazuje: Currently unavailable. We don't know when or if this item will be back in stock. Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Co kilka dni wrzucają kolejną porcję kolekcjonerek. Dzisiaj od rana były dostępne i pewnie przed premierą jeszcze się pojawią. Ludziska wykupują jak szaleni, stąd takie zmiany dostępności. Trzeba zaglądać w miarę często :-) Aha, wspomniana cena to (niezmiennie od pewnego czasu) 69,85 funta. Wysyłka może byc gratis - nawet w takiej opcji paczki docierają do mnie w ok. 3 dni. Edytowane 9 Maja 2012 przez Night_Bird Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 A kiedy wysyłają? 14 maja czy wcześniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Panowie jest jakieś demko dostępne co bym sobie mógł zassać by obadać czyta gierka mi odpali ? kurde mam sentyment po DII i mam smaki na III ale nie wiem czy jest sens zawracać gitarę na konfigu: i c2d t8100 (2.1, 3mb L2) 3gb ram, no i karta graf najbardziej dołuje bo gf8600m GS... - to laptop jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 A kiedy wysyłają? 14 maja czy wcześniej? Dispatch Estimate Monday 14 May 2012 Czyli powinno być tego 14-go wysłane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Ja na Samsungu R560: C2D P8400 2.26, 4GB ram i GF9600M GT (ta karta to rzepa z pazdzierzem) i na natywnej 1280x800 gralem ze wszystkim na maxa (ale bez AA) i spokojnie wg wbudowanego licznika mialem minimum 25klatek (nawet podczas solidnej zadymy, a rekord to niecale 60). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Możecie zawsze próbować w oknie jechać 800x600 udostępnili pod koniec bety, to taka sama rozdzielczość jak w d2 :) Powinno dawać solidnego kopa. Z tym min fps, zależy jak się testuje. Na znacznie mocniejszym sprzęcie można spaść grubo poniżej 20 klatek np. na pillarach przed skeleton kingiem w becie (na karcie pokroju 6870), więc tutaj wszystko zależy gdzie testujemy. W bieganiu po mieście powinno być znośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 To prawda. Ja nie testowalem a jedynie gralem i spogladalem co jakis czas na licznik. Pewnie jakby sie przylozyc to bym osiagnal taki slideshow ze glowa mala. Druga sprawa to rozdzielczosc. Full HD ma dwa razy tyle pixeli na ekranie a i AA potrafi tez w rzyc karcie dac. Tak czy inaczej wg mnie gra (a przynajmniej beta) byla conajmniej dobrze zoptymalizowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 panowie nie wymagam full detali i rozdziałki HD, wystarczy że bryknie na średnich ustawieniach ;) chodzi mi tylko o przyjemność z rozgrywki z kumplami bez klatkowania, ale wiadome, że nie będę grał w oknie 640x480 bo to bez sensu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Panowie jest jakieś demko dostępne co bym sobie mógł zassać by obadać czyta gierka mi odpali ? kurde mam sentyment po DII i mam smaki na III ale nie wiem czy jest sens zawracać gitarę na konfigu: i c2d t8100 (2.1, 3mb L2) 3gb ram, no i karta graf najbardziej dołuje bo gf8600m GS... - to laptop jest. Grałem na T8300 bodajże, 4GB RAM i 8400M GS i szło nawet nieźle, na 8600 powinoo być ok (w low oczywiście). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Ja u siebie na T7400 3GB Ram i 8600M GT 512MB grałem komfortowo z ustawieniami full oprócz cieni, które wyłączyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Git, to zamawiam, zamówię sobie wersje box, jakoś tak mam sentyment do pudelek, no i będzie fajnie wyglądało koło DI i DII hehe, nie wiem kiedy znajdę czas na grę ale coś się wykmini B-) Edytowane 9 Maja 2012 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odys Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Ważne, że w trybie single działa pauza po wciśnięciu esc. Będzie można tłuc pomioty w robocie i w razie czego zapauzować ;p Pomysł fajny, niestety ja będę musiał poczekać na wersję MAc aby w robocie pograć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Testowałem na lapku i3 2330M 6GB i 520mx, i na low beta chodziła bardzo ładnie, mam nawet cichą nadzieję, że full po optymalizacji będzie brykać na średnich. Na waszych kompach też pójdzie ten 520mx jest troche lepszy od od integry intela HD3000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Wersja MAC wychodzi w tym samym czasie przecież Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 tylko polskiej nie ma na maca, z wiadomych przyczyn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 U mnie na HD3650 i C2D 2.26 w rozdziałce 1920x1080 na low details nawet grać się dało, co prawda przycinało, ale od biedy grać się dało :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Hej, moim zdaniem optymalizacja bardzo dobra. Na moim leciwym sprzęcie z podpisu przy rozdziałce 1280x1024 wszystko na full miałem 90-100fps (bez żadnych tweaków w sterach pogarszających grafikę) Mam nadzieję, że finalna wersja gry będzie tak samo latać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Słabo musiałeś testować.. Zresztą gierka wygląda jakby była z 2006 więc to też za dobrze nie świadczy o ich optymalizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Słabo musiałeś testować.. Zresztą gierka wygląda jakby była z 2006 więc to też za dobrze nie świadczy o ich optymalizacji.Nie testowałem, lecz co jakiś czas zerkałem na licznik. A przeszedłem bete wzdłuż i wszerz 2 postaciami. Znacznych spadków, powodujących zacięcie się płynności gry, nie zaobserwowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 trochę zdjęć pudełek: Diablo III Collector's Edition Unboxing - Diablo Discussion and Community Forums - DiabloFans.com - Page 3 i zwykły box http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DjFIF-5paI8 coś czuję, że zawartość bonusowych płytek z CE pojawi się w internecie wkrótce 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Ale pomiędzy "mieć zawartość" a "mieć płytki" jest różnica ;) Nie ma to jak przeglądanie artworka, siedząc na kibelku. Edytowane 9 Maja 2012 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 trochę zdjęć pudełek Graficznie ok ;-) ja i tak jako niespełniony tłumacz haha najbardziej cenię sobie te blizzardowskie opisy na pudełkach. Fajny, nieco patetyczny angielski - miło się czyta :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) grubych spoilerów ciąg dalszy, na płytce z wersją kolekcjonerską, są też wszystkie filmiki z gry Cinematic SPOILERS!!! - Diablo Discussion and Community Forums - DiabloFans.com Edytowane 9 Maja 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Skoro rozmawiacie o słabszych grafikach, to sprawdzał ktoś może jak gra działa na HD2000/3000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firin Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 probowalem na g530 z zintegrowana grafika i gra chodzila znosnie przy najslabszych mozliwych parametrach, od czasu do czasu zdarzalo sie odczuc spadki fps ale dalo sie grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Pytanie moze troche noob-a ale czy Wersja Kolekcjonerska zakupiona w PL - bedzie miala przetlumaczenie na jezyk PL ? chodzi mi o te ksiazeczki, art book itp Pytam gdyz Pamietam ze kupujac Diablo 2 EK - calosc byla w jezyku PL i to calkiem niezle przelozone wraz z instrukcja do gry. Dlatego jestem ciekaw jak bedzie w przypadku EK zakupionej w PL? Inaczej mowiac czy Wersja Diablo 3 EK - bedzie z polska lokalizacja ? bo nigdzie nie moglem sie dopatrzyc odpowiedzi Co zas tyczy sie Zwyklej wersji to zapewne ta od dystrybutora CDprojekt bedzie w Calosci przelozona na PL Edytowane 9 Maja 2012 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 wersja kolekcjonerska też jest od CDprojekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...