skus Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Mnie pomogło, dzięki panowie! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 to sie zdrzemnę tak do 22 :wink: chetnie dolacze do jakiejs 3 osobowej grupy na dzisiejsza nocke albo przygarne 3 osoby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Jak ktoś ma problemy z instalowaniem to niech skasuje katalog battle.net XP - C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Battle.net Win 7 - C:\programdata\Battle.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 U mnie przed chwilą ruszyło. Zobaczymy czy dojdzie do końca. Użycie procesora przy instalacji niewielkie i leci powoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Nie wiem jak u Was ale w Wersji PL zawiesza sie LEKTOR podczas filmikow Nie slychac niektorych textow ;/ Napisy sobie leca a glosu lektora nie slychac .. to samo z dubingiem co 2 zdanie slychac dublera WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Ja już obejrzałem intro, panowie się postarali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Kurcze marnie to wszystko wygląda. Pracowali nad grą tyle lat i jeszcze jej nie dopieścili :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Mam do oddania jeden GuestPass - chętnych poproszę na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Gdzie widać te guestpassy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Dostał ktoś już boxa z gram.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Właśnie odpaliłem Diablo 3 na macu PO POLSKU. Gra dociąga teraz dodatkowe 2,56GB polskich głosów. Mam nadzieję że będzie działało wszystko ok. http://img11.imageshack.us/img11/994/zrzutekranu20120514o185.jpg Edytowane 14 Maja 2012 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Niestety gamecodes.pl wciąż zamula z wysyłką klucza... Czy może ktoś już od nich dostał key? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Mam do oddania jeden GuestPass - chętnych poproszę na priv. Już rozdane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Niestety gamecodes.pl wciąż zamula z wysyłką klucza... Czy może ktoś już od nich dostał key? Właśnie rozmawiam z przedstawicielem sklepu, twierdzi on że za dodawanie kluczy przed premierą czyli przed 24:00 blizz będzie banował, takie info rzekomo dostał od swojego dystrybutora, dla tego kody będą wysyłane po godz. 24:00. Do tego zależy jeszcze kiedy kupiłeś kod, info na ich www mówi że kody mogą wysyłać jeszcze w środę... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Klucz przyszedł i został już nawet dodany do konta BN, gierka zainstalowała się w niecałe 30 minut, żadnego błędu, intro obejrzane i grafika ustawiona. Jeszcze tylko 4h 44min :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Właśnie rozmawiam z przedstawicielem sklepu, twierdzi on że za dodawanie kluczy przed premierą czyli przed 24:00 blizz będzie banował Zabiłeś go śmiechem, czy dałeś radę się powstrzymać? 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Właśnie rozmawiam z przedstawicielem sklepu, twierdzi on że za dodawanie kluczy przed premierą czyli przed 24:00 blizz będzie banował, takie info rzekomo dostał od swojego dystrybutora, dla tego kody będą wysyłane po godz. 24:00. Do tego zależy jeszcze kiedy kupiłeś kod, info na ich www mówi że kody mogą wysyłać jeszcze w środę... Kupowałem zanim pojawiła się ta informacja o wysyłce w środę, jakoś 5 dni przed tym. No cóż, mnie to wygląda na wałek i niezaradność pracowników, informacja z pewnością nie jest prawdziwa, bo rzesze ludzi wyłapałoby bany... Dzięki za informację. U mnie za taką akcję ten sklep ląduje na czarnej liście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Z innej beczki: jest opcja zmiany języka w grze czy trzeba pobierać nowego klienta i instalować od nowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Zabiłeś go śmiechem, czy dałeś radę się powstrzymać? Ja tak zgłupiałem że już nie wiedziałem co odpowiedzieć ... Kupowałem zanim pojawiła się ta informacja o wysyłce w środę, jakoś 5 dni przed tym. No cóż, mnie to wygląda na wałek i niezaradność pracowników, informacja z pewnością nie jest prawdziwa, bo rzesze ludzi wyłapałoby bany... Dzięki za informację. U mnie za taką akcję ten sklep ląduje na czarnej liście. Ja też kupiłem przed tym info i podobno jestem w pierwszej fali i kodu mam się spodziewać kilkadziesiąt minut po północy. Z innej beczki: jest opcja zmiany języka w grze czy trzeba pobierać nowego klienta i instalować od nowa? Jest taka opcja, ale pewnie będzie Ci musiał ściągnąć dodatkowy język, o ile w ogóle po zmianie języka gra się nie wykrzaczy tak jak w becie. Podbijam bo staty na itemach zostały ujawnione ! Helms - Game Guide - Diablo III Edytowane 14 Maja 2012 przez stalowy sracz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 juz prawie zasnalem i wtedy wpadl mi brat do pokoju i zaczal cos wrzeszczec xD teraz musze siedziec i ogladac ten tajwanski stream. Akurat kwadrans temu mineli Leorica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Na tego angrybirds szkoda czasu. Widać, że gra 1 raz i nie wie o co chodzi, bardzo wolno idą. Pokonali Szkieletor Kinga i.... zaczęli od początku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 taa, ale zawsze cos leci w tle no i na czacie oczywiscie milion troli ze spoilerami najwiekszego kalibru ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Dlatego już nie oglądam. Dotrwałem do ubicia SK, teraz czekam na start streama IncGamers i po nim będę czekał na boxa jutro. Cholera, tak blisko ale jednak jeszcze jedna noc do przespania ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Skoro już leci ten stream - czy dużo się zmieniło odnośnie bety? I pytanie noobowskie: czy grając "ledwo" 2h dziennie przegrałem życie bo inni już przejdą grę na normalu? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) ej, te przedmioty sa troche ponizej oczekiwan imo, duzo brakuje. Wychodiz na to ze w kazdej kategorii dla jednej postaci jest tylko 1 najlepszy wybor wiec prawie kazdy skonczy z takim samym sprzetem w ~70% (sa te losowe affixy) biorac pod uwage same legendarne. Zbroje maja ponizej 500def a tarcze 1000, glupio nie brac :lol2: Najlepiej to prezentuje sie bizuteria jak dla mnie. i kilka duzych broni. Azurewrath zamiata szybkoscia i obrazeniami. Sytuacja jest baaardzo podobna do Diablo 2 w podstawowej edycji, no i wreszcie jest legaly Oculus Ring :lol2: Edytowane 14 Maja 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Blizz coś wspominał że itemy rare ("żółte") mogą być lepsze od uników (coś w ten deseń) i mają stanowić główny arsenał w grze. Więc nie jest tak źle, patrząc na te unikatu. Mimo, że też myślałem że będą mocniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Chętnie przygarne Guest Pass'a na PRIV jesli ktos takowego posiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Jeśli ktoś posiada guest passa, to też z chęcią przygarnę. Jutro mógłbym oddać swój, jak dostanę swoje pudełko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Ja również guesta przyjmę. Niestety nie udało mi się jak na razie kupić gry więc muszę czekaćdo jutra. A chętnie bym dzisiaj w nocy jeszcze pograł :) Dzięki z góry. btw. gra zainstalowana bez problemu Pytanko jedno, czy ustawienia gry zostaną na stałe zapisane jak tylko się zaloguję na swoje konto i zostanie utworzony profil? Aktualnie mam tak, że po wyjściu z gry i uruchomieniu ponownie, ustawienia wracają do defaultowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 mi sie zapisuja bez logowania na konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...